- Konu Sahibi Merve Deren
Ay darlandımMerhabalar sevgilim ile bir yıldır ilişkimiz var. Benim üniversitemin farklı şehirde olması nedeniyle çoğu zaman aynı şehirde yaşamıyoruz. Sevgilim aşırı kıskanç ve korumacı bir yapıya sahiptir. Kampüse her derse gittiğimde mutlaka derse gidene kadar, ders molalarında ve ders bitince eve gelene kadar beni arar. Çoğu zaman ben dersteyken fotoğraf ister yanımda birisinin oturup oturmadığına ve derste olduğuma dair. WhatsApp da da birlikte profil fotoğrafımızı koyup herkese açık yapmıştık ve devamlı olarak her gün ailesinden kontrol ediyor profil fotoğrafımızın herkese açık olup olmadığını. Ayrıca ben pek arkadaşlarımla görüşmem ancak her görüştüğümde (kendi cinsiyetimden arkadaşlarım) yarım saatte bir arayıp kontrol ediyor beni ve mutlaka masanın fotoğrafını istiyor arkadaşlarım gözükecek şekilde. Onlarla çok nadir olarak telefonda konuşsam bile bunu pek hoş karşılamıyor sanki telefonda konuşurken yanlış bir şey yapmışım gibi sorgulamalar yapıyor. En son olay da dün yaşandı. Dün kendisi beni aradığında annem ile wp aracılığıyla görüntülü olarak konuştuğumu söyledim ancak bana inanmayıp ss istedi. SS i atmama rağmen yine bana inanmayıp defalarca kez arayıp annemin yanında da beni zor duruma soktu. Ben kendisine geçmiş zamanlarda da hiçbir şey yapmamama rağmen bana hiç güvenmiyor sürekli olarak bu hareketleri sergiliyor sizce bu durum normal mi ve benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?