Sevgilimle telefon konuşmamız

kızlar ablalar hanımlar evde otuduğunuz yerden para kazanmak ister misiniz ev hanımımısın çalışıyor musun ne iş yaparsan yap hiç fark etmez günde sadece sadece 2 saat çalışarak ek gelir kazanmak istermisiniz üstelik saatleri siz belirleyin istediğiniz saatler arasında istediğiniz işi seçip hemen başlayabilirsiniz işe başlamak için gerekli olan tek şey internet kullanmasını biliyor olabilmek hergün internette face de msn de saatlerce vakit geçiriyoruz sadece 2 saatimizi istediğimiz saatte 2 saatimizi değerlendirerek mükemmek rakamlar elde edebiliriz kızlar düşünen ve yapmak isteyen olursa bana özelden yazabilirsiniz arkadaşlar

Başın sağolsun canım üzüldüm gerçekten.Demek sende benim gibi ilgiyi alakayı seviyosun.
Ama bir arkadaşında yazdığı gibi,ya onu öyle kabul ediceksin yada çekip gidiceksin ortası yok bunun melasef
Sürekli kendini mutsuz etmeye değmez

ben seninle ilgileniyorumm ama sen daha fazlasını istiyorsunn bunaldımm diyor.

bu ayneeennn benim sevgilimin de cümlesii. onlar bir kere arıyosa yeterli sanıyolar. tamam ilgilendim oldu bitti gibi.. canım biraz zaman ver. farkındayım zor günler geçiriyosun ama tatil zamanı işte. aileler istiyo ki 24 saat onlara ilgi gösterelim:) tatil dönüşü konuşursun canım sana ihtiyacım var dersin.

bu ayneeennn benim sevgilimin de cümlesii. onlar bir kere arıyosa yeterli sanıyolar. tamam ilgilendim oldu bitti gibi.. canım biraz zaman ver. farkındayım zor günler geçiriyosun ama tatil zamanı işte. aileler istiyo ki 24 saat onlara ilgi gösterelim:) tatil dönüşü konuşursun canım sana ihtiyacım var dersin.

oooooo tatlım demedmmi 1 senedir çıkıyorsakk hep bu yüzden kavga ediyoruz...

huyu öyle öle yanii ama bende böyleymmm..

seviyoruzda birbirimizi...

anlamıyorum napcamm onunla

Başın sağolsun canım üzüldüm gerçekten.Demek sende benim gibi ilgiyi alakayı seviyosun.
Ama bir arkadaşında yazdığı gibi,ya onu öyle kabul ediceksin yada çekip gidiceksin ortası yok bunun melasef
Sürekli kendini mutsuz etmeye değmez

canımmm sen naptınn peki bu durumda sevdiğinle ?

canımmm sen naptınn peki bu durumda sevdiğinle ?

Bir şekilde ortayı buluyoruz .Ben eskisi gibi ilgi lafını almıyorum ağzıma,oda biraz daha özen gösteriyor.
Ama bunalınca yine dile getiriyorum,yinede eskisi gibi tartışmalarımız olmuyor.
Aslında alıştımda denebilir onu böyle kabul ettim.=)

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. Zor çok zor, ne denilir ki..

...

Bence hassas düşünüyorsunuz; hemen hemen her anne baba kızar tlf. elindeyken çocuklarının..
Ya da başka birşeyle bu kadar meşkul oluyorsa.

Konunun sizinle alakası yoktur; yani karşısında konuştuğuna takılmamış annesi, çok konuşmasına.

Sevgilinizi arada bırakmayın derim ben.. Karşılıklı anlayışınız olmazsa mutsuz olursunuz.

canım şuandaki bulunduğun durumdan dolayı ona çok ihtiyaç duyuyosun ama bence bi süre üzerine gitme sende başka şeylerle oyalan yani onu kaybedebilirsin çünkü bunaldım demiş:45:

canım şuandaki bulunduğun durumdan dolayı ona çok ihtiyaç duyuyosun ama bence bi süre üzerine gitme sende başka şeylerle oyalan yani onu kaybedebilirsin çünkü bunaldım demiş:45:

cnm ben genel itibariyle ilgi alakayı severmm ne bileym süprizi severim diğer türlü evlilik ne sevgililik yürümez ki ne bilimm arada heyecan olmazsa..
ama onun için iki mesaj attın mı ilgilendim oluyor...
bu sefer ben abartıyormuşmm..
bundan önce bi çıktığımda oldu ama hiçbir zmn benmle ilgilenmiyorsunn demedimm önceki kişiye...
demekki sorun bende değil..

eğer bende olsaydıı bir önceki çıktığımla kavgamızın sebebi ilgi alaka olurdu..

Back
X