sevgilimin yeğeni mesajlarımızı okumuş galiba:(

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar benim sevgilimin bir süredir ayağı kırık..evde yatıyor..ve daha 1 ay yatacak... bu sebeple 2-3 g
nde bir ben onlara gidiyorum ama kalabalık bir aileler,evde 8 kişi yaşıyor ve sevgilim salonda kalıyor..haliyle hiç başbaşa kalma şansımız yok.... ailesini çok severim onlar da beni sever... hiç sıkıntı yaşamadık kendi ailemde ne kadar rahatsam orada da o kadar rahatım bunda bir sıkıntı yok... sevgilimin bir yeğeni var. 18 yaşında.. 2 gün önce yaz tatili için o da sevgilimin evine geldi... 2 ay kadar kalacak... neyse çok uzatmayayım... mesele şu... dün akşam sevgilime mesaj attım... cevap falan gelmedi.ben de üstüne düşmedim..ev kalabalık..yeğeni yeni geldi.. sohbet muhabbet derken ilgilenemez diye.. aradan 1.5 saat geçti... aradığımda açtı... " aşkım mesaj attım geri de dönmedin" dedim... mesaj mı attın? yaa bu salak x (yeğeni) telefonumu gizlice almış..kurcalıodu... o okumuştur bi de söylemio" dedi... kız da ordan seslendi.."yaa ben mesaj falan okumadım..fotoğraflara bakmak için almıştım"dedi.. ama okumuş yani

şimdi mesele şu.. ben çok sinirlendim çünkü 18 yaşında da olsa aklının ermesi lazım insanların özeli kurcalanmaz, ki dediğim gibi biz 1 aydır yalnız kalamıyoruz, öyle çok müstehcen mesajlarımız yok ama bazen başkalarının okumasını istemeyeceğimiz yazışmalarımız olabiliyor... "aşkım yaa seni bugün hiç öpemedim" gibi...
kız aslında çok tatlı bi kız...kesinlikle art niyeti yok..beni çok sever hatta bana hayranlık duyuyor biraz... amcasını yani sevgilimi de çok sever..yani fasatlığından yapmadı ama sinirime de engel olamıorum.. bi daha yapmaması için kırmadan, uyarma maksatlı ne yapabilirim

canım kızmakta haklısın özelinizi okuyamaz. ama eğer fotolara bakıyorsa ve o sırada msj geldiyse yanlışlıkla mesaja girmiş olabilir. bazı telefonlarda bilmeden yapılabiliyor. sonradan çekinmiş olabilir kızarsınız diye söylemeye.

Senin yapabileceğin birşey yok.Uyarmak sana düşmez.Sevgilinin uyarması lazım.Hatta telefonuna şifre koysun.Senin uyarman kızı hem mahcup eder,jhem aile arasında da hoş karşılanmaz.

Senin yapabileceğin birşey yok.Uyarmak sana düşmez.Sevgilinin uyarması lazım.Hatta telefonuna şifre koysun.Senin uyarman kızı hem mahcup eder,hem aile arasında da hoş karşılanmaz.
[/B]

haklısın zaten asıl sevgilime kızdım... yattığı yerden bi telefonuna sahip çıkamıyor... bi de öenmsemiyor,kendi akrabası ya, utanacak bişey görmüyor ama ben henüz evlenmedik,nişanlı bile değiliz, kızla yüzyüze bakıyorum, özel konuşmalarımızı bilmesi rahatsız ediyor...

zaten kız utanıp hemen ben duyayım diye açıklama yaptı..belki de dediğin gibidir ama birini okuduysa hepsini okumuştur bence öff içime sıkıntı oldu

Son düzenleme:
zaten kız utanıp hemen ben duyayım diye açıklama yaptı..belki de dediğin gibidir ama birini okuduysa hepsini okumuştur bence öff içime sıkıntı oldu

olucağı varmış canım kafana takma boşver. sevgilini uyar teli yanından ayırmasın ve yeğenini uyarsın :)

aslında çekindiğim konuşma şuydu....

ben_ aşkım ne yapıyorsun?
sevgilim- iyiym hayatım azra( 10 günlük bebek)yı seviyorum... burnumu emiyo yaa çok tatlı:)
ben- aşkım ben kıskanayım diye mi diosun bunları?
sevgilim_ yok bebeğim, hem kıskanma seni daha çok seviyorum
ben- ama ben senin burnunu ememiyorum.. o daha şanslı (( vs vs...

