Sevgilimle sürekli tartışıyoruz..

Angels-123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
20
4
8
32
Merhhaa arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var her yönden sorunlu olan ailevi falan. Birbirimizi seviyoruz ama surekli tartışıyoruz artik. Özellikle ben onun bazı hatalarını gecmiste bana yaptigi yanlislari sürekli yüzüne vurmak istiyorum bilmiyorum ama susamiyorum her gün kendimi yıpratiyorum, Ağlıyorum ve her seyi kafama takiyorum.. bazen bunlardan o kadar çok sıkılıyorum ki ayrılmak istiyorum ama o beni bırakmıyor hiç bir sekilde , her gün benim dir dir imi çekiyor ama bırakmıyor. Ne yapıcam bilmiyorum sorunlardan cok bunaldim..:(( üzerimde ki stresi nasıl alabilirim :((

Onu seviyorsunuz peki Aşık mısınız? Yanlışların yüze vurulması çok üzer insanları..

Aşık olduğumu düşünmüyorum açıkçası, sevdiğimi düşündüğüm de bile kendime kızıyorum hataları geliyor yanlışlari geliyor aklıma. Oysa ki unutmam için herşeyi yapıyor ama içimde büyük bi öfke var engel olamıyorum.

aşık değilsen daha ne diye katlanıyorsun ki bence bir süre onsuz olmayı dene çok konuşma üstüne düşme baktın kafan rahat için acımıyor onsuz daha mutlusun ayrıl gitsin

aşık değilsen daha ne diye katlanıyorsun ki bence bir süre onsuz olmayı dene çok konuşma üstüne düşme baktın kafan rahat için acımıyor onsuz daha mutlusun ayrıl gitsin
Insan aşık olduğu adamla evlenir. Ama aşk biter sevgi kalır. Boşanacak mi o zamanda?

Onsuz daha mutlu olacaksan ayrı tabi...

3 yıllık ve hala bir sonuca bağlanamamış ,sorunlu bir ilişkinin miyadı dolmuş demekdir canım.

Evlenince aşkın biteceğini söyleyenler neden bi sorunda ona aşık misin . değilsin bence ayrıl der ? Ad neyse ne. Sonuçta herkese göre başka bir tanımı var bunun . Bu insanları yanlış yönlendirmek . Yani sevdiğini soyledikten sonra neden aşık olup olmadığı mühim ? İster aşk ister sevgi ister bağlılık olsun... asla hazmedemedigim bir şeydir bu . Stresimi nasıl atarım diye sormuş . Her kavga eden tartışan yada monotonlasmis bir ilişki bitmek mi zorunda? Bu herkesin başına gelir. Şimdi olmaz evlenince de olabilir. Hayat bu . Kız deli gibi baska birini sevse. Ona aşık olsa çocuk alkolik Kumarbaz kufurbaz çapkın vs olsa kızın aşkı yetecek mi? Sadece bir soru ? Okadar çok çok fazla böyle şeyler görüyorum ki görünce patlamış gibi oldum
Konu Sahibi arkadaşım seni anca seninle aynı dertten muzdarip biri daha iyi anlar. Sana bi soru. ( bende tam bunla ilgili bir konu açmak istiyordum ) sadece ona karşı mi öylesin ? Yoksa genel herkese karşı bir tahammülsüzluk var mı? Kendini aşırı stresli kaygılı bosvermis hissediyomusun? Yada normalde olduğundan fazla bir öfken var mı herseye karşı? İnsanı ilişkilerin ve ruh halin nasıl? Bu soruyu sor kendine. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Ama bende bu sorduğum soruların hepsi fazlası var. O yüzden bunun karşıda ki kişiyi sevmemekle değil tamamen ruh halimizle alakali olduğunu tahmin ediyorum. Kendini incele. Bu stresten kurtulman için biraz kendinle başbaşa kal. Bu sorunları düşün başka şeyle uğraş. Zaten hiç iletişim olmazsa 2 3 içinde Hasretinden yanıp tutusursun. Günlük yaşadığımız sıkıntıları ailemize yansitmiyor muyuz? Kavga etmiyormuyuz kardeşle anne babayla. Hatta başka eve cikicam sizi sevmiyorum vs gibi patlamalar olur ya. Halbuki ki aileyle bukadar soruna rağmen onları atabiliyormuyuz benim ailem değil diyebiliyormuyuz? Sadece yansitiyoruz vs. Umarım faydam olmuştur. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermış tabi sorunu tespit ettikden sonra birde bunu yapabilmek var ki en zoru da o.

Back
X