Sevgilimle aılem arasında kaldım!!

enise_

Rabbim kavuştur O'na..M&M
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
218
0
46
Bursa
bi buçuk senelik bi ilşkim var.ciddi düşünüyoruz.şu an okuyorum üniversite 2deyim o yuzden daha beklememz lazm ne yazıkki.sevgilim ailesyle tanıştrdı flan ben anemle tanıştrdım onu.
seneye yazın istemeye gelmeyı planlıodu.bende istiodum bi yuzuk takılsın.knuyu anneme açtım.karşı çıktı tabi.olmaz çok erken dedi.düşünmeyn bunları dedi.aradan biraz geçti sevgilimin ısrarıyla tekrar açtım konuyu.anem yine itiraz ettı önce okul dedi sonra.şu an tekrar bastırmaya başlamıştıki anemin sölediklerini tam olarak anlatma gafletinde bulundum.sıkıştırıyo mu seni yapmasın böle uzmesin olmaz şu an filan demşti.sevgilim öle büyük tepki gösterdiki bana.günlerdir kavga ediyoruz.annen istemiyosa çıkıcam hayatınızdan soz dedi hatta en son.çıkmazdayım.ne desem fayda etmiyo.artık ciddi olmucam onların istediği bu diyo.aşırı sinirlendiriyo beni.kızlar napmalıyım ben.nişan yada soz olmasını cidden istıodum ama bole davranması soğutuyo beni.nası sakinleştircem onu.ailemi nası ikna edicem bu olaya nolur bi fikir verin desteğinize ihtiyacım var

Son sene filan olsa neyse dicem de daha 2. sınıftaymışsın. Şimdiden söz yapınca nolucak yani aileler işin içine girecek kaç yıl onların dırdırını çekicen bir de. Rahat rahat sevgililik ve okul hayatını yaşa okul bitince de evlenin daha mantıklı.

sen ne istiyorsun canım??annen gibi bi ikiyıldaha beklemek istiyorsun sanıırım yaşında çok genç...bence bu yüzden bitiyorsa bırak bitsin...böyle sevgiyi bitirecekse hemen önünne bunlardan nicesi çıkar..

bn daha 21 yaşındayım.annemleri ikna etmem zor biliyorum.hemen bu işlere girişmekte istemiyorum ama bi yandan da onu çok seviyorum evlenmeyi istiyorum tamam ama bu kadar baskı yapması çok yoruyo beni.sevgisinden de şüphe etmeye başladım bu kolay vazgeçermi insan ya...napıcam bilmiyorum

bence annenle aranı bozma, bırak sevgilin bozulsun. zaten seviyorsa beklicek, sonuçta onlar senin ailen ve sevgilin onlara saygı duymak zorunda...

canım sanırım ailen istemiyor değil sadece okulunu düşünüyorlar.
sevgilini karşına alıp güzelce ailenin sıcak baktığını ama bunun için önce okulu bitirmen gerektiğini anlat eğer seni seviyorsa ve değer veriyorsa elbette anlayışlı olacak ve bekliycektir.
ailen söz içinde mi önce okulunun bitmesini istiyor:44:

annem üniversite okuyamadığı için okuluma çok önem veriyo canım evet.o okul bitsin nişan olur hemen 1 2 aya evlenirsin diyo.oda bize biraz uzun geliyo.sevgilim de bunu aşırı dert ediyo huzurumuz kalmadı ya

açıktan okuyo canım iki senelik bitirmiş ayrıca.şu an bi fabrikada çalışıyo aynı zamanda

düzgünce anlatsan yani kırmadan ve ona bağlılığını göstererek.
bu acelenin altında bir korku kokusu alıyorum

bu konuda haklısın gerçekten canım öle kokular bende alıyorum.düzgünce kaç defa anlattım inan...ama hayatımızı zehir ediyo bu olay için.bu şekilde daha çok kaybedicek beni aslında çok doluyum çoook....

canım eğer gerçekten seviyorsan geç olmadan biran önce konuş..
seni kaybetmekten korktuğu için biran önce olsun istiyor sanırım..
yada ailenin zamanla bu olaya iyice karşı çıkacağını düşünüyor.sonuçta üniversite okuyorsun ve aranızda bir fark var..
canım inşallah hayırlısı olur ve sizi mutlu edicek bir şekilde bir sonuca bağlanır.

çok teşekkürler canım tavsiyelerin için desteğin için.yüz yüze konuşucam bunu umarım dediğin gibi olur çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…