Sevgilimin tutumsuzluğu

sakinkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
172
38
38
İstanbul
merhaba arkadaşlar.Benim şikayetim sevgilimden.. Onun tutumsuzlukları...3 sene dir beraberiz.İki yakasını bir araya getiremiyo.3 SENEDİR KENDİ BORÇLARINI ÖDÜYOR.ÖNCELERİ ÇOK KAVGA ETTİM BU KONU İÇİN ONUNLA.ZORUNA GİDİYO BU SEFER LAFLARIM.AMA DÜZELTEMİYORUM. BENİ SEN DÜZELTTİN, DÜZELTİYOSUN İŞTE SENDEN ÖNCE ŞU KADAR BORCUM VARDI ŞİMDİ ŞU KADAR KALDI, AZALDI FLN DİYOR AMA AZALDIĞI YOK YA SANKİ EVLİ BARKLI ÇOCUKLU ADAM...
EV GEÇİNDİRSEN SENİN HALİN NE OLACAK DİYORUM.Mesela kim neyini istese verir.HERKESE BORÇ PARA VERMESİ KIYAFETİNİ BİRİ İSTESE HEMEN VERMESİ.BUNLAR UFAK ŞEY GİBİ GÖRÜNEBİLİR AMA BU ABARTIYOR. İYİ Bİ İŞİ VAR ÖZEL BİR FİRMADA ÇALIŞIYOR UZUN ZAMANDIR.BİR KAÇ AY ÖNCE DE MÜDÜR YARDIMCISI OLDU ORADA.YAA AMA MÜDÜR YARDIMCISI OLUNCA MAAŞI ARTTIĞI HALDE DAHADA SIKIŞMAYA BAŞLADI. YEMEK KARTI NA EPEYCE PARA YATIRIYORLAR ŞİRKETTE.3 SENEDİR TEK BİR KERE O YEMEK KARTINI Bİ BAŞINA YETİRDİĞİNİ GÖREMEDİM.ÖNCEDEN BENDE O ŞİRKETTE ÇALIŞMIŞTIM KARTIMA YATAN YEMEK PARASINI ARTTIRIP EVİME ALIŞVERİŞ YAPIYODUM BAYA YÜKLÜ YANİ YATAN PARA.AMA ONU BİLE YAPAMIYO.

BUNUN GİBİ ÇOK ŞEY VAR. BİR ERKEĞİN KENDİNİ GEÇİNDİREMEMESİ BANA ÇOK İTİCİ GELİYOR.NE YAPMALIYIM BİLEMİYORUM

Tutumsuz insan cok zor canim. Malesef degistirebilecegini sanmiyorum.
Benim tanidiklarim var, birisi hemde 53 yasinda hala ayni.
Karisi ömrü boyunca Bu huyunu degistiremedi. Böyle geldi,
Böyle gidicek der...

malesef zor
eğer evli olsaydınız siz maaşını alırdınız. onun ödemelerini kontrol ederdiniz..
şimdi bunları yapmanızda doğru olmaz

Evet evli olamadımızdan etkim olamıyor. Ama biz evlilik düşünüypruz işi dolayısıyla askerliğini erteledi seneye askere gidecek dönüncede nişan yapıcaz ve fazla beklemeden evleneceğiz.Yani planı bu ama bu gidişiyle çok bekleriz. Askerlik tazminatı iyi yatıcak onu elinden almayı istiyorum yoksa o para yı da çar çur eder. O parayla beyaz eşyaları alma niyetindeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…