Sevgilimle sorunlarım

Sevda ela dogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
10
2
3
32
Selam bu gece buraya üye oldum çünkü ıcımdekılerı dökecek bi yer yada herhangı bırını bılmıorm.bugun 3 yıllık ilişkimin sonuna geldgmızı anladgm gün. Kasım 13 de 4.yıla giricez ve ugruna her turlu fedakarlıgı yaptıgım ıkı yıl beraber yasadıgım canımdan cok sevdıgım sevgılımın vefasızlıgını nankorlugunu unutusunu umutlarımı sındırısını yasadıgım bı gundu bugun bu yuzden kendımı yalnız ve yenılmıs hıssettım annemı kaybedelı bes yul oluyo en cok da ona yalnızlıkdn baglanmısım ama vefasızca bırakıp gıdıo olması yasadıgımız hıc bıseyın onda hatrının kalmadgnı gormek benı mutsuz edıo ve kendımle ılgılı faydalı hıc bısey yapamıorm benı sındırmesıne engel olamıorm sadece pısman olsun ıstıyorum

Bir insanı pişman etmenin en güzel yolu onu degersizlestirmek. Sizi degersizlestirdigi gibi siz de ona aynını yapın. Anılarınızı ezin ayagınızın altında.

Degersızlestırmeye calısıyorum ama sankı gücsüz hıssedıorm merak edıorm bıde anılarımız ezıp uzerını kapamak o kadar agır gelıo kı ben onun hayatına sankı hic gırmemism gibi davranması benı daha da hırslandırıo.geldıgınde onu burda bekledıgımı bılıyo.

Ne yapıp unutabılırım yada nasıl onu pısman edebılırım bılmıorm aslan burcuyum tepkısız kalamıorm haksızlık olarak görüorum yapılanı

Ah canm ya bende aslan burcuyum vr nefret ediyorum sürekli ilgi bekleyen haksızlığa tahammülü olmayan elinden bisey gidince icten ice kendini bitiren bi burc ve asiri duygusal. .sert görünsede inanılmaz yumusak affeden bi kalbe sahip kisileriz bu yüzden sakın ilk adımı atma eminim suan huzursuzsun ama dayan en azindan o hatasini anlayana kadar !

Umarım hallolur bence hiçbir şey yapma. Kendi deneyimlerime dayanarak O seni mumla arayacak ama uzun zaman sonra. Asla onu affetme. Ona karşı dik dur, üzüldüğünü belli etme. İkinci bir şansı kesinlikle verme. Kendimden biliyorum. Sevgiler. :)

Ne yapıp unutabılırım yada nasıl onu pısman edebılırım bılmıorm aslan burcuyum tepkısız kalamıorm haksızlık olarak görüorum yapılanı
benden sana tek öneri arama yazma hırsına acına yenik düşme nette pek aktif olma w.appda çok görülme yani merak uyandır onda merak etsin sürekli arkasını toplayan kadının yokluğunu hissetsin. ben bunları yaptım mı hayır ama bi gün bana sen kendini geri çeksen ben zaten pişman olup gelirdim dedi. şu an belki iki günlük bi ilişkiye bile başlamış olsa yazma emin ol onlar seni unutmak için ama unutamaz bundan emin ol ve sen kendini geri çekersen o zaten çok pişman olur

Bugun besıncı gun aramıorm sormuorm whatsapp da engellıyız bırbırımızde.herseyı denıorm gözümü kapatıp gecmısı sılmeyı.sabah bı uyanıyorum icime bı agırlık oturmus yataktan cıkıp da hayatta bıseyler ıcın cabalama hırsım kalmıo en en en derınımde kı adam.benı sadece ucurumun ucuna brakıp gıttı ıtmedı ama ıtmeye cesaretı olsaydı ıterdıde

Hepınıze cok cokteşekkür ederım yakınımda kı kımseye acamıorm ıcımı bız sana söylemstk demelerınden korkuorm ıcıme atıorm

Ayrılma nedeniniz ne? Ya da bahane edilen şey ne?
Bu hissi anlayabiliyorum zor bir durum..

Çok üzüldüm ya bilirim o hali Allah yardımcınız olsun. Yeni uğraşlar edinin sizi uğraştıracak vaktin geçmesi gerek başka bir alternatif yok. Şimdi durumlar nasıl?

Sıkıldım bunaldım deyıp ayrıldı hatta sınırle de olsa senı sevmıyorum artık bıle dedı.aramzda o kadar sıddetlı bı sevgı vardı kı tek sorguladgm bu kadar uzaklastrcak ne yaptım.uzerınde o kadar cok emegım var kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…