Sevgilimle Doğum Günü Hediyesi Krizi

sizofrenaskamektup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
46
0
36
Diğer
Arkadaşlar 4 aylık bir birlikteliğim var.İkimiz de çalışıyoruz.Farklı illerdeyiz.Erkek arkadaşım annesine ve kardeşine bakmakla yükümlü(Babası sorumsuz) bu yüzden biraz hesabını düşünen bir yapısı var.Benim maddi durumumun iyi olduğunu biliyor.Sorun şu doğum günü için hediye seçmek amacıyla tarzını sordum öğrendim .Almak için geçen hafta kaç yere giridmse yok o olmaz yok bu olmaz dedi telefonda orda bir sinir harbi yaşadım vazgeçtim almadım.Bu haftada internet üzerinden seçmek istedim kapşonlu istiyor diye okadar site taradım neyse 4-5 link attım buna kapşonluyu beğendi.Fiyatı da bana uygun 50-100 arası.Sonra tuttu montum kapşonlu bu olmaz dedi diğer kazakları da beğenmedi...En sonun da tamam kendin seç dedim 129 luk ürünü seçmiş durdru durdu aa bunun arkaası düz dedi ve vazgeçti 200 Liralık ona benzeyen bir kazak seçti...Haliyle şuan düşünüyorum .Hediyelerimi beğenmedi seçmiş olduğum fiyat aralılığın nerdeyse 4 katı bir fiyata atladı.:44:Siz olsaydınız bu adam hakkında ne düşünürdünüz??:44::44:

İlginç...
Sevgilim bana böyle sorucak bende beğenmemezlik yapıcam :53: Gönlünden ne koparsa onu alsın derim ha gidip kendim beğenmiş almışım ha bir başkası almış.
Sadece bu olaya göre sevgiliniz hakkında birşey diyemem maddiyat açısından uçmuş ama 50 den 200 e. :26: Hani gerçekten beğenip,ihtiyacı olan birşeyi istemiştir belki bilemiyorum belkide benim iyi niyetle yaklaşımım bu.

Acaba hediye alıp seni zor durumda bırakmak istemiyorda o yüzden mi işi yokuşa sürüp sürekli beğenmemezlik ediyor?

Hediye alırken neden sordun ki hediye bu yani gönlünden geçeni alırsın
tuhafıma giden şey şu,henüz yeni sayılıcak bi ilişkiniz var yani sorduğunda alma ne gerek filan demesi lazımken hediye beğendiremiyorsun fiyatını filanda hiç düşünmemiş.
zevkine uygun olmasa bile sırf sevdiği insan düşünüp aldı diye o hediye en güzel en özel olmalı..

ben olsam "aaa onunda şurası hoş değilmiş, beğenmedim senin üstünde görmek hoşuma gitmez en iyisi ben seçeyim der 50 tlden de bir kuruş yukarıda bişii almam..görgüsüzlük yapmış...fiyat konusu değil seçtiğin hediyelerin hepsine kulp takması..kendin seç fikrini sormadan...

sevgilime hediye alacağım vakit hiç sormam beğendiğimi alırım veririm hiç bişey demez giyer.

sen şımartmışsın bu kadar seçenek sunulmaz al beğendiğini ver ne uğraşıyorsun.

gerçi bi kere o bana bi kolye almıştı ama gerçekten çok feci birşeydi 50 yaşa denk düşen bi tarz beğenmedim dedim gittik değiştirdik çünkü öyle ucuz sayılmazdı fiyatı sevmediğim halde de takamazdım haliyle parası çöpe gitmiş gibi olacaktı onun için beğendiklerimi seçtim aldım bişey dememişti ama birazcık bozuldu beğenmediğim için.

sizin ilişki daha 4 aylık onun için o kadar yuksekten uçma fiyat olarak.

Yaşı 31 ilişki yeni zevkini tam bilmediğim için sordum.Ayrılacam ya

bencede ayrılmalısın..çok yadırgadım ben yani ayıp,
biri bana sorsa onu zorda bırakmamak için en makul fiyatta olanı seçerdim yada hiç seçmez gönlünden geçeni yap derdim.
ama ne yazıkki o sizi düşünmüyor ve bence seviyorda:19:

Bu arkadaş hayatında hiç 200tl lik kazak giymiş mi ki senden de istiyor:1:

Şaka bir yana maddiyata bu kadar önem veren biri (hem de 4.ayda) bana
pek de masum gelmiyor. Ufak tefek bişey al istediğini alma ve tepkisini ölç.
Olay çıkarırsa da kapıyı göster:34:

Evet 31 yaşındaki bir erkek için son derece yakışıksız kendi hediyesini kendisinin seçmesi.

Üstelikte bunu hiçte mütevazi bir seçimle yapmaması.

Diğer hareketlerinide gözlemleyin para konusunda ve kararınızı verin.

Bence sevgilin hala yaşının olgunluğuna erişememiş arsız yüzsüz birisi.. tamam sen sormuşsunn ne alayım diye belki ihtiyacı olmayan birşey almaktansa ihtiyacı olan begendiği birşeyi alayım diye ama böylede yapılmaz onu begenmedim bunu begenmedim tam bi görgüsüz bu davranışı hiç hoş değil ayrıca bir kazağada 200 lira verilmez bence yol yakınken dön derimm yarın öbürgünn ikinizde çalışırsınız paranı bile alır bu adam annesine kardeşine yedirir sen yıprandığın çalıştıgın ile kalırsın..

az önce aradı bitirmek istiyorum dedim..Tbi ki hediyeyle alakalı olduğunu direkt söylemedim ben ince bi insanım sen o incelikte değilsin yürümez dedim ilişkinin başından butarafa kendini sorgula dedim kabul etmiyor tabi ayrılığı fazla yüz göz de olmadım aman şukadarlık hediye istedin diye ama ben 200 liralık kazak giymedim arkadaşlar 27 yaşındayım..İhtiyacı olan mont ,bot vs olsa asla sorun etmem ama kazak ya...aç gözlülük yaptı biraz da tavrını göreyim diye seçme şansı tanıdım sonuçta ilişki yürürse evlilik olurdu.

ŞOK !
cidden şok oldum okuyunca .. bu nasıl bi arsızlık yüzsüzlüktür yaa..
bırak arkadasım hiç birşey alma.. ztn 4 aylık bi ilişki..
kendımı düşünüorm da bz 9. senemıze gırdık ve ılk zamanlar bı tane sakız ısteyemezdım ben :D 200 lıralık hedıyede neyın nesı???
kırmak ıstemıorm ama açık konuşucam sizi yolmaya çalışıo gbı geldı bana...

az önce aradı bitirmek istiyorum dedim..Tbi ki hediyeyle alakalı olduğunu direkt söylemedim ben ince bi insanım sen o incelikte değilsin yürümez dedim ilişkinin başından butarafa kendini sorgula dedim kabul etmiyor tabi ayrılığı fazla yüz göz de olmadım aman şukadarlık hediye istedin diye ama ben 200 liralık kazak giymedim arkadaşlar 27 yaşındayım..İhtiyacı olan mont ,bot vs olsa asla sorun etmem ama kazak ya...aç gözlülük yaptı biraz da tavrını göreyim diye seçme şansı tanıdım sonuçta ilişki yürürse evlilik olurdu.

Çok iyi yapmışsın bence pişman olma üzülmee böyle birisinden kurtulduğuna sevin... ben nişanlıma ne alayım saçma sapan bişe almaktanda ihtiyacın olan birşey olsun derimm. oda hicbirşey alma sen bana en büyük hediyesin iyiki varsın derr

Back
X