Sevgililik durumunun güzellik çirkinlik alakası ile yok öncelikle öyle başlayayım. Burada en önemli olan kişi sizsiniz. Bence ilk başta kilo verin. Ama kendiniz için verin. Başkaları için değil.
Kendimden ornek vermek gerekirse, 24 yaşındayim. Süslü, makyajli o kizlardanim, konuşkan, hareketli, enerjik, güler yüzlü, sicakkanli, genel kültüru gelismis biriyim. Yurudukce arkasindan bakılan kızlardanım diyebilirim. Okulumdan derece ile mezunum. Kpss'den de derecelerim var. Devletin üst düzey kurumlarinda mülakata kaldim. Benim için en önemli şey kendimi gerçekleştirmek ve basarili olmak. Bütün bunlara karşı hiç sevgilim olmadı. Ama bu benim tercihim mesela. Benim için ilk cinsel ilişki kadar ilk öpüşme, ilk el ele tutuşma da çok önemli. Gorucu usulu ile evlenmeyi düşünüyorum. Muhafazakar bir aile de büyüdüm ama aşırı baskici bir aile ortamım hiç olmadı. Kapalı bir kadın değilim. Babam giyimime karismaz. Sevgi tektir, kişiye özeldir, bir tane olunca en değerli olur diye düşündüm hep. Çok da mutluyum. Mutlu olmak demek biri ile olmak demek değildir. Kendinizi geliştirin. Kendi başınıza da idare etmeyi öğrenin. Her sevgilisi olan kadın mutludur diye bir şey yok. Yaşınız da gençmiş henüz. Hayat devam ediyor, düz yaşayın. Ozguveninizi arttırın. :))))