Dostlar,uyuyamıyorum ve yataktan kaltım.bu saatte sıkıntımı sizlerle paylaşmak görüşlerinizi okumak istedim.4 sene önce birisiyle birlikte olmaya başladım,kendimi o nun yanında sultan hissettiğim birisiyle..daha önce başından iki evlilik geçmiş ve üç tane çocuğu var.2. Eşiyle de ilk eşi yüzünden ayrılmışlar ve sonra bizimkisi bunalımlara girip hastanelik olmuş..2. Eşi çocuğu olmadığını söylemiş ve hooop hamile kalmış,bizimkisinde de iki çocuk kadının son şansı olduğu için kabul etmiş.sonra araya ilk eş ve diğer çocuklar girince ikinci eş çocuğunu alıp ayrılmış.benim ve o nun zor zamanlarında birbirimizin karşısına çıktık ve destek olduk birbirimize.benimle tanıştığı zamanlar ikinci eş,çocuk çok istemesine rağmen görüşmüyordu bizimkisiyle ben aralarını buldum diyebilirim.lafı daha fazla uzatmıycam çok detay var çünkü.işin özeti bu ikinci eş artık her fırsatta aramaya başladı,sevgililer gününde bile aradı sonra beni tel istedi ve canım sakın aklından bişey geçmesin biz arkadaşız dedi.bizimkisi evine falan çocuğu bahane ederek girmeye başladı.boşandıktan sonra yıllardır görüşmediği halde sevgilimin annesine anneler gününde hediye alıp gitti.veee 4 senedir biz hiç görüşmedik,tanıştırmadı sevgilim.ben artık rahatsız olduğumu söylemeye başladıkça gereksiz kuruntu yaptığımı söylemeye başladı...yahuuu bu kıskançlık değil asla kıskanmıyorum ama bana saygısızlık diyorum dinletemiyorum.iki gün önce eski eşinin yanındayken benimle tel.de resmi konuştuğu için kavga ettik.tabi yine yanıldığımı söyledi.bugün de çocuk istediği için birlikte yemeğe gittiler.tepki gösterdim ama yine tepkiyle karşılaştım,paronayaklık yapıyormuşum ve bugün yemekte geçen gün bizim gittiğimiz tatilin ne kadar güzel geçtiğini anlatmış eski eşine..daha çok sinirlendim tabi...kızlarr kısaca haksızmıyım acaba yoksa paronayakmıyım...? :/
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi