Sevgilimle ilgili yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi yose
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yose

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
7
0
16
Antalya
3 aydır bi ilişkim var ve çalıştığı için geç saatlerde çıkıyo izini de cok nadir oluyo bu yüzden görüşemiyoruz sevgilimle yeni eve çıkıcak artık bende kalırsın falan diyor sizce bana yaklaşımı farklı mı? rahatsız olmalı mıyım bu söylediğinden kafama takıldı hareketleri hiç bunu göstermedi ona yönelik bir şey olmadı ama yinede tereddüt ettim

Üç aylık bir ilişkide birbirinin evinde kalmak doğru değil bence

Sadece cinsel yaklaşım olarak değil, daha yeni adımlar atılan bir şeyde çok acele etmek olur bu. Üç ayda kaç kez görüştünüz, birbirinizi ne kadar tanıyorsunuz ki evinde kalacaksınız. Ona evinde kalacak kadar güveniyor musunuz ?

Evet bunlar için çok erken daha.
Yeri geliyor yıllardır tanıdığımız insanın iç yüzünü çoook sonra görüyoruz.
Dışarıda size saldıracak hali yok zaten.
Ben erkek milletine güvenmem arkadaş.
Sende sağlam bas bence. :31:

canım bence çok erken. Sevgilin 3 aylık süreyi doldurduk kızı elde etme zamanı geldi düşüncesi var. Sana çok değer verdiğini düşünmüyorum. Adamın amacı zaman geçirmek ve ihtiyaçlarını gidermek. Açıkçası onunla yaşarsan onun gözünde hiç değerin olmaz. Kolay lokma olursun. Burda öyle hikayeler oluyoruz ki sonunda bu gibi durumlarda üzülen taraf kadınlar oluyor. Kendini kullandırma. Seven adam sevdiği kadına yapar gelsin istemez. Forum daki bir kaç hikayeyi oku doğru kararı vereceksin. Bence onun evine gitme. eğer ısrar ederse adam da bir art niyet ara derim.

Bence temkinli davran,henüz çok yeni,gelip kalmam doğru olmaz de tavrını koy,bakalım onun tavrı değişecek mi yada anlayış gösterecek mi??

Son düzenleme:
Şaka yollu bi reddet bakalım tepkisi ne olacak? Tepkiden anlaşılır niyeti.

Üç aylık bir ilişkide birbirinin evinde kalmak doğru değil bence

Sadece cinsel yaklaşım olarak değil, daha yeni adımlar atılan bir şeyde çok acele etmek olur bu. Üç ayda kaç kez görüştünüz, birbirinizi ne kadar tanıyorsunuz ki evinde kalacaksınız. Ona evinde kalacak kadar güveniyor musunuz ?

İstemediğim bir şeyi yapmıcagından eminim

neler duyuyoruz babalar bile bu devirde öz kızlarına tecavüze yeltenebiliyorken, nasıl güvenebilirsiniz 3 aylık ilişkide tanımadığınız bir erkeğe?

yani evine çağırıyosa, tv izlemeye çağırmaz heralde. güvenmeyin.

sevgililer yalnız kaldıklarında daha rahat olurlar :) mutlaka dışarıda ki görüşmelerinizden farklı olucaktır :34:

İstemediğim bir şeyi yapmıcagından eminim
nerden emin oldunuz bu kadar 3 ayda kaç kere görüştünüz beraber kaliteli zaman geçirdiniz ?

Erkekler nabız yoklar.

Kadınlar ise kendi değerini kendisi belirler.

Seçim senin.

kötü niyetli olmayabilirde,dikkatli olup beklemekte fayda var

Kötü veya fesat bir düşünceyle söylediğini sanmıyorum,tabi bilemeyiz ama.. Bence de böyle işler için daha çok erken,açıkçası evlenmeden beraber yaşamaya pek olumlu bakmıyorum ben.
Evliliğin ne özelliği kalıyor ki yoksa?

bir çay içer kalkarsın dertlenme :34:

3 ayda evinde kalmayı teklif eden evine attığın ilk adımın 1 saat sonrasında yataktan çıkmamayı teklif edecektir :ssz: acı ama gerçek...!

gitmezsen bişey kaybetmezsin bence.. ama gidersen kendınden öyle ya da boyle odun vermek zorunda kalabılırsın .. ne gerek? ulasılmaz olmak iyidir bosver..:34:

3 ay kalmak için vs çok erken. Ben ilk üç ayda öğrenci evine film izlemeye, oturmaya gidiyordum ama zaten sınıf arkadaşımdı ve haftanın her günü, hep beraberdik. Ama sorarsan dürüstçe -deli cesaretiymiş valla derim.

Okadar çok erkek arkadaşlı kötü haber okuyoruz ki medyada, tedbiri elden bırakmamakta fayda var.
"Masumca ben de kalırsın, bende kal diyeyim de belki aramızda cinsel bi'şeyler olur, dur bi'kal diyeyim bakayım ne diyecek normal mi buluyor böyle şeyleri, 3 ayda benim evime kalmaya tamam derse başkasının evinde de daha önce kalmış mıdır" bi'sürü düşünce olabilir.

Her neyse art niyet olmasa bile kısa-öz kalamayacağını, erken olduğunu, gereksiz olduğunu vs söyle -bence:31:

Kötü veya fesat bir düşünceyle söylediğini sanmıyorum,tabi bilemeyiz ama.. Bence de böyle işler için daha çok erken,açıkçası evlenmeden beraber yaşamaya pek olumlu bakmıyorum ben.
Evliliğin ne özelliği kalıyor ki yoksa?

Ben konuyu pek açık yazamamısım beraber yaşamak değil de 1 gün bende kalırsın dedi yaşamak değil tabiki öyle bir şeyi yapmam hele ki bu yaşta..

Back
X