Sevgilimle eve çıkmak?

Bayannhhickimse

Lalaland
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
577
612
23
26
Merhaba bayanlar.
Bayağı önce burada erkek arkadaşımla ayrıldığımızla ilgili konu açmıştım. Yeniden bi şeyler olacağını biliyodum ve oldu da. Tekrardan birlikteyiz. Zaten ayrılmaktan ziyade ara verme gibiydi. Her neyse bu yıl o tek başına eve çıktı, üniversite son sınıf öğrencisi. Ben 2. Sınıfım daha. Bana çok fazla ısrar ediyor sen de gel birlikte yaşayalım diye. Nasıl olur bilmiyorum... Bölümlerimiz farklı yani gün içerisinde birbirimiz görmüyoruz çok fazla. O yüzden aynı evde yaşamak güzel olabilir diye düşünüyorum ama dediğim gibi emin değilim hiç. Şu sıralar arada bir gidip kalıyorum sadece. Ne yapmalıyım? Bir fikir verin:( Ve ayrıca aileme de bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum, istemezler muhtemelen. Ama yurt hayatından da çok sıkıldım. Of cidden çok kararsızım:(

ara sıra kalmaya devam et. zaten o son sınıfmış gidecek yani yurttan da olma.
Hukuk okuyor stajını aynı şehirde yapacak yine. 2 yıl daha burda yani. Sonrasında da yurda dönmeyi düşünmüyorum zaten evde devam ederim diye düşünüyorum. Ama bu sevgiliyle evli gibi aynı evde yaşama olayı beni düşündürüyor biraz acaba bıkar mıyız falan diye

Hukuk okuyor stajını aynı şehirde yapacak yine. 2 yıl daha burda yani. Sonrasında da yurda dönmeyi düşünmüyorum zaten evde devam ederim diye düşünüyorum. Ama bu sevgiliyle evli gibi aynı evde yaşama olayı beni düşündürüyor biraz acaba bıkar mıyız falan diye
Bu konuda benim tabularım yok ama yine de doğru bulmuyorum aynı evde yaşama olayini

Ya:KK43: demeyin öyle

Ama bak 1 kere ayrilmissiniz, tekrar ayrilmayacaginizin, bozusmayacaginizin ya da adama daha iyi bir teklif gelip bask bir sehre gitmeyeceginin garantisi var mi? Haydi bunlari da gectim mesela, acil bir durum oldu, adamin annesi hastalandi memlekete donmesi gerekti....sen ne yapacaksin o zaman?

Hep merak etmisimdir bu durumu anne ben yurttan ayriliyorum erkek arkadasimla yasicam dediginde tamam kizim mi diyorlar.. bize sormadan once ailenizle konusun bence..
Aileme sormam sadece haber veririm ama hoşlarına gitmeyeceğini biliyorum. Annem muhtemelen "izin vermiyorum desem de yapıcaksın, o yüzden pişman olacağın bi şey yapma" der.

Ama bak 1 kere ayrilmissiniz, tekrar ayrilmayacaginizin, bozusmayacaginizin ya da adama daha iyi bir teklif gelip bask bir sehre gitmeyeceginin garantisi var mi? Haydi bunlari da gectim mesela, acil bir durum oldu, adamin annesi hastalandi memlekete donmesi gerekti....sen ne yapacaksin o zaman?
Birkaç gün tek başıma idare ederim heralde... Bilmiyorum cidden kafam çok larışık. O kadar fazla ısrar ediyor ki

Aileme sormam sadece haber veririm ama hoşlarına gitmeyeceğini biliyorum. Annem muhtemelen "izin vermiyorum desem de yapıcaksın, o yüzden pişman olacağın bi şey yapma" der.
Universite ogrenci olarak butun masraflarinizi onlar karsilarken izin almam haber veririm demeniz garip geldi. Demekki biz baya geri kafali ailelerde yetistik. Ozaman dusunmeyin cikin eve derim ben..

Sakın bu hatayı yapmayın madem fikir sormak için konu açtınız dikkate alın. İlerde çok pişman olabilirsiniz kaldı ki sadece sevgilisiniz.bugün size masum görünen seyler ilerde karşınıza öyle bi dikilir ki.
Teşekkürler... Buradaki yorumları heo dikkate aldım emin olun. Çogunuz benden daha tecrübelisiniz

Ben esimle 1 sene birlikte yasadim evlenmeden önce pisman degilim ama tavsiye etmem yine de. Ayrica bu soruyu sordugunuza gore sizin de kafaniza yatmis bence ama yol yakinken o fikri kafanizdan atin.

Size ozellikle tavsiye etmeyisimin sebebi sevgilinizin okulunun bitecek olmasi ve sallantili bir iliskiniz olmasi.

Aileniz sizi okuturken 'aileme sormam, sadece haber veririm' diye kesin hüküm cümleler kurmayın bence.

Back
X