Sevgilinin annesiyle tanismak

Arkadaşlar merhaba. Daha once yazmistim buraya 2 senedir çarpıntı sorunum vardı. Bir sürü dr ye göründüm psikolojik olduğuna karar verdiler hep. Çarpıntım olduğunda kullanmam için yarım dideral önerdiler. Zaten küçüklükten beri heyecanlı yapım var. Şuan 28 yaşındayım 2 senedir ciddi bir ilişkim var görüştüğüm kisinin annesi benimle tanışmak istiyormuş. Ben İstanbuldayım kadin Antalyadan beni görmeye gelicek. Yani uzak mesafeden gelicek olmasi bile bana stres yapıyor . Tahminen cok heyecan yapicam tanıştığımda çarpıntım tutar paniklerim herseyi berbat ederim diye korkuyorum. Napmalıyım sizce gitmeden dideral içsem yeterli olur mu? 🤦🏻‍♀️
Tanıştınızmı kv adayı ile. Nasıl geçti görüşme.

Yaşını başını almış bir kadin degilim, ama nacizane hayat tecrubemden yola cikarak butun kızlara tavsiyem, karsilikli olarak aileler tanışmadan, tek tarafli olarak asla sevgilinizin ailesiyle tanismayin, muhatap olmayin. Baya faydali bir tavsiye benden soylemesi. Dogrudan ilk ailenizle muhatap olsunlar
kesinlikle ben de buna katiliyorum. karsi taraf meydan muharebesi gibi ana ogul geliyor, sen tek basina. ben olsam kabul etmem. ayrica sen de kadin beni begenecek mi psikolojisiyle degil de ben kadini sevecek miyim diyer gidersen daha az panik olursun. sevgiline de oyle yansit.

Back