- 16 Haziran 2020
- 5.179
- 12.401
- 248
- 29
- Konu Sahibi selma_rrqr
Yok kalbi kırılır değil ben sizi anlıyorum da dediğim gibi kelimeleriniz doğru değildi sadece. Ben bu tarz konulara yorum bile yapmam çünkü ne yaşandı ne oldu bilemiyorux ki evet sevişti ama çok yakın tanıdığım biri de bu şekilde oldu ve o an ki pişmanlığı karşısındakinin seven insan şöyle yapar evleriniz gibi saçma sapan laflarıyla o kadar manipüle olmuş inanmıştı ki anlatamam. O yüzden ağır bir şekilde yüklenmek doğru gelmedi çok yanlış evet ama olan oldu. Küçük kız daha çok korkar yaptığından Allah korusun intihara Kadar gider. Büyük olan canı nasıl isterse öyle yapar zaten.Ben çok sinileniyorum elimde değil. Ben de gençtim size yemin ederim bakın ben de yaşadım ettim ancak ben 24-25 yaşındaydım. Normal mi 16-17 yaşında ki kızların bu söyledikleri ? Bir de biz şeriat yanlılarından küçüğün rızası var diyen şrfszlerden kızlarımızı korumaya çalışıyoruz. Biz çocuk gelinleri korumaya çalışırken karşıdakiler de 'o yaşta gayet sevişiyor sevgilisi oluyor da evlenemiyor mu' diyorlar. Ben 16-17 yaşındaki bir kıza bakan erkeği linç ediyorum pedofilisin sen diyerek ama kızımız gayet sevişiyor 16-17 yaşında. Normal mi bunlar ? Korumaya çalıştıklarımız sabote ediyor bizi direkt.
Konuşulacaksa sert konuşulacak çünkü daha kaç yaşında olduğunun ya da hamile kalsa tüm hayatını bitireceğinin adının çıkacağını vs hepsini bilmesi gerekiyor anlaşılan.
Konu sahibi aklını başına topla. Bir hamile kalırsan ne birine anlatabilirsin durumu ne de kendini savunabilirsin. Geleneksel bir ailen varsa apar topar evlendirirler lise bile bitmeden bir anda kucağında çocukla ev süpürürken bulursun kendini. Ne okul ne üniversite ne iş hayatı ne gençlik.. İnstadan izler durursun yaşıtlarının gezmeli tozmalı feztivalli hayatını.