P Pelinnmm Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2016 70 23 3 33 22 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelinnmm #1 Uzun araştırmalar sonucunda sevgilinin othello sendromu(patolojik kıskançlık) sorunu olduğunu öğrendim psikolojim bozuldu kızlar yardım edin
Uzun araştırmalar sonucunda sevgilinin othello sendromu(patolojik kıskançlık) sorunu olduğunu öğrendim psikolojim bozuldu kızlar yardım edin
Tomris_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2016 32 27 38 29 22 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelinnmm #2 Bir erkekte gordugumuz zaman kacmamiz gereken 4 ozellik ; -Asiri kiskanclik -Cimrilik -siddet -Bagimliliklar
Bir erkekte gordugumuz zaman kacmamiz gereken 4 ozellik ; -Asiri kiskanclik -Cimrilik -siddet -Bagimliliklar
P Pelinnmm Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2016 70 23 3 33 22 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelinnmm #3 Tomris_ .!.: Bir erkekte gordugumuz zaman kacmamiz gereken 4 ozellik ; -Asiri kiskanclik -Cimrilik -siddet -Bagimliliklar Genişletmek için tıkla... Haklısınız
Tomris_ .!.: Bir erkekte gordugumuz zaman kacmamiz gereken 4 ozellik ; -Asiri kiskanclik -Cimrilik -siddet -Bagimliliklar Genişletmek için tıkla... Haklısınız