Sevgilimin soruları beni cpk sinirlendiriyor. Neden soruyordur yardim ci olurmusunuz?

Bendenizben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
22
16
3
39
Merhabalar herkese 31 yasindayim esimden ayrildim 7 yil once. Suan hayatimda biri var o hic evlenmemis bende birde cocuk var 9 yasinda. Sizce evlensem mutlu olabilirmiyim bekar biri ile. Birde gecmisimle ilgili yasadigim iliskilerde cinselligi ince ayrintisi ile soruyor. Neden soruyorsun yarin birgün aklina geldikce uzaklsmani istemiyorum asla oyle birsey olmaz diyor. Tepki veriyor. Sizce nasil davranmaliyim?

Bence ayrinti vermek sizi rahatsiz edecekse vermeyin. Sizin ozeliniz. Evlenmissiniz, cocugunuz olmus. Belli ki birseyler yasamissiniz. Bu kisiyle ne zamandir gorusuyorsunuz? Dikkatli olun, belki de bu konuda ne kadar acik oldugunuzu merak ediyordur. Aranizda ciddi bir durum var mi yoksa daha yeni mi tanisiyorsunuz? Belki sizinle yasayabilecegi cinselligi dusunuyordur. Nelere izin veriyor falan hesabi.

Erkeklere guvenim pek kalmadi artik ne yazik ki..

Ama diger sorunuza gelince, ikinci evliligini yapan bir cok kadin gibi siz de mutlaka birileriyle tekrar mutlulugu yakalama sansina sahipsiniz.

4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.

4 ay bitti 5. Ay oldu tanisali. Gercekten seviyorum sorularına cevap vermedigimde sinirleniyor buda beni üzüyo ve birdaha sormayacagini beni hersekilde kabul ettigini merak ettigi bilmek istedigi icin sorduğunu söylüyor ama ertesi gun ayni soruları tekrar soruyor. Anlam veremedim açıkçası. Birşeyler yaşiyoruz kendisi ile zaten.

Bu arkadaşın bence cinsellikle ilgili tabulari ve problemleri var. Sorup sorup sonra aldığı yanıtlar hazmedemiyorsa ne soruyor o zaman. Bence bir daha yanıt verme ve neden ısrarla sorduğunu sor. Ne duymayı umut ediyormuş. Daha yeni sayılırsınız çok alışmadan bece yollarınızi ayırın.

Ne hakla sinirleniyor?
Gecmisinizi cok fena kafaya takacak biri oldugu besbelli. Sizin cevaplariniza saygi bile duymuyor.

Ikinci defa yapacaginiz evlilikte boyle biriyle mutlulugu bulabileceginizden emin misiniz? Her gun her gun cinsellikle ilgili birseyler soran bir adam bana normal gelmedi.; Cocugunuz kiz galiba. Bence bu adama cok guvenmeyin.

Lafa nasil baslasam bilemedim ama sevgilinizin eskiden darbe aldigi yıkıldığı ortada yani anlattıklarınızı analiz edecek olursam karsinizda ki kişi sizin hal ve hareketlerinizi ölçmeye calisiyor acaba bi öncelikler gibi ilk once kendini agirdan satip sonra acilacakmi diye dusunuyor olabilir yani sunu demek istiyorum sizi deniyor sanirim sizin yapacaginiz sey cok basit aslinda onu tatli dille uyarin bana eskileri hatirlatma gelecege bakalim gibi kelimeler soyleyin eger sizi kaybetmekten korkuyorsa bu son oldugunu soyleyin bir psikolog uyarisi

Cinsellik olarak yaklaşıyor size. Hayaller kuruyordur. Zaaten çok yeniymiş ilişkiniz. Negatif elektrik aldım. Hatta sinir oldum!
9 yaşındaki çocuğunuzu düşünün, böyle biri için çocuğun rahatını bozmayın.
Çocuğunuz kız mı erkek mi? Kızsa zaten asla böyle biri ile evlenmeyin.
Allah başıma vermesin büyük konuşmayayım çocuğum olur ve ayrı olursam, tekrar evlenmem sanırım. İnsan başına gelmeden bilemiyor neticede.

Sizinde içinize sinmeyen yanı var. Uzatmadan bitirin. Hislerinize güvenin. Yalnızlık, sevgi, ilgi ihtiyacı sizi yanlış insana yönlendirmesin.

İnsan niye sevgilisinin cinsellikle ilgili tecrübelerini ince ayrıntısına kadar merak etsin?
Normalde eski sevgiliyle yapılan normal aktivitelerin konuşulması bile rahatsızlık verici iken. (gezme tozma vs.)
Özellikle erkekler çok rahatsız olur bunları dinlemekten, bu adam bana çok tuhaf geldi ısrarla soruyormuş bir de.
Güvenmeyin bence.

Cocugu pamuk arasina fasulye koyarak filizlemediginize gore illa ki her saglikli kadin gibi bir cinsel hayatınız olmus, esinizle yada devaminda hayatınıza giren erkek arkadaslarinizla. Bu o kisiyi asla ilgilendirmez, ancak daha su asamada bu tarz sorularla ozel yasaminizi kurcalayıp, bunlari anlattirarak size o ozel anlarinizi animsatmaktan cekinmeyen insanin evlenebilecek bir zihniyette oldugunu düşünmüyorum. Evladıniz da varmis cok ince noktalar bunlar, cok derin düşünüp hareket etmeli.

Ben bu adamdan hoşlanmadım. Bence anlatmamalısnız , ben olsam anlatmazdım.

Hem hoşlanmadım hem de çok klasik bir erkek sorunu gibi geldi. "Hangimiz daha iyiyiz" Eski eşin mi kendisi mi yatakta daha iyi onu öğrenmeye çalışıyor olabilir. Bir dahaki soruşunda seninle bambaşka falan diye abartın yalan atın. Bir daha da sorma deyip kapatın konuyu. Eğer derdi buysa susacaktır, değil ve devam ediyorsa kaçın bu ilişkiden derim.

Ya sen ergen liseli degilsinki. Boyle sorular soran biri ile olman cok tuhaf. Basinda evlilikte gecmis. Cocugun da var. daha akli basinda biri ile birlikte ol. Bu pek saglam pabuca benzemiyor. Onceki iliskinden ona ne yani!

Back
X