• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle sık buluşamıyorum

sersim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
8
0
36
Adana
Arkadaşlar,ben lisedeyim sevgilimse üniversitede hem çalışıor,hem okuyor.Birbirimizi çok seviyoruz ve ciddyizde.Ama sık buluşamıyoruz.Çok istiorum her an yanında olayım,o da öyle istiyor.Ama sonuçta Ailemle yaşadığım için,dışarı çıkmam çok zor oluyor,bu genelde yazın oluyor zaten.Sevgilimin de bu koınuda morali bozuluyor,haliyle o üzülünce bende üzülüyorum.Annem,babam o kadar sorun yapmıyor aslında dışarı çıkmamada,gıcık bir kardeşim var onun yüzünden.Napabilirimmm,bana bi fikir verin lütfen....Şimdiden teşk.ederim..

Ailenizin izni doğrultusunda hareket edin. İzninizi ailenizden alın. Kardeşinize de aileniz müdahale etsin. Haddini bilmesi konusunda

Ailenizin izni doğrultusunda hareket edin. İzninizi ailenizden alın. Kardeşinize de aileniz müdahale etsin. Haddini bilmesi konusunda

yorumunuz için çok teşekkür ederim ama,öylee değil işte.Aileme desem ki böyle böyle ciddi düşündüğüm biri var.Beni eve kapatırlar o derece.bizde bu konular rahatça konuşulmaz ailemizde.kardeşimde ablam ztn,o kadar sinir bozucu birdir ki,mesela bi yere gideyim,hemen nereye gidiosun,gidemezsin benden izin aldın mı,sinirlerim bozuluo ağlamaya başlıorym hemen öle olunca.Müge Anlı'yı izlior durmadan,sonrada beni koruma altına almaya çalışıor.Yaşıma göre gerçekten akılıı biriyim.17,5 yaşındayım tam olarak.Yanlış bişi de yapmıorum.Bu kadar sıkması beni gerçekten bunaltıor.Sıkçada buluşamuınca sevgilimle,moralim çok bozuluorr...:(

Onlarla açık açık konuşabilirsen bu rahtsızlığını belki anlayabilirler?
Yani bu kadar çok sıkmalarına gerek olmadığını doğru ve yanlışları ayırt ettiğini anlatabilirsin.
Gerçi koruma amaçlı baskıcı ve tutucu davranan insanlar ne kadar sözden anlarsa artık.
Anlayamıyorum annebaba olmak izin vermemek yasaklamak mı?
Çok şükür çoook serbest büyüdüm ve hala çok şükür sapasağlamım.
Neyse tatlım anlıyorum seni çok iyi bir arkadaşımda senin gibiydi.
Hatta asla dışarı çıkamazdı..... Onlara anlat güzel bir dille ..

yorumunuz için çok teşekkür ederim ama,öylee değil işte.Aileme desem ki böyle böyle ciddi düşündüğüm biri var.Beni eve kapatırlar o derece.bizde bu konular rahatça konuşulmaz ailemizde.kardeşimde ablam ztn,o kadar sinir bozucu birdir ki,mesela bi yere gideyim,hemen nereye gidiosun,gidemezsin benden izin aldın mı,sinirlerim bozuluo ağlamaya başlıorym hemen öle olunca.Müge Anlı'yı izlior durmadan,sonrada beni koruma altına almaya çalışıor.Yaşıma göre gerçekten akılıı biriyim.17,5 yaşındayım tam olarak.Yanlış bişi de yapmıorum.Bu kadar sıkması beni gerçekten bunaltıor.Sıkçada buluşamuınca sevgilimle,moralim çok bozuluorr...:(

17,5. Senin için ne koca yaş.
Ama öyle değil. Ben senin yaşının iki katından daha fazla yaşta biri olarak ailenden habersiz birşey yapmamanı öneriyorum sana.
Tecrübesizsin.
Ailen senin nerde olduğunu bilmeli ki birşey olduğunda seni nerede arayacaklarını bilmeli. Ayrıca ablanın izlediği o programlardakiler de senin gibi başlarına birşey gelmeyeceğini düşünen insanlar. Ve ablan demek ki seni çok seviyor.
Ablanla tanıştır sevgilini ve onun fikrini al. ne diyecektir?
Beni de anlamamışsındır belki ama.

