Sevgilimin maddi durumu iyi deil diye ailem sevgilimden ayrlmam istedi.ne yapaym?

annemle knştm. zengin bi amcası var zaten,sevgilime çocuğu gibi bakıyor.olmazsa ondan yardım ister dedim.

çok geç cnm yarın konuşalım ailem böle böle dedi.ben ayrılmak istemiyorum senden ama ailemin de içini rahatlatmam lazım. neyse yarın ola gün ola dedim.henüz cevap yazmadı.yarın 11.30da buluşçaz bakalım :((

zengin amcasi, zengin dayisi var deme canim zenginse kendilerine zenginler, kimseden medet ummayin canim, yardima gelince herkes cekilir bi kenar.. bak sor burdaki arkadaslara cocugunun esinin ailesi oldugu halde yardim etmemisler evlenirken...

cok temiz biri diye emin konusuyorsun ama 2 ayda bunu söylemek icin cok erken:1no2:
bak calistigi iside begenmemis:umursamaz:
ilerde tahsil farkiniz icin kompleks yaparsa seni cok üzer:gitme:
biraz aileni büyüklerinin dedigine kulak ver onlar tecrübeli
acele etme adimlarini yavas ve saglam at canim

canim sen kac yasindasinki sadece aile babasi olacak bir insan aramakla mesgulsun... tabiri caizse evde fln mi kaldin ki kor topal iyi huylu birine varayim gibi bir mantiga burunmussun:uhm: eminim daha cok gecsin, hayat suprizlerle dolu. neden herseyin en iisini dilemiyorsun Allahtan. hem univ mezunu olsun hem de iyi kotu bir isi olsun, hem de iyi bir baba olsun. Asik da ol... bunlar hepsi senin hakkin. ihtimallerini minimuma indirgemissin. cok ilginc geldi bana. :teselli:

demi amakaydirigubbakcemile5
profilinde 20 yasinda yaziyor eger dogruysa, ozaman ne bu acelebenneyaptımki

demi amakaydirigubbakcemile5
profilinde 20 yasinda yaziyor eger dogruysa, ozaman ne bu acelebenneyaptımki

Ya dilek'in ailesiyle problemleri olduğu için onlarla yaşamak istemiyor pek. Diğer konularında yazdı zaten annesi babası üstüne geliyor vs vs vs.... Erken davranması bundan.
Hani iyi biri olsun onunla evlenirim kendi evime çıkarım huzur bulurum mantığı. ışe girip para kazansa bile ailesiyle paylaşıyor, aslında kendisi geçinebilir belki bir eve çıkıp, ama babası filan izin vermez akrabalarda kocaya kaçtı vb kötü laflar eder diye yapamıyor.
Olay bu :)

iyide canım daha 2 aylık bir ilişki ..........
bi dur bakalım ......şimdiden maddıyatı sorun etmeyın........
bıraz tanıyın birbirinizi.........
ailen bir anlamda haklı ........tabıkı kızları için en iyisini istemek hakları.......hele şu devirde.........
ama herşeyde madıdıyat degıldır tabıkı.........
sevgi olunca herşey yoluna gırer ama dedıgım gıbıde ..........daha çok yenisiniz.........

Henuz ıkı aylık.. butun arkadaslar demısler bende dıyorum canım...
Hanı cok sey paylasmıs olsanız,her turlu sıkıntıya beraber göğüs germiş olsanız ve bu sure zarfı 2 ay gıbı kısa sure olmasaydı cabala derdım canısı...
Ama yasın cok genc...
Sanırım bu cocugun sana samımı sekılde planladıklarını ya da yapmak ıstedıklerını söylemesı senı etkıledı ve durust bırı olduguna ınandın...Öyledır de belkı bılemem ama hıcbır zaman aılenı karsına alma...
Sana burada abla tavsıyesı kabul edersen canım ama güzel düşün güzel hareket et...
Aılenı karsına alırsan her zaman huzursuzluk arkanı bırakmaz.. Iyı düşün canısı...

Ya dilek'in ailesiyle problemleri olduğu için onlarla yaşamak istemiyor pek. Diğer konularında yazdı zaten annesi babası üstüne geliyor vs vs vs.... Erken davranması bundan.
Hani iyi biri olsun onunla evlenirim kendi evime çıkarım huzur bulurum mantığı. İşe girip para kazansa bile ailesiyle paylaşıyor, aslında kendisi geçinebilir belki bir eve çıkıp, ama babası filan izin vermez akrabalarda kocaya kaçtı vb kötü laflar eder diye yapamıyor.
Olay bu :)

diger konularin bilmiyorum okumadim
ama yagmur dan kacarken doluya tutulmasin da:umursamaz:

yok cnm.babam çok kesin konuştu..birde ben üniversite mezunu oda lise terk...

