Sevgilimle Doğum Günü Hediyesi Krizi

bencil derdim.
aklıma şey geldi milleti kullananlar vardırya hep alırlar hiç vermezler . vermesi gerktiğinde de hep bir bahaneleri olur.

hesabını biliyorsa paranın değerinide biliyordur.
bu hediye en makulünü seçmesi gerekir.
birde 4 aylık ilişkide ne bu düşüncesizlik.
şimdi seçtiği hediyeyi alsan birtürlü. almasan birtürlü.

ya da çık bir yerden uygun birşey al. bunu görünce dayanamadım aldım de sana çok yakışacak dersin. ozaman birşey diyemez.

Cok saçma hareketler bunlar, insan derki askim ne olursa olsun der. Resmen yuzsuzlugu ele almış.

Benim erkek arkadasim da her şeyi giymez hediye de cok zorluk çekerim. A

Gecen dışarı çıktık bı mont beğendi alayım mı güzel mo dedi bende hayr iğrenç bunu mü Alcan dedim sonra yemek yedik ben lavaboya diye gidik o montu aldım :)

Sende böyle bı taktik uygulayabilirsin cnm

Önceki aklım olsa alırdım.Ama bu yok onu beğenmez yok bunu beğenmez hafta sonları nöbette kalıyo 50 lira için istediği hediyeye bak insanın diyesi geliyor da işte denmiyor.Şimdi yalvarmakla meşgul adresi kaybetmiş adres istiyo hediye yollucakmış peh........Adresi unuttu diye bir kriz de orda çıktı amaan...Bu erkeklerden sanırım çok fazla istemek lazım sürekli onu bunu isteyecen değerin oluyo bunun gibilere

ayrılmakla çok iyi etmişsiniz
ne yüzsüz birşeymiş ya
birde siz ayrılmak istediğinizi söylüyorsunuz adam hala hediye diyor
pes valla

sen hedıyeyı aldın gonderdın oda ayrıldnız dıe sana gerımı gonderıyor anlamadım o kısmını
ama almadıysan onun ıstedgını alma bakalım napıcak demıs bı arkadas bende katılıyorum
tepksıını olc bakalım napacak

Arkadaşlar 4 aylık bir birlikteliğim var.İkimiz de çalışıyoruz.Farklı illerdeyiz.Erkek arkadaşım annesine ve kardeşine bakmakla yükümlü(Babası sorumsuz) bu yüzden biraz hesabını düşünen bir yapısı var.Benim maddi durumumun iyi olduğunu biliyor.Sorun şu doğum günü için hediye seçmek amacıyla tarzını sordum öğrendim .Almak için geçen hafta kaç yere giridmse yok o olmaz yok bu olmaz dedi telefonda orda bir sinir harbi yaşadım vazgeçtim almadım.Bu haftada internet üzerinden seçmek istedim kapşonlu istiyor diye okadar site taradım neyse 4-5 link attım buna kapşonluyu beğendi.Fiyatı da bana uygun 50-100 arası.Sonra tuttu montum kapşonlu bu olmaz dedi diğer kazakları da beğenmedi...En sonun da tamam kendin seç dedim 129 luk ürünü seçmiş durdru durdu aa bunun arkaası düz dedi ve vazgeçti 200 Liralık ona benzeyen bir kazak seçti...Haliyle şuan düşünüyorum .Hediyelerimi beğenmedi seçmiş olduğum fiyat aralılığın nerdeyse 4 katı bir fiyata atladı.:44:Siz olsaydınız bu adam hakkında ne düşünürdünüz??:44::44:

bence düşünmelisin ilişkini..çünkü gerçekten seni düşünse hediye almana izin vermez seçmeyi bırak.alıcasan da gönlünden kopan bütçeni zorlamıycak bir hediye seç ve şunu düşün o bunu benim için yaparmıydı.Biz kadınlar hep fedakarız..

Gürültülü bir şekilde ayrıldık hayırlısı olsun..Hediyeni de istemiyorum dedi adam hala farkında değil ne diyeyim

hahaha süper ya adam kazağı kurtarma derdinde, alıp almayacağınızı merak etmiştir. Nezaket yoksunu, görgüsüz biri ama hata siz de hediyeyi nasıl böyle basitleştirdiniz ki onun kendi hediyesini seçmesine izin vererek ,size ders olmuştur. Bu bahaneyle 50 tl harcamaktan da kurtulmuş oldunuz ,günün karlısı sizsiniz yuppi!

Ayrılmakla iyi yapmışsınız. Ben erkek arkadaşıma link atıp seç desem hayatta bana beğendiğini söylemez alma der ben ona kendim seçer alırım , hem fiyatını bilmez hemde ben de kendime uygun olanı alırım.
Ben herşeyi beğenmediğim için o bana birkaç şey seçip gönderir ben içlerinden birini beğenmediysem özellikle onun gönderdiği ürünlerin fiyatına dikkat eder aynı fiyatta birşeyler beğenmeye dikkat ederim.
İnsanlar farklı gerçekten.

haydaaaa.... Insan ne istersin hediye olarak bile dese karsi taraf yok canin sagolsun birsey istemiyorum der. Veya gönlünden ne koparsa der.

Bu resmen yüzsüz müs ya :S

''beleşe kazak buldum bari coşayım'' diye 200lük seçmiş hey allahım ya
sende hata yok zevkini anlamak için seçenek göstermişsin
bi de 31 yaşında bu erkekler iyice sapıttı valla mağara adamı zamanlarına dönüyorlar herhalde yaşları ilerledikçe

zikkimin kokunu begen der hic bisey almazdim
yani zaten ne alayim diye sorup onun begendigini almak biraz "sadece ihtiyacini gormek" gibi geldi bana, yani evli oldugum icin bizde boyle bisey cok dert olmaz da evli degilken bana boyle bisey sorulsaydi "senin aklinda bisey yoksa, benim icin kendin bir sey secemiyorsan alma icinden bana layik gordugun bisey gecmiyorsa alma gerek yok" derdim yani ne anlami kaldiki hediyenin bu sekilde alincaksa.
bir de su var ki, esim bana isterse 3 kurusa en kalitesiz ve zevksiz seyi alsin, ben ona alan kisiden dolayi deger veririm ve begenmesem de dert degil giyerim bedeni olduktan sonra...
bu adam isin maddi yonunu hic dusundumu bilmem ama cok kaba oldugu ortada.
bence degmez. siz bilirsiniz

Back
X