Sevgilimle cok kavga ediyoruz

yildiz18

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
9
0
6
35
A.B.D.
S.a Kizlar.. 2 bucuk senedir sevgilim var ayrildik beraber olduk cok kavgalar ettik ama güzel gunlerimizde oldu tabi.. buaralar fazla ders calistigim icin ona fazla zaman ayiramiyorum. Buda hosuna gitmiyor tabi. Kavgalarimiz yine artmaya basladi ve bende acikcasi cok ama cok sıkıldim artik. Yanliz kalmaya ihtiyacim oluyor kimseyi istemiyorum etrafimda. Ona bunu anlatmak cok zor daha dogrusu anlamak istemiyor. Belki biraz daha sık gorussek duzelcek ama ondan biraz uzak olmak istedigimi nasil dicem? Yada desemmi? Akisana birak diyip duruyorum :(

Eğer ondan ayrılmak istiyorsanız uzatmadan söyleyin derim. Kafanız rahat olur. Ama 'bu dönem geçici, ben ayrılmak istemiyorum' diyorsanız, misal ders çalışacağım diyerek telefonunuzu kapatacağınızı veya sessize alacağınızı söyleyebilirsiniz. Ya da klasik 'uyuyorum' bahanesi.. Ne bileyim. İlikinizi kurtarmak istiyorsanız ufak tefek bahanelerle zorlu bir süreci atlatabilirsiniz. Ama dayanamıyorsanız da uzatmanın anlamı yok, kafanızın rahat olması için..

Bir de; bekara karı boşamak kolaydır :) Kimse sizin ne hissettiğnizi sizden iyi anlamaz. O yüzden benimki sadece bir öneri.. Hayırlısı olsun.

'yokbirşey'e katılıyorum ders çalışıyorum uyuyorum.. bunlar yapılabilir. kendi kendine içimde kalmaz ah keşke demem içim daha huzurlu olur diyorsan bitirebilirsin zten yoksa gerçekten akışına bırakmak en iyisi kendiliğinden çıkar bazı şeyler ortaya

Back
X