• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle tatil için yardım?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar merhaba... ben bu aralar çalışma hayatından çok bunaldığımı hissediyorum... sevgilimle şöyle 2-3 günlüğüne sakin bi yere gitmek istiyorum ona da sürpriz olacak... öyle havuz vs. istemiyorum...sakin,başbaşa olabileceğimiz bir yer olsun..ben "uzungöl"ü düşündüm..

sizlerden ise 2 konuda yardım isteyeceğim:

1. uzungöl olmak zorunda değil sadece o tip sakin bir yer aradığım için o adı verdim. bu tarz bildiğiniz bir yer varsa önerilerinizi rica edicem... (yalnız doğuda görev yapıorum.haftasonu gideriz. en fazla hafta içi bir gün izin alırım...3 gün olur o yüzden ist. gibi yolda zaman kaybedecek uzak yerler olmamalı..doğu ya da güney anadolu olabilir ya da işte uzungöl tarafları....)

ikinci ve asıl mesele ise: biz daha sevgiliyiz ama beraber kalmak istiyoruz ..yani bizden evlilik cüzdanı falan istemeyecek bi yer olmalı... bazı yerler insana hayat kadını muamelesi yapabiliyor biliyorsunuz:(:47:

Yaşlar kaç acaba ona göre öneride buluniciğim. Ayrıca biz balayına gittiğimizde ben elim çantada hazırda bekledim hani evlilik cüzdanı sorucak şak diye göstericem ya. Enemm sormadılar bile eşime dedim ki "ya beni kötü kadın falan sanmasınlar bi gösterseydim cüzdanı :52: " En sonunda kocacım kendi içim rahat etsin diye biz yeni evlendik balayı odası olacak dedi de oh dedim :52: Sormuyolar yani sanırım artık.

peri bacaları bu mevsimde sakin oluyor... hem turistik bir yer olduğu için evlilik cüzdanı sorun edileceğini zannetmiyorum

evlilik cüzdanı tabikide istemezler bence sorun olmaz o konuda

Aslında bu mevsimde her yer sakindir. Başbaşa olduktan sonra da pek çok kötü mekan bile güzel gelebilir.
Fiyatlar da çok caziptir şimdi.
Evlilik cüzdanı isteme meselesi mi kaldı? Hiç rast gelmedim.

Yaşlar kaç acaba ona göre öneride buluniciğim. Ayrıca biz balayına gittiğimizde ben elim çantada hazırda bekledim hani evlilik cüzdanı sorucak şak diye göstericem ya. Enemm sormadılar bile eşime dedim ki "ya beni kötü kadın falan sanmasınlar bi gösterseydim cüzdanı :52: " En sonunda kocacım kendi içim rahat etsin diye biz yeni evlendik balayı odası olacak dedi de oh dedim :52: Sormuyolar yani sanırım artık.

27 yaşındayız:)

Tokat darende ? :31:
Bence sakin bir yer

ne var orada hiç bilmiyorum da:(

peri bacaları bu mevsimde sakin oluyor... hem turistik bir yer olduğu için evlilik cüzdanı sorun edileceğini zannetmiyorum
yaaa orası maalesef uzak kalacak bize...aslında en çok görmek istediğim yerlerden birisi...

evlilik cüzdanı tabikide istemezler bence sorun olmaz o konuda
bir gece ankarada kardeşimle bir otelde kalmamız gerekti..adam evlilik cüzdanı istiyoruz normalde ama size bi güzellik yapalım heh heeh diye pis pis sırıttı... kardeşim dedim bi de kimlik gösterdim ama orda sevgilim de olabilidri ve herhalde o an çok utanırdım:(

Aslında bu mevsimde her yer sakindir. Başbaşa olduktan sonra da pek çok kötü mekan bile güzel gelebilir.
Fiyatlar da çok caziptir şimdi.
Evlilik cüzdanı isteme meselesi mi kaldı? Hiç rast gelmedim.
evet bence de...başbaşa olalım.temiz bi oda olsun.. bi göl kenarı ya da yeşillik olsun yeter.. sadece günlük hayatın stresini atmak istiyorum yoksa zaten kendi memleketim yazlık turistik bir yer... o tarz bişey değil aradığım.

Kesınlıkle Amasra'yı onerıyorum . En az 25 kere gıttım . Bu sonuncuyu segılımle gıttım evlılıkle ılgılı hıc bır sey sorulmadı :)
nerde kalmıştınız ve ne gibi özellikler vardı acaba biraz detaylı anlatabilir misini<?

ne var orada hiç bilmiyorum da:(

yaaa orası maalesef uzak kalacak bize...aslında en çok görmek istediğim yerlerden birisi...

bir gece ankarada kardeşimle bir otelde kalmamız gerekti..adam evlilik cüzdanı istiyoruz normalde ama size bi güzellik yapalım heh heeh diye pis pis sırıttı... kardeşim dedim bi de kimlik gösterdim ama orda sevgilim de olabilidri ve herhalde o an çok utanırdım:(

evet bence de...başbaşa olalım.temiz bi oda olsun.. bi göl kenarı ya da yeşillik olsun yeter.. sadece günlük hayatın stresini atmak istiyorum yoksa zaten kendi memleketim yazlık turistik bir yer... o tarz bişey değil aradığım.

nerde kalmıştınız ve ne gibi özellikler vardı acaba biraz detaylı anlatabilir misini<?

Erdek fena değil bak bu mevsimde. Amasra da güzel diyorlar görmedim ama..
Bir de kısa tatiller için kısa mesafe olması bence daha güzel olur. Hangi şehirdesin sen?

safranbolu amasra mis gibi yerler küçük bir tur yapabilirsiniz arası çok fazla değil.Ayrıca tabiki evlilik cüzdanı istemiyorlar hangi devirdeyiz :52::52:

Erdek fena değil bak bu mevsimde. Amasra da güzel diyorlar görmedim ama..
Bir de kısa tatiller için kısa mesafe olması bence daha güzel olur. Hangi şehirdesin sen?

vandayım canım ben de öyle diyorum işte... uçak da düşünmüyorum sevmiyorum havaaalanında beklemeyi falan. otobüse binip gideceğim yerde inmeyi daha çok seviyorum. o yüzden yolla da zaman kaybetmek istiyorum.yakın olsun istiyorum

Amasra evet güzel bir kasaba fakat size coook uzak kalır. . Bende, bir arkadaşın dediği gibi Mardini önerebilirim.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı tesislerin sorma yetkisi yok. ama diğer pansiyon tarzı bakanlığına bağlı olmayan işletmelerin kendi insiyatifinde. Evli olmayan çiftlerin kalmasından rahatsız oluyorlarsa sormak hakları oluyor kanunen. Biz de sevgiliyken bu konuyu dert edip araştırmıştık da. :31:

Abant'ı önerebilirim ben :31:

mıllet artık parasının derdine düşmüş,kımse sana evlımısın demez merak etme..
müşterı geldı dıye dua eder..

Çoğunluk istemesede bazı oteller istiyor.
İstanbul gibi bir yerde çok kaliteli bir otel istemişti mesela.
En kolayı e-mail yolu ile sormak. :8:

Bu ara soran herkese Kaş'ı tavsiye ediyorum.
Bir bakın derim,sakin mekanları var. :31:

Back
X