Sevgilimle buluştuğumuzda kızlığımı bozdu sonra beni terk etti 😞

narya_47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
39
-34
1
23
Çok girmedi ama kan geldi beni böyle ortada bırakıp gitti anneme dedim annem perişan halde ne yapacağımı bilmiyorum arıyorum acmiyo mesaj atıyorum cvp vermiyor diyor bozulmamış

Sen daha önce de aynı konuyu açmıştın hatta hocaya büyücüye gittiğini defalarca dolandırıldığını söyledin. Eğer ki zorla yaptıysa, yani cinsel saldırıda bulunduysa o şerefsizi şikayet et. Ayrıca sen ORTADA KALMADIN, BİR ŞEY KAYBETMEDİN VE EKSİLMEDİN. Bu şerefsizi hayatından silip at, sana değer veren ve seni cinsel obje ya da kızlık zarından ibaret olarak görmeyen biriyle ilişki kur. Erkeklerin sana bu muameleyi göstermelerine izin verme. KENDİ DEĞERİNİ BİL.

Kendi isteğinizle olmuş biriyle ilişki yaşarken ayrılma ihtimalini her zaman göz önünde bulundurmanız gerekir.

Çok girmedi ama kan geldi beni böyle ortada bırakıp gitti anneme dedim annem perişan halde ne yapacağımı bilmiyorum arıyorum acmiyo mesaj atıyorum cvp vermiyor diyor bozulmamış
Muhtemelen hevesini alip gitmelik bir tipmis
Eh be kizim once bi iyi tanisana karsindaki lavuk mu kavuk mu
Simdi basina kalacaksin diye korkmustur arayip mesaj atip durma
Annene keske soylemeseydin kadini perisan ettin
Yasin kucuk galiba
Oku meslek edin bu gunler gelir gecer
Kendi rizanla olmus sonucta bir daha karsindakini tanimadan etmeden boyle seylere kalkisma

23 haziranda almış gitmiş kızlığını

Yeni olmuş gibi yine aynı konuyu açmışın

Aldı gitti eşya gibi yazmışın alınıp gidicek bir şey değil
Hacı hocayla çözülecek iste değil
Akıl lazım düşünce lazım
Birazcık düşünseydim keşke aranızda sevgi pekte sevgi değilmiş
Olan anneye olmuş

Teşekkür ederim

Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bundan sonra sıcaklarda bırakmayın ve yatmadan önce buzdolabına kaldırmayı unutmayın.Sevgilinize de söyleyin yok öyle hem bozup hem terk etmek.Size yenisini almalı ve bu sefer açıldıktan sonra iki gün içinde bitirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…