Sevgilimle tartıştık aramiyor beni :(

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Sevgilimle bir konudan dolayı tartıştık.1 gün boyunca aramadı.dayanamadim msj attım nasilsin dedim.yanit iyiyim isteyim.
Saatler gecti ne yazdi ne aradi.ne yapmak istiyor sizce?

Kendi haline bırak biraz. O yazana arayana kadar hiçbir şey yapma sonuçta mesaj atmışsın gerisini ona bırak üstüne düşersen sen kaybedersin

Seni peşinden koşturmak istiyor , böyle yaparak tartışma çıkarmamanı sağlamak , tartışmadan korkmanı istiyor , kısaca burnunu sürttüyor :KK39:

Öyle zaten.artik üstüne düşemem.dayanamadim msj yazdım onda bile kotu hissettim.onun aramadı gerekirdi.bundan sonra ya o arar ya da böyle biter bu is

Eger o hakliysa trip atmakta hakli.
Ama siz hakliysaniz cakallik yapip "zeytinyagi misali uste cikmak" oyununda basarili bir performans sergiliyor demektir.

Eger o hakliysa trip atmakta hakli.
Ama siz hakliysaniz cakallik yapip "zeytinyagi misali uste cikmak" oyununda basarili bir performans sergiliyor demektir.

Kesinlikle...iyice soğuttu kendinden.alingan ve kinci bi yapısı varmış.kendisine de söyledim tartışırken evet öyle dedi. Işine gelirse demiştim tartışırken.buna çok alındım dedi

Ilişkimiz yeni.2 ay daha.o kırıldı.biz bayanlar deriz ya hani kızınca bazı sözler.isine gelirse dedim diye kızdım.hani işine gelmezse git gibi demek oluyor dedi

kim demiyor ki buna benzer sözler :) kirilmis olsa gerek biraz ders almani istiyor olabilir, ama cidden baya yenisiniz, bitirmek icin bahane ariyor olmasin?

Back
X