• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle kavga ettik ve küstük bana 7 gün sonra yazdı ne düşünüyorsunuz?

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
53
7 gün boyunca ne o ne de ben yazdık, sonra o yazdı ama yani öküz gibi bir yaklaşım, yazmamasının sebebi hem sinirliymiş, hem vakti olmamışmış, hem çok yoğun çalışmışmış, sonra konuşmaları tekrar okuyunca hatalı olduğu görmüş güya o yüzden yazmış. Bende bahaneler üretme bana verdiğin değeri gördüm anladım dedim, istediğin kadar dil dök ama kendini kandırırsın beni değil dedim. Beni 7 gün umursamayanı ben hiç umursamam, haddini bildirmek için güzel bi mesaj yazıp ayrılmak istiyorum, ne diyebilirim sizce bu mesajda? Ve siz durum halkında ne düşünüyorsunuz

Kardes kardeşi bıçaklamis dönmüş yine kucaklamis.
Neden tartıştığınız yazmamissiniz, bunu bilmeden nasıl şunu yap bunu yap diyebilsin ki insanlar?

Bildiğim bisey varsa ablama haddini bildirmeyi dert etmezdim herhalde, gerçekten pişman olmuş olamaz mı?
Kardeş?😳sevgilim yazıyor.

Kardes kardeşi bıçaklamis dönmüş yine kucaklamis.
Neden tartıştığınız yazmamissiniz, bunu bilmeden nasıl şunu yap bunu yap diyebilsin ki insanlar?

Bildiğim bisey varsa ablama haddini bildirmeyi dert etmezdim herhalde, gerçekten pişman olmuş olamaz mı?
Ne ablası ya sevgilim diyor

7 gün boyunca ne o ne de ben yazdık, sonra o yazdı ama yani öküz gibi bir yaklaşım, yazmamasının sebebi hem sinirliymiş, hem vakti olmamışmış, hem çok yoğun çalışmışmış, sonra konuşmaları tekrar okuyunca hatalı olduğu görmüş güya o yüzden yazmış. Bende bahaneler üretme bana verdiğin değeri gördüm anladım dedim, istediğin kadar dil dök ama kendini kandırırsın beni değil dedim. Beni 7 gün umursamayanı ben hiç umursamam, haddini bildirmek için güzel bi mesaj yazıp ayrılmak istiyorum, ne diyebilirim sizce bu mesajda? Ve siz durum halkında ne düşünüyorsunuz
Had bildirebileceğiniz,uzun uzun yazınca anlayacak biri olsa zaten iletişim ve ilişki problemleriniz olmazdı diye düşünüyorum.Vakit kaybı olur yazmanız. Ha içimi döktüm diyecekseniz sadece içinizi döktüğünüzle kalmanın bilinciyle yazın tabi. Son olarak ne yazayım bence saçma bir soru. Yaşayan siz,hisseden siz ısmarlama olmaz o içten ne gelirse odur.

7 gün boyunca siz yazdınız mı peki?

Yazmış ve cevap alamamışsaniz haklısınız.
Ama siz de yazmayip hep beklediyseniz sıkıntı...

Bir ilişki de Bu kadar uzun süre küs iletişimsiz kaliniyorsa, ciftler birbirleri için karşılıklı olarak önemli olamamış oluyor bence.

Haliyle de buna artık ilişki demek anlamsız.

Bence haddini bildirmek değil biraz daha surundurmek istiyorsun.
Hemen akabinde de kendince barışmak için zemin hazırlamaya çalışacaksin.
Ne bizi yor ne kendini kandır derim.
Ayrılmak isteyen kadın sözünü söyler ve arkasını dönüp gider.
Sizinkisi yüz göz olup süreci uzatmak,özetle tekrar bir araya gelme çabası.
Şimdi bizbizeyiz,yok ne mesaj atayım vay haddini bildireyim..
Bunlar hep bir ihtimal daha olduğunu düşündüğün için.
Adamin umrunda olsaydı zaten 7 gün beklemezdi.

Biz eşimle evlenmeden önce büyük bir kavga ettik. Ben onu evden kovdum. 8 gün konuşmadık. Beni o kadar kızdırmıştı ki, ne hali varsa görsün dedim. 8. Günün sonunda gözleri kan çanağı, elinde güllerle kapıma geldi. “Sensiz yapamıyorum” dedi. Bende affettim. Akabininde de 2 ay sonra evlendik.
Zırt pırt kavga etmiyorsanız, bir dargın bir barışık laçka bir ilişkiniz yoksa böyle küslükler olabiliyor.

Sizde aynı süre içerisinde yazmamışsınız ikimizde aynı durumdasınız. Uzun ilişkilerde böyle aralar iki tarafada iyi gelebiliyor aralarında gerçek sevgi ve çekim varsa birbirlerinin değerlerini anlayabiliyorlar bu sizin ilişkinize ne kadar uyuyor onu da siz düşünün.

Bence de ayrıl
O boşlukta başkalarıyla lafliyorlwr bunlar çünkü.
Hani hem aldatmamis oluyor kendince
Hem ego tatmini yapıyor değişiklik oluyor filan
Zaten o lafladigi kişide sende bulduğundan fazlasını bulsa+yüz bulsa sana donmeyeckti bile

Yani kavganın derecesine göre değişir se ben normal buldum. O yazmamış ama siz de yazmamışsınız aynı şey sizin için de geçerli

Back
X