Sevgilimle aramda 9 yaş fark var sizce çok mu fazla. İleride bu durum benim karşıma çok büyük sorun halinde çıkar mı?

9 yaş fark kimi zaman çok önemlidir kimi zaman değil. 23 32 çok uyumsuz. Ama 35 44, 40 49 sorun değildir. Sen daha hiçbir şey tecrübe etmemişsin, genceciksin. Adam artık evlilik kafasındadır. Her şey dış görünüşle bitmiyor. 32 yaşında adam zaten genç görünür, gençtir çünkü , 30 u geçince takma dişli mi bekliyor millet anlamadım ama 23 yaşında biriyle kafa olarak uyuşamaz. Başta uyumlu gözükür çünkü çıtır sevgili yaptığı için her şeye okay der. Ama sonra uyumsuzluklar baş gösterir. Esprileriniz, sevdiğiniz dizilere verdiğiniz referanslar bile farklı olur.

40lik adam zaten abidir, dayidir. 27lik kizla yan yana 40lik adam zaten abes bir goruntu olusturuyor hele ki adam dayi tipindeyse.. Yan yana alakasiz duran ciftler genelde pek mutlu evlilik hayati surmuyor, anlasamiyor boyle bir gozlemim var umarim sizinki oyle olmaz. Yine de kola dayiyi takip gezdirmeyi bence normallestirip buraya yazmayin.
Daha neler… arkadaşımın eşi bir yaş küçük, gezmeyi sevmez ağzı laf yapmaz mendeburun teki. Kaç kere boşanmalardan döndüler. Halbuki iki sarışın minyon insan yanyana çok yakışıyorlar. Ya da lisedeki sevgilisiyle evlenen arkadaşımın eşi oğluyla assla ilgilenmez, sabahlara kadar bilgisayarda oyun oynar. Şişman ve hımbıl. Şekilci olmayın. Ha ben on yaş istemem, 7 bile kimi zaman fazla ama bu konuları açan kadınları tanımıyoruz, tarzlarını bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Daha neler… arkadaşımın eşi bir yaş küçük, gezmeyi sevmez ağzı laf yapmaz mendeburun teki. Kaç kere boşanmalardan döndüler. Halbuki iki sarışın minyon insan yanyana çok yakışıyorlar. Ya da lisedeki sevgilisiyle evlenen arkadaşımın eşi oğluyla assla ilgilenmez, sabahlara kadar bilgisayarda oyun oynar. Şişman ve hımbıl. Şekilci olmayın. Ha ben on yaş istemem, 7 bile kimi zaman fazla ama bu konuları açan kadınları tanımıyoruz, tarzlarını bilmiyoruz.
İşte ben bunu anlatamadım, sanki evli adamı koluma takmışım ve bunu normalleştirmişim gibi davranmışlar ama önemli değil, iki taraf da bekar, reşitse ve kimse kimseye zarar vermiyorsa bitmiştir :)

Ablacığım iş şekille kalmıyor ki, 40lık insan ortayaşa yol alıyordur, kafası tamamen fakrlıdır. Zihni berraktır, karakteri olgundur, hayattan beklentileri 25lik bir çocuktan tamamiyle farklıdır. 27 ve 40ın bedensel enerjisi farklıdır, hayata bakışı faklıdır, hayattaki yerleri farklıdır. Tip şahane olsun olmasın ne fark eder, 40 demek ortayaş demek bariz şekilde bedensel enerjin 25le aynı değildir. 40lık kadın da 40lık erkek de ortayaşlıdır bu kadar. Ben de 40a doğru gidiyorum, benimle yaşıt insanın 25likle ortak hiçbir noktası yoktur düşünemiyorum yok ben 25likle anlaşıyorum diyorsa da küçükbeyinlidir net. Erkeklerin taze et arayışına bari kadınlar çanak tutmasın :KK51:

yok ben 25likle anlaşıyorum diyorsa da küçükbeyinlidir net.
Velev ki öyle, sence bu konuda bizi ilgilendiren nedir tam olarak?? Sizin gibi olmayan herkesi eleştirmeyin. Bu kadarcık şeye saygı duymayanlar sonra medeniyetin savunucusu olup çıkıyor başımıza. Ben tercih etmem, eden normaldir değildir her şey olabilir bilemem ama ahkam kesmek saçma. Yukarıda örnekleri verdim daha ne diyeyim. Yaşıtının seninle aynı kafada olacağının garantisi yok.

Aslinda evlilik icin sevgilinizin yasi ideal sayilir.ama sizin yasiniz daha coook genc evlilik icin.aileler de erken isin icine girmis sanki.bu ne hiz ;)
9 yas farkini iliskinizin her doneminde yasayabilirsiniz.en cok ilerleyen yillarda yasarsiniz bence.

9 yaş fark bana göre çok değil. 30lu yaşlarda adam gezmez tozmaz kafasını anlamıyorum sanki 50 yaş, ben 35 yaşındayım hala aklım zır zır gezmekte.

Ama 23 evlilik için erken, zamana bırakın bence.

Velev ki öyle, sence bu konuda bizi ilgilendiren nedir tam olarak?? Sizin gibi olmayan herkesi eleştirmeyin. Bu kadarcık şeye saygı duymayanlar sonra medeniyetin savunucusu olup çıkıyor başımıza. Ben tercih etmem, eden normaldir değildir her şey olabilir bilemem ama ahkam kesmek saçma. Yukarıda örnekleri verdim daha ne diyeyim. Yaşıtının seninle aynı kafada olacağının garantisi yok.

Abşacığım 40lık insan dünyada 40 yıl var olup hala olgunlaşamamışsa, boşuna yaşamış, oksijen israfı olmuş demektir, bunun neresine saygı duyayım :KK51: Kusura bakmayın, var olan her acaipliğe de saygı duymak zorunda değilim.

Abşacığım 40lık insan dünyada 40 yıl var olup hala olgunlaşamamışsa, boşuna yaşamış, oksijen israfı olmuş demektir, bunun neresine saygı duyayım :KK51: Kusura bakmayın, var olan her acaipliğe de saygı duymak zorunda değilim.
Tamam gaz odalarında yak o kırklıkları buyur 😂

Evet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
Arkadaşım kendinden 9 yaş büyük biri evli. Evlendiğinde 23 yaşında idi. 13 yıllık evli. Kişi de sorun yoksa 10 yaşa kadar olan fark da problem yok.

Doğru söylüyorsun. Örneklerden yola çıkayım ben gezmeyi sevmeyen bir insanım ve bunu da kendisine anlatmıştım. Çok üzüldü. Ben seninle tur planları yaparken sen bana bunu mu söylüyorsun diye. Bakalım görelim umarım herşey güzel olur
Aramızda 11 yas var ben 21 o 32 yaşındaydı eşim her yıl mutlaka tatile götürür muglada gezmediğimiz yer kalmadı gezmeyi çok seviyor benden once tatil planini yapar. harika bir baba çok olgun bazen yaşından dolayı çok bilmiş karakteri de öyle arada o sorun oluyor onun dışında hersey iyi çok şükür ben hiç pişman olmadim (10 yıllık evliyim)

Back
X