ama gerçekten çok iyi bir kalbi var.. üstüme titrer.. ben aşk macera falan aramıyorum.normal iyi bir aile babası olucak birisi istiyorum ama buda maalesef bizimkilerin tabiriyle çulsuz senağlama

lise mezunu sabit bir işi yok böyle birine hiçbir aile kız vermez
hayal kurmanın alemi yok şakkıdı
evi olsaydı en azından işten çıktığında dımdızlak ortada kalmazsınız

ailen yanlış düşüniyo diyemicem bence haklılar:1ninca:

bu devirde iyi bir aile babası olabilmek için iş güç ve para lazım şekerim , samanlıkta seyran olmuyor kifisfisfis

ihtiyacın olduğunda o ihtiyaçlarını sevgi dolu kalbi ve üstüne titremesi ile gideremez

lise mezunu sabit bir işi yok böyle birine hiçbir aile kız vermez
hayal kurmanın alemi yok şakkıdı
evi olsaydı en azından işten çıktığında dımdızlak ortada kalmazsınız

ailen yanlış düşüniyo diyemicem bence haklılar:1ninca:

bu devirde iyi bir aile babası olabilmek için iş güç ve para lazım şekerim , samanlıkta seyran olmuyor kifisfisfis

ihtiyacın olduğunda o ihtiyaçlarını sevgi dolu kalbi ve üstüne titremesi ile gideremez

Bak canım haklısın belki yanlış anlama.Ama birde söyle düşün Allah ilmi isteyene parayı istediğine verirmiş.Ben inanıyorumki dilek eğer gercekten seviyorsan ayrılamazsın zaten.Zengin ama sevmeeyen sevilmeyen bir eş sevgili ne işe yararki mutlu olmaya yeter mi?Tabiki karar senin tatlım iyi düşün.sen onu bu yüzden terkedersin kimbilir parası var diye evlendiğin kocan birgün iflas odar daha kötü durumda olursun.üzülme kalbinin sesini dinle.

cnm benimkininde evi arabası birikmiş parası yokkk ama çalışıyoooo kirada normla bi hayat sürdürebiliris...ben dert etmiyorumm ev araba bilmem neyi...şöle farzet evi arabası olupta iflas etse nolcak evlendikten sonraaaa.
bide 2 ay olmuşşş tanışalı hemen evlenmeyii nsl düşünüyorsun benim 2 senelik birlikteligim var şimdi evliligi düşünüyors..

canlarım ben geldim...

konuştuk onunla.daha doğrusu o konuşmak istedi aslında. ailenin beni istememesi zoruma gitti dedi.. bende haklılar dedim. İstanbul da kalacağın bir kesinleşsin dedim..

oda dilek şu aralar ailemle ilgili bir sorun var.kötüyüm ayrıca bu markete de ortak geliyormuş. ben burada yabancı yeri değil dayımın yanı diye çalışıyorum yoksa işim mesleğim var niye uğraşayım burada dedi. işte temelli de dönebilirim dedi. bende kısmet dedim.

bana önceki konularda bir abla çok güzel bir şey demişti.

eğer bir erkek kısmetinde varsa döner dolaşır yıllar sonrada olsa seni bulur.

bende bu lafı ona söyledim.eğer kısmetimizde varsa biz yine bir araya geliriz. hiç bir şey için üzme kendini dedim tamam dedi. böyle işte.. sonra ben kalktım eve geldim.

içimde bir hüzün yok.sonuçta İstanbul da şuan.bir derdim olduğunda yetişir gelir imdadıma. ama dediği gibi İzmire dönerse ne olur bilmiyorum..bakalım hayat.. hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..

peki ailenle sorunlarin varmis onu halletinmi

yok canım hala duruyor..aslında ruh halim çok karışık..

şimdi anlatırsam taşa tutarlar beni...

ben kendi içimdeki kötülüklerden ona sığınıyordum ona saklanıyordum.. kendimi ona bağlı hissettiğim için yanlış yapmamak için kendimi zorlardım.. şimdi o yok..

yanlıştan kastım başka bir şey.. sırf ailemden intikam almak için gitti biriyle çıkmıştım.am istedikleri gibi zengin okumuş hatta müdür birisi ama öyle bir özelliği var ki.. arkana bakmadan kaçman lazım..)

hoş bizimkilerin bu adamdan haberi olmadı ama bilseler çok koyacaktı aileme....ama yinede onunla görüşerek intikam alırdım kendimce rahatlardım... şimdi yine aynı şeyi yapmaktan korkuyorum..çünkü inanın öfkeyle kalktığım zaman dünyayı gözüm görmüyor..

ve son olarak bir ara intiharı falan düşünmüştüm bayramda evde olanlar yüzünden..sevgilimi düşündüm. çok beter olacaktı. ona karşı sorumluyum dedim vazgeçtimdi..

bilmiyorum içimde fırtınalar kopuyor............

Back
X