- Konu Sahibi sizofrenaskamektup
Arkadaşlar 4 aylık bir birlikteliğim var.İkimiz de çalışıyoruz.Farklı illerdeyiz.Erkek arkadaşım annesine ve kardeşine bakmakla yükümlü(Babası sorumsuz) bu yüzden biraz hesabını düşünen bir yapısı var.Benim maddi durumumun iyi olduğunu biliyor.Sorun şu doğum günü için hediye seçmek amacıyla tarzını sordum öğrendim .Almak için geçen hafta kaç yere giridmse yok o olmaz yok bu olmaz dedi telefonda orda bir sinir harbi yaşadım vazgeçtim almadım.Bu haftada internet üzerinden seçmek istedim kapşonlu istiyor diye okadar site taradım neyse 4-5 link attım buna kapşonluyu beğendi.Fiyatı da bana uygun 50-100 arası.Sonra tuttu montum kapşonlu bu olmaz dedi diğer kazakları da beğenmedi...En sonun da tamam kendin seç dedim 129 luk ürünü seçmiş durdru durdu aa bunun arkaası düz dedi ve vazgeçti 200 Liralık ona benzeyen bir kazak seçti...Haliyle şuan düşünüyorum .Hediyelerimi beğenmedi seçmiş olduğum fiyat aralılığın nerdeyse 4 katı bir fiyata atladı.:44:Siz olsaydınız bu adam hakkında ne düşünürdünüz??:44::44: