- 1 Ağustos 2011
- 785
- 40
- 118
Kızlar sevgilim vişne toplamıştı bahçelerinden onları getireckti o bahaneyle hemde görüşecektik kuzenimle ben evden çıktık evde amcamgil felanda vardı kalabalıktı ev ama annemin haberi vardı görüşeceğimizden neyse çıktık buluştuk bizim evin ilerisinde vişneyi aldım oturduk kuzenim ben sevgilim konuşmaya başladık biraz oturup gidecektik oturduk bi 5 dk sonra sevgilimde kalkalım felan dedi kalkacaktık o sırada bi araba geldi durdu ne bakıyon kardeş dedi sevgilime ki bizim direk karşımıza durdu akşam akşam sevgilimin bakması gayet normal sevgilimde bi sorunmu var felan dedi oda indi arabadan direk bıçakla sizin burda oturmanızdan rahatsız oldum dedi sevgilim gitti yanına elindede bıçak var karşıdakinin girdim aralarına hiçbişeyi gözüm görmedi asılıyorum sevgilime yalvarıyorum beni seviyorsan gidelim diye zorla götürdüm sevgilim beni azarlamaya başladı ortada bişey yok niye abartıyon falan filan çabuk eve gidin dedin kuzenimle bana bu sırada da araba gitti sevgilimde eve doğru gitmeye başladı kızlar çook kötü oldum ya hala titriyorum aradım sonra yine kızdı abartıyorsun falan şimdi tekrar arayamıyorumda sinirinin geçmesini bekliyorum Allah korudu yine orada bişey olsaydı sevgilime ben ne yapardım
(

Son düzenleme: