Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok müthiş bir şey olmalı yaw bu öle biri varsa özendim valla![]()
internetten arastırdım ben cnm.tesadufen karsılastım boyle bır konuyla kızın bırı evet hergun denedım ve segılım gerı döndu yazmıs hatta.bnce bunun uzerınde konuşmalıyız
nasıl oluyormuş acabaa?? bilginiz var mı??
çıkarken evet evlenince işe yaramıo:))))
ama şaka bi yana ablam bunu çok yapar bana.ben o ne zaman istese arıomuşum:))
gerçekte telepati kurallarına uyarsanız işe yarıyor.nette araştırın.yada okadar uğraşmayın siz arayın:)[
bnde denıyorum suan
ozaman her istediğimizi yaptırabilirizz bu yöntemleee bu yöntemii yaptıktan sonraa hatta işe yaradıktan sonraa ya gene eskisi gibi olursa![]()
işe yarıo gerçekten sadece bunu söyleyeyim.insan düşündüğü inandığı kadardır.
işe yarıo gerçekten sadece bunu söyleyeyim.insan düşündüğü inandığı kadardır.
bakınn kızlar nette böyle yazıyorrr :)
Telapatik aşk büyüsüne başlarken önce şöyle bir çalışma metodu düzenlenir.
a-Büyü yapılacak kişi büyü esnasında size uzak mesafedemi yoksa yakınınızda veya yüz yüze olabilecek kadar yakın mı.
Telapatik aşk büyüsünde mesafeler çok önemli olmasa da yakın mesafe etkiyi daha da arttırıp aşk büyüsünün gerçekleşme zamanını kısaltır.Aşk büyüsü yapacağınız kişiyle yüz yüze görüşebiliyorsanız onunla iki kaşının ortasının bir cm kadar yukarısına bakarak konuşun veya içinizden ona olan duygularınızı ve onunda sizi sevmesi gerektiği mesajını telapatik olarak iletin.
b-Aşk büyüsü yapılacak kişinin elinizde bir fotoğrafı varmı? Aşk büyüsü yapılacak kişinin fotoğrafı elinizde olursa aşk büyüsünün gerçekleşme sürati ve etkisi yüzde elli oranında artar.
Önce sakin,sessiz,rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortam ve rahat edebileceğiniz bir koltuk gerekir.Aşk büyüsü yapacağınız kişinin fotoğrafını göz hizanıza getirin 30 cm. kadar mesafeden fotoğraftaki kişinin iki kaşının az yukarısına doğru bakışlarınızı sabitleyerek o kişiye sizi sevmesi gerektiğini yalnızca sizinle mutlu olabileceğini düşüncenizi kullanarak söyleyin.Ona telapatik olarak hakkınızda olumlu mesajlar yollayın.
c-Aşk büyüsü yapılacak kişi hakkında detaylı bilgiye sahipmisiniz,onu yakından tanıyor,sempati duyduğu şeyleri biliyormusunuz.
d-Aşk büyüsünün c şıkkına evet yanıtı verebiliyorsanız işiniz daha da kolaylaştı demektir.Şimdi yapmanız gereken zihin gücünüzle kendinize bir göz bağcı oluşturmak,bu göz bağcı aşk büyüsü yapmak istediğiniz kişiye gidecek ve onu sizi sevmeye ikna edecek.
evet bnde okudum kızlar ve yorumlar buyu olmadıgını gosterıyo bnce
aklıma yattıııı yapıcam ben gece yapcam hattaa belkii korkarım ama yaa benim ki köpeklerden hoşlanıyorr hayalii bii köpeceğimm olacakkk![]()
![]()
yaptınmı nasıl oldu