Onlarla açık açık konuşabilirsen bu rahtsızlığını belki anlayabilirler?
Yani bu kadar çok sıkmalarına gerek olmadığını doğru ve yanlışları ayırt ettiğini anlatabilirsin.
Gerçi koruma amaçlı baskıcı ve tutucu davranan insanlar ne kadar sözden anlarsa artık.
Anlayamıyorum annebaba olmak izin vermemek yasaklamak mı?
Çok şükür çoook serbest büyüdüm ve hala çok şükür sapasağlamım.
Neyse tatlım anlıyorum seni çok iyi bir arkadaşımda senin gibiydi.
Hatta asla dışarı çıkamazdı..... Onlara anlat güzel bir dille ..

ahh ne güzel,nasıl anlatırım aileme,ya bizi ayırırlarsa,ben bundan korkuorum.Ayrıca kardeşim denen şahıs tel bile kullandırtmıor.Herşeyime karışıor,gerçekten bunaldım artık.Ama Sevdiğğim insan için dayanıorum.Şu üniversiteye başlayana kadar sıkıyorum dişimi.Aslında annem babam,bu kadar baskıcı değildir.Ama o kardeşim(!)keşke kardeşim olmasaymış,o kadar diorum yani.

Ablan seni korumaya çalışıyor bence.
Çünkü kendi de aynı yollardan geçmiş biri olarak senin bazı konularda gözünü açmak istiyor ve anlamak istemezsen yasak uyguluyor.
Üniye gelince kurtulcam diyorsun ya bence o yaşlara geldiğinde ablanın yaptıklarının çokta anlamsız olmadığını kavrayacaksın
Beraber olduğun kişiyi ablanla tanıştırmayı deneyebilirsin

17,5. Senin için ne koca yaş.
Ama öyle değil. Ben senin yaşının iki katından daha fazla yaşta biri olarak ailenden habersiz birşey yapmamanı öneriyorum sana.
Tecrübesizsin.
Ailen senin nerde olduğunu bilmeli ki birşey olduğunda seni nerede arayacaklarını bilmeli. Ayrıca ablanın izlediği o programlardakiler de senin gibi başlarına birşey gelmeyeceğini düşünen insanlar. Ve ablan demek ki seni çok seviyor.
Ablanla tanıştır sevgilini ve onun fikrini al. ne diyecektir?
Beni de anlamamışsındır belki ama.

ablama demek miiii,beni napar bilmiorummm...Eve kapatıp,işkence dahi yapabilir.Güya koruma amaçlı.Ne kadar isterim tanışmalarını oysa ki.Koruma amaçlı yapıor,onuda anlıyorum,tanıştırmayı çok isterim ama daha önce benimle konuşmuştu,sakın gelen teklifleri kabul etme die.Ztn ben öle 2 gün çıkıp ayrılan biri değilim,napim yani lisedeyim die,sevdiğim insandan vaz mı geçim.2 yıl sonramı gel diimm:(

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.

Ben ablanın kendıne bir ugras bulması kanaatiindeyım.
sureklı muge anlıyı ızleyerek sana sarması bunaltıcı geldı bana.

bu yorumu yazmaya karar verdım ve yasını daha sonra gordum.
17 yasındasın ve her konuda dogru kararlar veremeyebılırsın.
yasına gore akıllı da olabılırsın fakat bak bu bolumde bıle zaman zaman koca koca ınsanlar bıle
yaptıkları hataları pismanlıklarını anlatıyorlar
hata yapmak,yanılmak ıcın cok musait bı zamanındasın.

ha bu demek degıl ki senı eve kapatsınlar telefon kullanma kımseyle gorusme
aılenın tutumunu dogrulamıyorum ama izledikleri yol yanlısta olsa senı korumak ıcın yapıyorlar.
zarar gorme dıye bu zamanda guvenılecek ınsan o kadar az ki.
sende onlara kızıp yanlıs kararlar verme.

kardeşimde ablam ztn,o kadar sinir bozucu birdir ki,mesela bi yere gideyim,hemen nereye gidiosun,gidemezsin benden izin aldın mıMüge Anlı'yı izlior durmadan,sonrada beni koruma altına almaya çalışıor.Yaşıma göre gerçekten akılıı biriyim.17,5 yaşındayım tam olarak...:(

Ayrıca kardeşim denen şahıs tel bile kullandırtmıor.Herşeyime karışıor,gerçekten bunaldım artık.Ama o kardeşim(!)keşke kardeşim olmasaymış,o kadar diorum yani.

Eve kapatıp,işkence dahi yapabilir.Güya koruma amaçlı.Ne

Ablanızdan bahsetme tarzınız hiç hoş değil... Buraya yansıttığınız bariz bir nefret var... "Keşke o olmasaymış, kardeşim denen şahıs" vs. iddia ettiğiniz olgunluğa yakışmıyor... Buraya böyle yazarken ona derdinizi nazikçe, düzgün ifade ettiğinizi düşünmüyorum... Doğal olarak etkiye tepki oluyor ve sizin isyanlarınızı kısıtlamayla bastırmaya çalışıyor belli ki...

Sevgilinizi kaybetmemek, onunla görüşmek için sarf ettiğiniz çabayı aile bireylerinizle aranızı hoş tutmak için de harcayın... Bakarsınız herkes daha hoşgörülü, hayat daha güzel oluvermiş... :61:

Superiisi .!.:
Ben ablanın kendıne bir ugras bulması kanaatiindeyım.
sureklı muge anlıyı ızleyerek sana sarması bunaltıcı geldı bana.

bu yorumu yazmaya karar verdım ve yasını daha sonra gordum.
17 yasındasın ve her konuda dogru kararlar veremeyebılırsın.
yasına gore akıllı da olabılırsın fakat bak bu bolumde bıle zaman zaman koca koca ınsanlar bıle
yaptıkları hataları pismanlıklarını anlatıyorlar
hata yapmak,yanılmak ıcın cok musait bı zamanındasın.

ha bu demek degıl ki senı eve kapatsınlar telefon kullanma kımseyle gorusme
aılenın tutumunu dogrulamıyorum ama izledikleri yol yanlısta olsa senı korumak ıcın yapıyorlar.
zarar gorme dıye bu zamanda guvenılecek ınsan o kadar az ki.
sende onlara kızıp yanlıs kararlar verme.

tabikide benim iyiliğimi dusunuolar ,onlaricok iyi anliorum.ama mesela tek basıma alışverişe çıkmak istiorum,artık öğrenmem istiorum bisileri tek basıma yapmayı.mesela ablam bana hiç bı zmngelpte,bı derdin var mı, sevdiğin biri var mı diopte dertlesmedik,2 bacı ötürü birbirimiz derdini dinlesek keske.ahhhhhh keske tanışsalar çok isterim,ama tepkilerinden korkuorum.

seni çok çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını bende yaşıyorum .. benmde abim o şekilde bide düşün yni ABİM :D hatta annemde babamda abimde şuan için bir sevgilim olmasına karşılar .. abim ve annem bir kaç kez hatalarımı yakaladılar tbii bunlar onlar için hata ama nyse yinede onları çok seviyorum kötü söz edemiyorum onlardan ..
benide dışarı zor salıyorlar izin isterken çok tedirgin oluyorum çnkü güvenlerini sarstım bir kaç defa açıkçası abimden korkuyorum bile ama şuan için onlarsız bir hayatta düşünemiyorum ..
oldukça tutucu bir aileye sahibim ama bununla yaşamaya alışmalısın galiba .. ben dertlerimi anneme bile anlatamıyorum keşke senin ablam olsada derdimi paylaşsam ..
biraz suyuna git sabret (:

seni çok çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını bende yaşıyorum .. benmde abim o şekilde bide düşün yni ABİM :D hatta annemde babamda abimde şuan için bir sevgilim olmasına karşılar .. abim ve annem bir kaç kez hatalarımı yakaladılar tbii bunlar onlar için hata ama nyse yinede onları çok seviyorum kötü söz edemiyorum onlardan ..
benide dışarı zor salıyorlar izin isterken çok tedirgin oluyorum çnkü güvenlerini sarstım bir kaç defa açıkçası abimden korkuyorum bile ama şuan için onlarsız bir hayatta düşünemiyorum ..
oldukça tutucu bir aileye sahibim ama bununla yaşamaya alışmalısın galiba .. ben dertlerimi anneme bile anlatamıyorum keşke senin ablam olsada derdimi paylaşsam ..
biraz suyuna git sabret (:

Merhaba cnm;yazdıkların aynı ben Ciddende.bende ailemi cookk seviorum.bendki annde baba kimsede yoktur.Abi'm ablamdan çok daa anlayislidir ama.su bı gercek ki ablamı sevmiorum sadece bu konu için değil,bı yakınlık duyamiorum,çok zıt karakterlerdeyiz..sen kaç yasindasin?

Merhaba cnm;yazdıkların aynı ben Ciddende.bende ailemi cookk seviorum.bendki annde baba kimsede yoktur.Abi'm ablamdan çok daa anlayislidir ama.su bı gercek ki ablamı sevmiorum sadece bu konu için değil,bı yakınlık duyamiorum,çok zıt karakterlerdeyiz..sen kaç yasindasin?
17 yaşındym .......

:34:

kardeşinizin size mudahale etmeye hakkı yok cnm benim sevgilimde çok uzakta aramızda 18 saat var ve birde benimki okul yok ama çalışıyo çok yoğun oluyo bizsadece geceleri o uyuyasıya kadar konuşuyoruz bazende konuşamıyoruz yorgun oluyo bi işte bazen günüz musait olursa kamerada görüşüyoz napalım hepimiz böyleyiz

Back
X