sevgilimin sonradan tanıştığım kincilik huyu :( help meee

mymb06

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
394
108
323
kızlar lütfen yardım edin şaşırdım kaldım iyice. kişisel gelişim ve erkeklerin psikolojik halleri üzerine cok sey okudum ama uygulamaya gelince ayırt edemiyorum ne yapsam bilmiyorum.yeni nişanlandk ama uzunca zamandr tanışıyoruz. dilinde bi muhabbet kolay affedemiyorum diyo ha bire.en ufak bi tartışmaya tahammülü yok. anında koyuyo mesafeyi. uzaklaşıp kafasını mı dinlesin konuşup düzeltmeye mi çalışayım bilemiyorum. sanki syan ne yaparsam yapayım elime yüzüme bulasacakmis gibi geliyor

kızlar lütfen yardım edin şaşırdım kaldım iyice. kişisel gelişim ve erkeklerin psikolojik halleri üzerine cok sey okudum ama uygulamaya gelince ayırt edemiyorum ne yapsam bilmiyorum.yeni nişanlandk ama uzunca zamandr tanışıyoruz. dilinde bi muhabbet kolay affedemiyorum diyo ha bire.en ufak bi tartışmaya tahammülü yok. anında koyuyo mesafeyi. uzaklaşıp kafasını mı dinlesin konuşup düzeltmeye mi çalışayım bilemiyorum. sanki syan ne yaparsam yapayım elime yüzüme bulasacakmis gibi geliyor

yani ben olsam bi kaç şey söyler kendi haline bırakırdım.. bilemedim ki konuşmak lazım konuşulmasa sorun çözülmez şimdi

öylece bırakmak da istemiyorum ilerde daha büyük sorunlardan korkuyorum :(

o büyük sorun gerçekten bizde de var yani insan ne yapacağını bilmiyor ama şöyle yapın bence, tartışmalardan sonra telefonunuzu koyun bi köşeye akşama kadar konuşmayın yatmadan arayın? ya da siz haklıysanız onun aramasını bekleyin aramazsa da aramayın bi süre :)

geriliyo insan ya ortada hicbirsey yokken böyle trip yemek.ben kadınım hassasim trip benim hakkım değil mi :)

Roller değişmiş!
Benim bildiğim tribi kadın atar.
Şımartılmalı,nazlandırılmalı.
Adam ipleri eline almış çoktan.
Sen onu değiştiremezsin zaten kozları vermişsin.
Ya kaybetmeyi göze alarak bıçak gibi keseceksin peşinden gelip gelmeyeceğini görmek için ya da böyle kabul edeceksin onu.

huyu öyle demek ki. böyle durumlarda kendıne bırakmak gerek
siniri gecınce kendıne gelır :ssz:

bence içinde kalmasın içinden geçenleri söylemende fayda var. Yoksa kendi kendini yiyip bitireceksin. :18:

ikimizde cok sakin insanlariz aslında. cok güzel dengeleyebiliyoruz birbirimizi ama neden bu kin kızlar sizce hic tanıdınız mı böyle birini

ikimizde cok sakin insanlariz aslında. cok güzel dengeleyebiliyoruz birbirimizi ama neden bu kin kızlar sizce hic tanıdınız mı böyle birini

Canim benim erkek arkadasim da kotu bisey soylememek icin kizdigi zaman konusmaz benimle ama yan yanayken boyle bir sorunumuz yok, herkesin tahammul edemedigi noktalar olabilir sorun ne onu belirtmelisin once bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim erkek arkadasim da kotu bisey soylememek icin kizdigi zaman konusmaz benimle ama yan yanayken boyle bir sorunumuz yok, herkesin tahammul edemedigi noktalar olabilir sorun ne onu belirtmelisin once bence

mesele şöyle ki bana bişey sordu ve cevapladim ardından da bende böyle biliyodum zaten dedi.haliyle bozuldum bende madem öyle neden soruyosun dedim.gayet resmi bir şekilde kendince açıklama yaptı ve konuşmayı resmen bitirdi. kapattık telefonu. cok sacma oldu ya.ve daha önce bana söylediğinde ciddiye almamistim ben hani belki eşine dostuna yapar ama ben o kadar zorlamam onu diye düşündüm. şey demişti bana işte ben biraz kinci bi insanım galiba yapılan kötülüğü hatayi unutamiyorum ve küçük bişey olsa dahi hemen bişey yok gibi davranamiyorum uzaklasiyorum elimde değil falan demişti.

mesele şöyle ki bana bişey sordu ve cevapladim ardından da bende böyle biliyodum zaten dedi.haliyle bozuldum bende madem öyle neden soruyosun dedim.gayet resmi bir şekilde kendince açıklama yaptı ve konuşmayı resmen bitirdi. kapattık telefonu. cok sacma oldu ya.ve daha önce bana söylediğinde ciddiye almamistim ben hani belki eşine dostuna yapar ama ben o kadar zorlamam onu diye düşündüm. şey demişti bana işte ben biraz kinci bi insanım galiba yapılan kötülüğü hatayi unutamiyorum ve küçük bişey olsa dahi hemen bişey yok gibi davranamiyorum uzaklasiyorum elimde değil falan demişti.

Cok ustune gitme bence canim, sevdigi insana kin tutmak da nerden cikmis o oyle kolay degil, kizmistir gecer

geçer dimi yaa :( kaygim ciddi manada ortada bişey olmadığını bile bile pek çok insan gibi hata yaparak sebepsiz yere ortaya bişey çıkarmak.bunu yapmak istemiyorum

Back
X