sevgilimle birlikte olmuyorsam ayrilirim diye..

Aynı yaşta sayılırız, senin nasıl bir çevren var onu anlamadım. Genişlerse tamam da sen neden yapıp yapmadığınızı arkadaşlarına anlatıyorsun o ikinizin özeli sonuçta kimsenin ağzına sakız etme özelini. Sevgilin seni seviyormuş işte sorun etmiyormuş neden ayrılıyorsun ki?

Aynı yaşta sayılırız, senin nasıl bir çevren var onu anlamadım. Genişlerse tamam da sen neden yapıp yapmadığınızı arkadaşlarına anlatıyorsun o ikinizin özeli sonuçta kimsenin ağzına sakız etme özelini. Sevgilin seni seviyormuş işte sorun etmiyormuş neden ayrılıyorsun ki?

Çünkü her erkek içten içe bunu sorun eder

Genelleme yapman yanlış. Bütün erkekleri tanıdın mı nereden biliyorsun? Belki beraber aşacağınızı düşünüyor? Herneyse sen kafana koymuşsun zaten ayrılığı. Ayrıl madem ne diyelim.

Baristik zaten,sorun eder bi çok erkek ama belli etmez karsidan ne olduğunu ben bilirim zaten aramizada geçenleri buradan anlatamam

Merhaba kizlar ben yeni üye oldum sirf derdimi anlatmak içinBir ilişki içerisindeyim ve sevgilimi çok seviyorum.bir yildir cikiyoruz.Çok iyi bir insan çok duygusal ve incedir.Bana karsi hic bi cinsel anlamda sorusu baskisi olmadi ama benim arkadaş ortamim gerekse çevrem bu konularda rahattir ve cinsellik yaşarlar.Bu konuyu çok düşündüm bu bekaret kaybetme korkusundan olan bir durum olmamakla birlikte sevgilimle alakali bir durum değil.Birlikte olmuyoruz çünkü ben o birleşmeye gelene kadar gayet rahatim o an birşeyler oluyor hemen yataktan firliyorum sonra oturuyorum sevgilim sasiriyor ben özür diliyorum falan bu iki kez oldu ve o ne olduğunu anlamiyor.dun ayni şey oldu.evde yalnizdik ve sevgilim bendeydi.film falan izledik sonrasini bilirsiniz..ve odama gittik herşey güzeldi opustuk,soyunma ya kadar gitti iş o çok sakin ve kibar davrandi herşey iyiydi çok istekliydim ama sonra bisey oldu ve ben kalktim sonra ağlamaya basladim çocuk ne olduğunu anlamadi tabi bende onla ilgili olmadigini söyledim ve bugünde ayrildim.nedenini bilmediğim biseyden dolayi onu uzup duramam uzak tutmak en iyisi ssürekli ariyor hata bendemi diyor ne yapacagimi bilmiyorum kizlar

empati kuramıyorum üzgünüm....

allah silah etsin dememiş a kuzucum
allah ıslah etsin demiş-yani doğru yolu göstersin.
tabii kime göre neye göre doğru yol
şahsen bana göre de otuzbeşine gelmiş,gençliği kurumuş,vücudunun elastikliği gitmiş kadınların bekaretleriyle övünmesi yanlış gelir.
Ya da hayatına girecek erkeklere bu konuda hesap sorma hakkı tanıyan insanlar yanlış gelir.
daha yorum yazmayın demişsin ama yazasım geldi:)
bi kere erkek arkadaşına seninle oynaşmak bile yeter,sana dokunmak vs...
neden güzel anlarınızı kabusa çeviriyorsun ki?
olmuyorsa zorlamayacaksın demişler:))
olduğu kadarıyla idare edinmeye çalış:17:

şahsen bana göre de otuzbeşine gelmiş,gençliği kurumuş,vücudunun elastikliği gitmiş kadınların bekaretleriyle övünmesi yanlış gelir.
Ya da hayatına girecek erkeklere bu konuda hesap sorma hakkı tanıyan insanlar yanlış gelir.

Ay çok tatlisin ya:) valla. Haklisin ya ama bi sure sonra erkek bekliyor .evet bekaret konusunu takmiyorum benim seçimin sonuçta. Valla yetincek artikk :)

Allah ıslah etsin... İki üç ay sonra hamileyim ucuz kürtaj gibi konular açma da...

Doğru söyledin aslında bilinçsiz bir gençlik ve rahat gençlik var karşımızda akıl vermeye de gelinmiyor çünkü onlar daha iyi biliyor edep ve haya diyorum

Doğru söyledin aslında bilinçsiz bir gençlik ve rahat gençlik var karşımızda akıl vermeye de gelinmiyor çünkü onlar daha iyi biliyor edep ve haya diyorum

Arkadaş çevresi önemli işte aslında yanlış yönlendiren onlar artık yaşamazsan anormal gözü ile bakılıyor dalga geçiliyor. Bende yaşarım ne var ki diye başlıyorlar ama okul biter kaça diktirdiniz. İşte bilinçsizlik ve rahatlık budur anlık yaşıyor gençlerimiz doğruları ile değil.

otuzbeşine gelmiş,gençliği kurumuş,vücudunun elastikliği gitmiş kadınların bekaretleriyle övünmesi yanlış gelir.

Amanın:) Size Ramazan Ramazan güzel bir dua etmek istiyorum valla 35 ine gelmiş kendisini korumuş insanııı en içten şekilde anlayacak inanca sahip olursunuz inşallah:D
Artık övünme övünmeme orasını bilemem islamda kibir yoktur.Ama o inanca sahip olursanız ve bunu yaşamışsanız içten içe nasıl vicdanınızla yanıp kavrulacağınızı bilirim.Yaşamamışsanız da bunu söylemenin vicdan azabı içinizi sızlatacaktır.Allah size bir an evvel onu yaşatsın derim bir an evvel :)
Sonrasında deli gibi tövbe edip yakaracaksınızdır:) Beddua gibi gelecek size ama ehhe :1::1::1:

offf bu ne rahatlık bu ne genişlik ... madem geniş bir aileniz var git anneciğinle konuş canım o sana ne yapman gerektiğini anlatır

Niye ayrıldığını zerre kadar anlamadım.
Gerçi ben seni de anlamadım neyin kafasını yaşıyorsun?:51:

Back
X