sevgilimle birlikte olmuyorsam ayrilirim diye..

dertlikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
23
0
1
İstanbul
Merhaba kizlar ben yeni üye oldum sirf derdimi anlatmak içinBir ilişki içerisindeyim ve sevgilimi çok seviyorum.bir yildir cikiyoruz.Çok iyi bir insan çok duygusal ve incedir.Bana karsi hic bi cinsel anlamda sorusu baskisi olmadi ama benim arkadaş ortamim gerekse çevrem bu konularda rahattir ve cinsellik yaşarlar.Bu konuyu çok düşündüm bu bekaret kaybetme korkusundan olan bir durum olmamakla birlikte sevgilimle alakali bir durum değil.Birlikte olmuyoruz çünkü ben o birleşmeye gelene kadar gayet rahatim o an birşeyler oluyor hemen yataktan firliyorum sonra oturuyorum sevgilim sasiriyor ben özür diliyorum falan bu iki kez oldu ve o ne olduğunu anlamiyor.dun ayni şey oldu.evde yalnizdik ve sevgilim bendeydi.film falan izledik sonrasini bilirsiniz..ve odama gittik herşey güzeldi opustuk,soyunma ya kadar gitti iş o çok sakin ve kibar davrandi herşey iyiydi çok istekliydim ama sonra bisey oldu ve ben kalktim sonra ağlamaya basladim çocuk ne olduğunu anlamadi tabi bende onla ilgili olmadigini söyledim ve bugünde ayrildim.nedenini bilmediğim biseyden dolayi onu uzup duramam uzak tutmak en iyisi ssürekli ariyor hata bendemi diyor ne yapacagimi bilmiyorum kizlar

canım sen kaç yaşındasın önce onu bilelim bu cinsel birleşme senin kendi kararındır kimse bir şey diyemez yalnız ailenide zor duruma sokma derim ben sevgilin olcaksa illa cinsel birleşme olcak diye bi kaide de yok unutma sevgi ve aşk çok güzeldir bunlar cinsellikle desteklenebilir ama cinsellikle sağlanamaz

Demek sevişmeye hazırsın da ilişkiye hazır değilsin.
Bekarete de önem vermiyorum diyorsun..
Korkuyorsun canın acıyacak diye bilemem..

Bunun için ayrılmana gerek yok her sevgili birliktelik yaşamıyor nihayetinde..
O da baskı yapmıyormuş sonuçta..

Üniversite 3 sinifim.bilmiyorum onun açisindan bi korkum yok o çok iyi ama bunu hakettigini düşünüyorum.arkadaş çevremizde de bu tarz konular donuyor kiz aarkadaşlarım tarafından hala birlikte olmayisimiz garip geliyor onlara cocugu resmen bitirdin yeter artik yap gitsin diyenler var.ben neden ayrildim?çünkü artik onun üzülmesini istemedim o günde ben yataktan firladim ilk bi hayal kirikligina ugradigini yüz. İfadesinden anladim ama toparladi kendini dusa falan girdi ben o şurada agladim.sonra konusmadik bi sure.isi vardi.uzulmedigimden emin olunca alnimdan öpüp gitti isi vardi aksam aricam dedi aradi ama acmadim sonrada ayrildim zaten biliyorsunuz...

hazır değilsin işte...zorlama çevren müsait diye illa yapacaksın diye bir kayde yok
bedenin şu an istemiyor uzatma!

canım sen kaç yaşındasın önce onu bilelim bu cinsel birleşme senin kendi kararındır kimse bir şey diyemez yalnız ailenide zor duruma sokma derim ben sevgilin olcaksa illa cinsel birleşme olcak diye bi kaide de yok unutma sevgi ve aşk çok güzeldir bunlar cinsellikle desteklenebilir ama cinsellikle sağlanamaz

Üniversite 3 sinifim.bilmiyorum onun açisindan bi korkum yok o çok iyi ama bunu hakettigini düşünüyorum.arkadaş çevremizde de bu tarz konular donuyor kiz aarkadaşlarım tarafından hala birlikte olmayisimiz garip geliyor onlara cocugu resmen bitirdin yeter artik yap gitsin diyenler var.ben neden ayrildim?çünkü artik onun üzülmesini istemedim o günde ben yataktan firladim ilk bi hayal kirikligina ugradigini yüz. İfadesinden anladim ama toparladi kendini dusa falan girdi ben o şurada agladim.sonra konusmadik bi sure.isi vardi.uzulmedigimden emin olunca alnimdan öpüp gitti isi vardi aksam aricam dedi aradi ama acmadim sonrada ayrildim zaten biliyorsunuz...

Demek sevişmeye hazırsın da ilişkiye hazır değilsin.
Bekarete de önem vermiyorum diyorsun..
Korkuyorsun canın acıyacak diye bilemem..

Bunun için ayrılmana gerek yok her sevgili birliktelik yaşamıyor nihayetinde..
O da baskı yapmıyormuş sonuçta..

Baski yok ama istiyorum bunun gerçekleşmesini ve hazir olduğumu düşünüyorum ama olmaması beni çok uzuyor

illa yaşamak mı istiyorsunuz sonuna kadar, ama yaşamak istemediğinizde bu halinizden belli. Niye olsun diye uğraşıyorsunuz ki, demek ki içinize sinmiyor.

Uzatirim uzatmak sizi ilgilendirmez insanların görüşlerini almak için sordum yargilarini değil.

pardon? Yargı bunun neresinde?...uzatma derken bu konuyu askıya al
doğru zamanda kendiliğinden olucak zaten...aynı şeylerden geçmiş biri olarak yazıyorum bunu...hey allahım...

Allah'ım arkadaşın da hayırlısını ver:ssz:

İnanin öyle biri değil üzerime titriyor resmen benim için agladigi zamanlar bile oldu..

Bugün üzerine titriyor oluşu ömür boyu üzerine titreyecek anlamına gelmez..
Yarın çıkar karşına artık soğudum der, daha kötüsü onu da demez bitirir.
Ve sen o adam nereye gitti diye düşünürsün..

8 yıllık, 9 yıllık ilişkiler bitiyor ne sebeplerle, onlar hiç ağlamadı mı o kızlar için sanıyorsun?

Bugün üzerine titriyor oluşu ömür boyu üzerine titreyecek anlamına gelmez..
Yarın çıkar karşına artık soğudum der, daha kötüsü onu da demez bitirir.
Ve sen o adam nereye gitti diye düşünürsün..

8 yıllık, 9 yıllık ilişkiler bitiyor ne sebeplerle, onlar hiç ağlamadı mı o kızlar için sanıyorsun?

Doğrudur ne diyim..

İyilerdir aslinda

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=396545&page=137&highlight=hymenoplasti

Bol bol okumanı tavsiye ediyorum canım.. 8 yıllık ilişkimdi ayrılacağımı düşünemezdim demiş arkadaş...
Böyle niceleri var..
Haa problem değil ya ayrılsam da dert etmem iyi ki olmuş derim diyorsan sen bilirsin.

Ama şunu geç yani ağlıyor benim için çok iyi harika biri falan..Geç o kısımları ben ne iyiler gördüm, duydum..

Back
X