sevgilimle konusurken sevgi sözü söyleyememe

bombilibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
346
288
103
özellikle bu "aşkım"ın herkesin agzında sakız olmasından dolayı onu zaten kullanasım yok ama mesajlarımı canım tatlım diye bitiridiğim halde telde konusurken hiç bunları söyleyemiyorum. daha önce hiç kullanmamışım. arkadaşlarım "o nasıl ilişki arkadas gibi, siz sevgilisiniz" diyor. napiyim
ona da dedim, o bana tatlım güzelim derken ben diyemeyince "sen nasıl içinden geliyorsa öyle davran" dedi. ama böyle de sohbetimiz yanyana değilsek hakikaten arkadas gibi oluyor. millet dirty talk yapıyor ben canım demeye çekiniyorum. nolcak benim bu tutuklugum arkadaslar....

nolcak benim bu tutuklugum arkadaslar....
İliskinizin erken dönemindeyseniz düsünmenize gerek yok bunları.Yapmacık sevgi sözcükleri yerine varsin yorumlayanlar "arkadas gibisiniz ne oyle?" desin..Gün olur; yigidim aslanim, devran döner ;ayim,öküzüm an gelir;gerizekalı dersin..takılmayin vurun akısına🙋🏻‍♀️

İlişkimin başından ben de aşkım diyemiyordum aşırı utanç geliyordu. Zamanla geçiyor aşkım,hayatım,bitanem,sevgilim bunlar ağızdan kolaylıkla çıkıyor. Hatta aşkiletam bile demişliğim var gelişine çıkıyor her şey :D

özellikle bu "aşkım"ın herkesin agzında sakız olmasından dolayı onu zaten kullanasım yok ama mesajlarımı canım tatlım diye bitiridiğim halde telde konusurken hiç bunları söyleyemiyorum. daha önce hiç kullanmamışım. arkadaşlarım "o nasıl ilişki arkadas gibi, siz sevgilisiniz" diyor. napiyim
ona da dedim, o bana tatlım güzelim derken ben diyemeyince "sen nasıl içinden geliyorsa öyle davran" dedi. ama böyle de sohbetimiz yanyana değilsek hakikaten arkadas gibi oluyor. millet dirty talk yapıyor ben canım demeye çekiniyorum. nolcak benim bu tutuklugum arkadaslar....
Bende söyleyemiyorum malesef:((

başlarda öyle olur çok takılmayın yavaş yavaş açılırsınız bir gün canım şunu uzatabilir misin gibi laf arasında hafiften başlarsınız sonradan devamı gelir zaten başlarda ben de öyleydim şimdi aşkitoperipellama kadar gidiyor :))) şaka bir yana toplum içinde bende çok vıcık konuşamıyorum eşim olmasına rağmen genelde canım kelimesi kurtarıcı ne çok cıvık ne çok soğuk :) bu biraz da karşı tarafla ilgili kendinizi çok kasmayın onu kabul edip karşılık verecek samimiyetteyse daha kolay olur yoksa bazı erkekler hem soğuk oluyor hem de bunu bekliyorlar işte o zaman bende çekinirdim

Yapmacık olmaktansa deme bacım daha iyi bence.. millet göstermelik yapıo mıck mıck hiçç gerek yok içinden geldiği gibi davran canım

Back
X