Sevgilimin yani üç gün sonra nişanlımın anlamsız tavırları

Uzaktayken kafası karışmış, bunun bir sürü sebebi olabilir. Kendisi bununla yüzleşmeyerek görmezden gelirse çözülecek sanıyor ama siz hissedip huzursuz oluyorsunuz bu huzursuzluk da sizi yanlış gösteriyor. Net bir şekilde konuşmanız lazım.

Yurtdışından geldiğiden beri dalgın ve mutsuz diyorsunuz demek ki bir şeyler yaşandı orada gibi düşünüyor insan o yüzden. Aldattı demiyorum yanlış anlamayın ama fikirlerini değiştiren olaylar yaşamış olabilir.

Nişan yaklaştı diye stres olmuş olabilir ama geldiğinden beri gözlerime bakıp “seni çok özledim” bile demedi diyorsunuz. Bunun stresle bir ilgisi yok. Oturup konuşun açık açık ve nişanı erteleyin bence.

Arkadaşlar merhaba kısaca bahsedeyim sevgilim dört ay yurt dışında çalıştı bir hafta önce geldi sürekli birlikteydik benimleyken ben çok mutluyum ama o hep uzaklara bakıyor memnuniyetsiz biz çok bekledik bu anı onun heyecanı yok ama buda beni tüketti dün akşam arkadaşlarıyla alkollü mekana gitmiş sakın bir yer ama sinir oldum yani senin pazar günü nişanın var bilmediğin şeyler oldu diyor Allah aşkına ben ne yapicam ailem onun ailesi çok mutlu ben çok mutluyum o değil üstelik nişanı o istedi en çok Eki Görüntüle 3316466
Bu mesajlara göre kapris yapan sizsiniz bence.
onun uslubu gayet iyi.
belki de siz özlediğiniz için kıskançlık yapıyorsunuzdur.
arkadaşlarını da özlemiş olamaz mı?

Evliliği karşılıklı prangalara çevirmeyin bence. Bu mesajlarda gördüğüm kadarıyla biraz alıngan davranmışsınız.

Diğer konuyu bilemiyorum, uzaklara dalma, hevessiz olma vs konuşmanız gerek bence bunu.

Mesajlasmalarda siz haksizsiniz. İnsan kadın, erkek bir arkadaşıyla çıkamayacak mi? Resmen izahat veriyor. Birayı dün canı istememiştir, bugün istemiştir. Yapmayın böyle.
Uzak durması konusunda biraz gözlemleyin. Yeni döndüğü için de olabilir sorun da olabilir. Bir 15 gün verin. Aynıysa konuşursunuz.

Arkadaşlar merhaba kısaca bahsedeyim sevgilim dört ay yurt dışında çalıştı bir hafta önce geldi sürekli birlikteydik benimleyken ben çok mutluyum ama o hep uzaklara bakıyor memnuniyetsiz biz çok bekledik bu anı onun heyecanı yok ama buda beni tüketti dün akşam arkadaşlarıyla alkollü mekana gitmiş sakın bir yer ama sinir oldum yani senin pazar günü nişanın var bilmediğin şeyler oldu diyor Allah aşkına ben ne yapicam ailem onun ailesi çok mutlu ben çok mutluyum o değil üstelik nişanı o istedi en çok Eki Görüntüle 3316466
Dün ben bira içmek istedim ama benimle içmedin mi🤣🤣bu adam yakında arkasına bakmadan kaçar.

Allah'ım beni anlayan birisi çok şükür lafta sözde hiçbir sorun yok canım cicim sürekli ama ben hissediyorum bir sorun var ci
Mesajı ılımlı yazmış ama sendeki huzursuzluğu o da fark etmiş bence senin terk edebilme ya da olay çıkarma ihtimalini bertaraf etmek için ılımlı yaklaşıyor.
Sen de soğuk yap biraz bakalım ne yapacak ? Sen de ilgisiz davran.

Arkadaşlarıyla gidip bir mekana içebilir ne var ki bunda ..gayette ılımlı konuşmuş güzel konuşmuş sizinle .alınganlık sizinki bence

Üstüne gitme msjlarda bir şey yok

Back
X