Hepimiz bazen duygusal tepkiler veremezmiyiz? Haksiz olabilirim, zaten telefonu kapattigim icin ozur dilemistim. Agla kendini kahret sen haksizsiz diyorsaniz onu yapiyorum zaten, gunlerdir uyku uyuyamiyorum,aglayip duruyorum. Onun da zamaninda beni yuzume telefon kapatmaktan daha cok uzecek sozleri oldu inanin. Ama ben boyle yapmamistim. Neyse, sagolun cevaplariniz icin.
"Onun da zamaninda beni yuzume telefon kapatmaktan daha cok uzecek sozleri oldu inanin." ne yapti? hakaret mi etti? hakaret ettiyse birakin gitsin zaten. Hakaret yoksa, ciftler kimi zaman gorus ayriligi yasar, ve cok ciddi sekilde tartisabilir. Ama suratina telefon kapamak ben seni de soylediklerini de dikkate almiyorum demektir, su an benim icin yoksun demektir.
Onceki mesajlariniza simdi tekrar baktim. Ozur dilediginize dair tek bir cumle yok, size gaz veren diger arkadaslarla birlikte ne hali varsa gorsun noktasinda takilip kalmissiniz. Ozur dilediginizi simdi soyluyorsunuz. Telefonda oldum bittim aglamalarini filan ozur saniyorsunuz galiba. Cocuklugu birakin. 28 yasindaymissiniz, yetiskin gibi davranin ve telefonu suratina kapadiginiz icin acik ve net sekilde ozur dileyin. Sonrasinda da yine iki yetiskin gibi sorunlarinizi konusun.
Ortada sevgi ve saygi varsa zaten (bahsettiginiz) sorun hallolur. Bunun olup olmadigini da en iyi siz bilebilirsiniz.