- 29 Kasım 2018
- 187
- 90
- 13
- 29
- Konu Sahibi Norm Ender Hastasi Melis
Belki de tek derdin sevgili mi diyeceksiniz arkadaşlar.Kendinize göre haklısınız.Yaşım 23 bu yaşıma kadar sadece iki tane sevgilim oldu ilkini saymazsak (çünkü uçkuruna düştü ben bunu anlayınca bitti ilişki) bir tane sevgilim oldu.Çevrem sadece kilon var güzelsin,Allahın gücüne gider diyorlar.Aslında haklılar şu an şükür bir sağlık sorunum yok obsesif kompulsif (takıntı hastalığı) dışında.İlköğretimde sadece sınıfımızdan bir çocuk çirkinsin dedi.Onun dışında güzelsin ama zayıflasan daha güzel olursun diyorlar.Ama benden şişman kız evlendi etrafında da erkekler koşuyordu.Benim iki tane falan vardı etrafımdan koşan erkek.Şu an böyle bir arayışım yok ama üniversite bittiğinde,işlerimi de oturttuğumda insan sevecek birini arıyor.Bir kere sevdiğim çocuğa açılma cesaretinde bulundum o da cevap yazmadı (internetten) Özgüvenim çok düşük etrafımdaki o kızlara bakıp bakıp imrenirim.Bir tane dişim yok ve kaşlarımı beğenmiyorum sadece.Kilodan kaynaklı durum olduğunu düşünmüyorum problemim yüzümle.Yaşım olgunlaştıkça acaba dedim davranışlarımda mı problem var özgüvensizliğim çevremdeki erkeklerede mi yansıyor diye sorguladım.Bazen beni yaratan Allah'a saygısızlık ettiğimi düşünüp üzülüyorum.O benden kilolu kızlara (kesinlikle onları aşağılamıyorum sorun kiloysa onlar nasıl sevgili buluyor onu merak ediyorum) nasıl teklif ediyorlar anlayamıyorum.İlköğretim ve lisede herkesin sevgilisi var diye üzülürdüm ama onların yalan ve sahte olduğunu ancak 4 yıl sonra falan anladım.Tanıdığım kime bu derdimi açsam saçmalama sadece kilon var güzelsin diyorlar.