Merhaba kizlar ben yeni üye oldum sirf derdimi anlatmak içinBir ilişki içerisindeyim ve sevgilimi çok seviyorum.bir yildir cikiyoruz.Çok iyi bir insan çok duygusal ve incedir.Bana karsi hic bi cinsel anlamda sorusu baskisi olmadi ama benim arkadaş ortamim gerekse çevrem bu konularda rahattir ve cinsellik yaşarlar.Bu konuyu çok düşündüm bu bekaret kaybetme korkusundan olan bir durum olmamakla birlikte sevgilimle alakali bir durum değil.Birlikte olmuyoruz çünkü ben o birleşmeye gelene kadar gayet rahatim o an birşeyler oluyor hemen yataktan firliyorum sonra oturuyorum sevgilim sasiriyor ben özür diliyorum falan bu iki kez oldu ve o ne olduğunu anlamiyor.dun ayni şey oldu.evde yalnizdik ve sevgilim bendeydi.film falan izledik sonrasini bilirsiniz..ve odama gittik herşey güzeldi opustuk,soyunma ya kadar gitti iş o çok sakin ve kibar davrandi herşey iyiydi çok istekliydim ama sonra bisey oldu ve ben kalktim sonra ağlamaya basladim çocuk ne olduğunu anlamadi tabi bende onla ilgili olmadigini söyledim ve bugünde ayrildim.nedenini bilmediğim biseyden dolayi onu uzup duramam uzak tutmak en iyisi ssürekli ariyor hata bendemi diyor ne yapacagimi bilmiyorum kizlar