Sevgilimin yani üç gün sonra nişanlımın anlamsız tavırları

beyhanyrjkg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2022
103
103
23
27
Arkadaşlar merhaba kısaca bahsedeyim sevgilim dört ay yurt dışında çalıştı bir hafta önce geldi sürekli birlikteydik benimleyken ben çok mutluyum ama o hep uzaklara bakıyor memnuniyetsiz biz çok bekledik bu anı onun heyecanı yok ama buda beni tüketti dün akşam arkadaşlarıyla alkollü mekana gitmiş sakın bir yer ama sinir oldum yani senin pazar günü nişanın var bilmediğin şeyler oldu diyor Allah aşkına ben ne yapicam ailem onun ailesi çok mutlu ben çok mutluyum o değil üstelik nişanı o istedi en çok
Screenshot_20231012_085825~2.webp

Arkadaşlar merhaba kısaca bahsedeyim sevgilim dört ay yurt dışında çalıştı bir hafta önce geldi sürekli birlikteydik benimleyken ben çok mutluyum ama o hep uzaklara bakıyor memnuniyetsiz biz çok bekledik bu anı onun heyecanı yok ama buda beni tüketti dün akşam arkadaşlarıyla alkollü mekana gitmiş sakın bir yer ama sinir oldum yani senin pazar günü nişanın var bilmediğin şeyler oldu diyor Allah aşkına ben ne yapicam ailem onun ailesi çok mutlu ben çok mutluyum o değil üstelik nişanı o istedi en çok Eki Görüntüle 3316466
Sorunu tam anlamadım ama mutlu değilse nişanı iptal edin. Oturup konuşun bilmediginiz şeyler neymiş, mutsuz muymuş, isteksiz miymis?

Ben bir şey göremedim size defol git başımdan ne istersem yaparım dememiş
Aşkım demiş güzelce kendini ifade etmiş
Bu kadar darlamasaniz mi ?

Arkadaşlar merhaba kısaca bahsedeyim sevgilim dört ay yurt dışında çalıştı bir hafta önce geldi sürekli birlikteydik benimleyken ben çok mutluyum ama o hep uzaklara bakıyor memnuniyetsiz biz çok bekledik bu anı onun heyecanı yok ama buda beni tüketti dün akşam arkadaşlarıyla alkollü mekana gitmiş sakın bir yer ama sinir oldum yani senin pazar günü nişanın var bilmediğin şeyler oldu diyor Allah aşkına ben ne yapicam ailem onun ailesi çok mutlu ben çok mutluyum o değil üstelik nişanı o istedi en çok Eki Görüntüle 3316466
orda birine tutulmuş ,beraber olmuş falan oyuzden aklında o var . Akla başka bişey gelmiyor

Msjlarda sorun yokta, konu sahibi , isteksiz olduğunu ,uzaklara daldigini, bilmediğin şeyler var dediğini söylüyor. Seviyorsa içi içine sigmamaliydi , adamın sozleri demek yurt dışında biseyler yaşamışi cagiristiriyir

Olayı tam anlayamadım. İsteksiz olduğunu belli eden hareketleri neler? Sadece bu dışarı çıkma meselesi mi? Biraz daha detay verir misin?
Tabi ki şöyle eskiden beni görünce ne sorunu olursa olsun çocuk gibi etrafımda dolaşıyordu bugün ne yedin ne izledin hadi anlat diyordu yani beni merak ediyordu ayrıca biz nişanlanıyoruz dört ay sonra ben uyuyamıyorum heyecandan o ise tam tersi çok stresli yok gelin bohçasinda bornoz eksik yok terlik eksik vaktimiz yok falan diyip şikayet ediyor iki dakika gözlerimin içine bakıp seni çok özledim demedi bile yani bunlar kısacası dışarı çıkması asla sorun değil ben bir önceki gün bira içmek istedim o izin vermedi bana üstelik benim canım istemiyor benim canım istediginde içeriz dedi ama bir sonraki gün arkadaşıyla birlikte içmeye gitti

Msjlarda sorun yokta, konu sahibi , isteksiz olduğunu ,uzaklara daldigini, bilmediğin şeyler var dediğini söylüyor. Seviyorsa içi içine sigmamaliydi , adamın sozleri demek yurt dışında biseyler yaşamışi cagiristiriyir
Hayır ona çok güveniyorum asla başkasıyla birlikte olmaz

Evet battı bana bu geldiğinden beri suratı beş karış ama arkadaşlarıyla eğlenmesine sinir oldum
Bence haklısın. Bu adam evlenince gece de dışarı çıkıp geç gelip seni evde yalnız bırakacak tiplerden. Kadınlar hisseder. Sıkılmış senden. Ama iyi aile kızısın evlenilecek kız diye ilerletiyor iste. Uzaklara dalıp gitmesi gozlerinin içine bakıp seni özledim bile dememesi... daha geleli bir hafta olmuş. Yok yok nişanı ertele bence.
Laf cambazı gibi duruyor. Ama sen hissetmissin

Allah'ım beni anlayan birisi çok şükür lafta sözde hiçbir sorun yok canım cicim sürekli ama ben hissediyorum bir sorun var ci
Bence haklısın. Bu adam evlenince gece de dışarı çıkıp geç gelip seni evde yalnız bırakacak tiplerden. Kadınlar hisseder. Sıkılmış senden. Ama iyi aile kızısın evlenilecek kız diye ilerletiyor iste. Uzaklara dalıp gitmesi gozlerinin içine bakıp seni özledim bile dememesi... daha geleli bir hafta olmuş. Yok yok nişanı ertele bence.
Laf cambazı gibi duruyor. Ama sen hisse

Back
X