Sevgilimle birlikte olurken orgazm yaşayamadım

Aslında bir kaç kere yaşadığımızda sıkıntı olmadı bu sefer olmayınca normal olabilir dedik ben içimde çok büyüttüm sanırım bu durumu çocuğun umrunda değil ben kendimi parçalıyorum 🤦🏻‍♀️ Haklısınız aslında
Daha kendini parcaliycak neler cikicak hayatta karsina, üzülme bu kadar hasta olursun🥺

...ama bu durum tekrarlanır mı diye korkmuyor değilim...

orgazm olamama durumu mu?
neden bir daha olamasin ki,

herkes her seferinde orgazm oluyor mu?
kadin da erkek de bazen olamayabilir, neticede makine degil bu da, organik bir vucut, hormonlar etkiler, aldigin ilac etkiler, havalar etkiler, is stresi etkiler, disaridan bir ses gelir o etkiler...
bence tek orgazm olamama durumunu bu kadar kafaya takmak asil problem olusturur.

adamin umrunda bile olmamis, siz de “acaba bir sey dusunur mu” diye endiseleniyorsunuz. ne dusunecek adam kendini dusunmus bitmis gitmis yani. garip olan orgazm olamamaniz degil bunu sadece sizin dert etmeniz.

Orgazm olamayan sensin o niye senin hakkında yanlış düşünsün? Ne düşünebilir mesela? Kendi hakkında düşünsün neyi beceremedim de kız Orgazm olamadı diye

Daha önce bir iki kere ön sevişme yaşadık sorun olmadı en son ben sevişirken orgazm olamadım strese yorduk ama bu durum tekrarlanır mı diye korkmuyor değilim bana karşı yanlış bişey düşünüyor mudur onuda çözemiyorum bişey söylerken ima var mı diye arıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Çözüm kk kadınlarında elbette:))
Koyunları say o anda aynı uyku moduna girerkene gibi..

Back
X