Sevgilimle içime bosalmadan ilişkiye girdim hamilelik olusa bilirmi

Ben bugün sevgilimle iliskiye girdim içime girmedi sayılır cok az ucundan girdi sadece disimdan penisini sürttü ve icime boşalmadi korkuyorum sizce hamilelik olusurmu 18 yaşından kucugum ne yapmaliyim
18 yasindan kücüksün neden böyle birseye izin verdin ki 😑

Bence o sapıktan uzak dur. Ayrıca seven insan bekler yazık acıyorum valla bir hamile kalsan naparsın? Artık sürekli cinsellik ister bu arada senden. Ve suç bu .. Aklını başına al.

Hamile değilsindir ama bunun devamı gelir bi kereyle kalmaz aklını başına al

Hamile değilsindir telaş yapma bidaha böyle birşeye yeltenme korunmasız ilişkide hamilelik kadar bulaşıcı hastalık riskide var sevgilin kaç yaşında oda senin gibi 18 den küçük mü?

Ben bi anlık şeyle yaptım yoksa hiç yapacağım birşey değil zaten uzun bile olmadı 1 dk anca içime girmedi sayılır hamilelik riski varmıdır
Tabiki olabilir yumurtlama zamanindaysan tehlikeli app ler var son adeten tarihini girip döngünü yazip ögrene bilecegin bu tur seylere izin verme lütfen belki ileride bu Ani seni gercekten seven biriyle yasamak istiyeceksin bin türlü hastalik tasiyan herifler var yazik etme kendine

Hamile değilsindir telaş yapma bidaha böyle birşeye yeltenme korunmasız ilişkide hamilelik kadar bulaşıcı hastalık riskide var sevgilin kaç yaşında oda senin gibi 18 den küçük mü?
Evet 18 yaşından küçüğüz ama çok korkuyorum o yüzden ella alicam yarin içimin rahat olması için almalıyım sizce

Evet 18 yaşından küçüğüz ama çok korkuyorum o yüzden ella alicam yarin içimin rahat olması için almalıyım sizce
Bir yorum yapmicam bu konuda ella ilede hamile kalan tanıdığım çok oldu aynı gün içmelerine rağmen üstelik. Kesinlikle bidaha tekrarlamayın

Zevk suyunun içine sperm karışmış ise hamile kalınabilir. Düşük bir ihtimal evet ama bu risk var yinede. Biz doktorlar korunmadan ilişkiye girmeyi asla tavsiye etmeyiz. Bu bir tecrübe olsun 🌸

Ben bugün sevgilimle iliskiye girdim içime girmedi sayılır cok az ucundan girdi sadece disimdan penisini sürttü ve icime boşalmadi korkuyorum sizce hamilelik olusurmu 18 yaşından kucugum ne yapmaliyim
Aynı durumu yaşıyorum çok korkuyorum aşırı gerilip kafaya taktım. 7 gün geöti üzerinden regl olmam gerekiyordu 2 3 gün önce ama gecikti acaba sttesten mi yoksa diğer durum mu? sende nasıl sonuçlandı

Bir daha ilişkiye girme! Penisinde sıvı varmiydi, surtmeden önce bosalmismiydi ?

Şu küçücük yaşta bu ne saçmalık ya. İyice şaşırdınız sizin gibiler bir de büyüyecek. Küçükken böyle şey olanlar ilerde ne olur bilemiyorum. Artık kapınız kilit de tutmaz helal olsun valla anasının babasının müthiş gurur kaynakları sizi.
Elalemin saçma sapan dağ ayısı oğullarının fantezisi için kendinizi kullandırın sonra da hamile miyim ?? İnşallah hamilesindir.

Şu küçücük yaşta bu ne saçmalık ya. İyice şaşırdınız sizin gibiler bir de büyüyecek. Küçükken böyle şey olanlar ilerde ne olur bilemiyorum. Artık kapınız kilit de tutmaz helal olsun valla anasının babasının müthiş gurur kaynakları sizi.
Elalemin saçma sapan dağ ayısı oğullarının fantezisi için kendinizi kullandırın sonra da hamile miyim ?? İnşallah hamilesindir.
Hiç cahil olmadınız galiba doğar doğmaz bu aklınız başınizdaydi hep.
Bende çok karşıyım ama küçük kıza bu şekil yüklenmek ne kadar doğru.

İşte sıkıntı orda Küçücük kız ! Eğer tahmin ettiğim gibi giderse ohoo bundan sonra o küçük kızı görürsünüz çok güzel büyümüş gayet. Sevişip hamile kalacak seviyeye kadar büyümüşler ama sorarsan iki lafa söze kırılır çünkü küçücük!

İşte sıkıntı orda Küçücük kız ! Eğer tahmin ettiğim gibi giderse ohoo bundan sonra o küçük kızı görürsünüz çok güzel büyümüş gayet. Sevişip hamile kalacak seviyeye kadar büyümüşler ama sorarsan iki lafa söze kırılır çünkü küçücük!
Kapınız kilt tutmaz demekle de olmaz ama diğer yorumlar ne güzel yapma etme vs. Sizin kelimelr çok çirkin tamam uyarın, kızın ama bu şekilde değil lütfen. Evet küçük ve cahillik etmiş karşısında ki iyi manipüle etmiş kızlarımız çabuk kanıyor ne yazık ki.

Kapınız kilt tutmaz demekle de olmaz ama diğer yorumlar ne güzel yapma etme vs. Sizin kelimelr çok çirkin tamam uyarın, kızın ama bu şekilde değil lütfen. Evet küçük ve cahillik etmiş karşısında ki iyi manipüle etmiş kızlarımız çabuk kanıyor ne yazık ki.
Ben çok sinileniyorum elimde değil. Ben de gençtim size yemin ederim bakın ben de yaşadım ettim ancak ben 24-25 yaşındaydım. Normal mi 16-17 yaşında ki kızların bu söyledikleri ? Bir de biz şeriat yanlılarından küçüğün rızası var diyen şrfszlerden kızlarımızı korumaya çalışıyoruz. Biz çocuk gelinleri korumaya çalışırken karşıdakiler de 'o yaşta gayet sevişiyor sevgilisi oluyor da evlenemiyor mu' diyorlar. Ben 16-17 yaşındaki bir kıza bakan erkeği linç ediyorum pedofilisin sen diyerek ama kızımız gayet sevişiyor 16-17 yaşında. Normal mi bunlar ? Korumaya çalıştıklarımız sabote ediyor bizi direkt.

Konuşulacaksa sert konuşulacak çünkü daha kaç yaşında olduğunun ya da hamile kalsa tüm hayatını bitireceğinin adının çıkacağını vs hepsini bilmesi gerekiyor anlaşılan.

Konu sahibi aklını başına topla. Bir hamile kalırsan ne birine anlatabilirsin durumu ne de kendini savunabilirsin. Geleneksel bir ailen varsa apar topar evlendirirler lise bile bitmeden bir anda kucağında çocukla ev süpürürken bulursun kendini. Ne okul ne üniversite ne iş hayatı ne gençlik.. İnstadan izler durursun yaşıtlarının gezmeli tozmalı festivalli erasmuslu hayatını.

Zaten tarih ocak ayıymış. O zamandan beri de girmemiş merak etmeyin kırılmadı kalbi ama en azından son mesajımı görseydi belki dikkate alırdı.

Back
X