şimdi burun emmek ne öyle ıyyyğğ falan demeyin o lafın gelişiydi... bi sarılıp öpemiorum bile anlamında ama işte 18 yaşında kız bunları okudu sinirim buna

kırman lazım
ben öyle yapardım
çocuk değil saf değil
bile bile yapmış
uyarmak kafi gelmeyecektir
iyice bir çek kulaklarını

laftan sözden anlamayacak bir kızsa, -ki 18 yaşındaymış- sevgiliniz de telin tuş kilidine şifre falan koysun.

Belki özel fotoğraflarınız var ne haddine onun telefonu kurcalamak çook sinir olurum öyle şeylere. Sevgilin sert bi dille uyarsın bidaha tekrarlanmasın hiç hoş değil çünkü o sizin özeliniz onu bunu hiç ilgilendirmez

Benim eşimin de telefonu elden ele dolaşır. Özel birşey yazmaya veya foto çekmeye korkarım. Çok sinir bozucu.. Bence erkek arkadaşın telefonunu vermesin ya da illa birşeye bakacaksa yanında baksın.

yaa evet aslında kızın yaptığı hoş olmasa da asıl sorun benim odunda biraz tatlı sert çıkışsa... ne kurcalıosun telefonumu..ver,izinsiz alma bi daha dese.... bi daha hem olay tekrarlanmaz hem de amca-yeğen arasında bi olay olduğu içindarılma gücenme olmaz.. ben uyarsam olmayacak...haklıyken haksız konuma düşücem

Benim eşimin de telefonu elden ele dolaşır. Özel birşey yazmaya veya foto çekmeye korkarım. Çok sinir bozucu.. Bence erkek arkadaşın telefonunu vermesin ya da illa birşeye bakacaksa yanında baksın.

sorma canım yaa..zaten fotolarımız da vardı da hani çok abes bişey yok diye önemsemiyorum ama dediğin gibi... insan bi izin ister..kaldı ki kız zaten gizlice çaktırmada almış...o hareket canımı sıkıo zaten

laftan sözden anlamayacak bir kızsa, -ki 18 yaşındaymış- sevgiliniz de telin tuş kilidine şifre falan koysun.

eski telefonlar bizimkiler tuş kilidi yok, demir kilit falan belki olur

eski nokialarda bile var. tuş kilidine güvenlik kodunu koyma

eski nokialarda bile var. tuş kilidine güvenlik kodunu koyma

yaa benimki düz, dümdüz bi adam yaaa... hayatı boyunca karışanı görüşeni olmamış...hiçbişeyin hesabını vermemiş... o yüzden yalan söylemeye bile üşeniyor... mesela bi an vardır ya... yalan söylese, gönlünüzü hoş edecektir yalan olduğunu bilseniz de... yok arkadaş, o an bile dürüst olur ben uğraşamam öyle şeylerle der

bu mantıkta bi adama telefonuna kilit koy diyemiosun maalesef... zaten ona kızıyorum ya..ben sinirlenirken o hiç önemsemedi...ne var baksınlar... napalım okudularsa, okumasalardı dio

canım senin yapacagın birşey yok kızın yaptıgı çok yanlış bi davranış çok ta ayıp ayrıca müstehcen konuşmalarda olabilir bu gayet normal bence sevgilinin telefonunun şifresi yokmu varsa da şifreyi degiştirsin telefonuda ortalara bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…