Sevgilinin eski eşleri ve çocukları

Dilemka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
38
0
1
İstanbul
Dostlar,uyuyamıyorum ve yataktan kaltım.bu saatte sıkıntımı sizlerle paylaşmak görüşlerinizi okumak istedim.4 sene önce birisiyle birlikte olmaya başladım,kendimi o nun yanında sultan hissettiğim birisiyle..daha önce başından iki evlilik geçmiş ve üç tane çocuğu var.2. Eşiyle de ilk eşi yüzünden ayrılmışlar ve sonra bizimkisi bunalımlara girip hastanelik olmuş..2. Eşi çocuğu olmadığını söylemiş ve hooop hamile kalmış,bizimkisinde de iki çocuk kadının son şansı olduğu için kabul etmiş.sonra araya ilk eş ve diğer çocuklar girince ikinci eş çocuğunu alıp ayrılmış.benim ve o nun zor zamanlarında birbirimizin karşısına çıktık ve destek olduk birbirimize.benimle tanıştığı zamanlar ikinci eş,çocuk çok istemesine rağmen görüşmüyordu bizimkisiyle ben aralarını buldum diyebilirim.lafı daha fazla uzatmıycam çok detay var çünkü.işin özeti bu ikinci eş artık her fırsatta aramaya başladı,sevgililer gününde bile aradı sonra beni tel istedi ve canım sakın aklından bişey geçmesin biz arkadaşız dedi.bizimkisi evine falan çocuğu bahane ederek girmeye başladı.boşandıktan sonra yıllardır görüşmediği halde sevgilimin annesine anneler gününde hediye alıp gitti.veee 4 senedir biz hiç görüşmedik,tanıştırmadı sevgilim.ben artık rahatsız olduğumu söylemeye başladıkça gereksiz kuruntu yaptığımı söylemeye başladı...yahuuu bu kıskançlık değil asla kıskanmıyorum ama bana saygısızlık diyorum dinletemiyorum.iki gün önce eski eşinin yanındayken benimle tel.de resmi konuştuğu için kavga ettik.tabi yine yanıldığımı söyledi.bugün de çocuk istediği için birlikte yemeğe gittiler.tepki gösterdim ama yine tepkiyle karşılaştım,paronayaklık yapıyormuşum ve bugün yemekte geçen gün bizim gittiğimiz tatilin ne kadar güzel geçtiğini anlatmış eski eşine..daha çok sinirlendim tabi...kızlarr kısaca haksızmıyım acaba yoksa paronayakmıyım...? :/

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen bu adama gercekten guvenıyormusun simdiden celıskıye düşmussun ayrıca senle ılerıye donuk dusunuyosa nedden eskı esı yanında resmı konnusuyo bunlar bna cok sacma geldı bence kendıne kendın gıbı bırını bul yoksa cok basın agrır

Evlendikten sonra gecmis bayaa problem oluyor sizinkide az degil hem esler hem cocuklar iyi dusunun derim.
Daha sonrasinda madem bu kadr iyiler neden bosanmislar acaba hem saygiszlik hem kiskanma sebebi olark goruyorum.

Canım sen şimdiden güvenmiyorsun bu adama bana kalırsa uzatma bu ilişkiyi bitirmeni öneririm

Beni çok sevdiğini eşine dostuna her fırsatta söylüyor,hatta 6 ay ayrı kaldım.beni kazanmak için çok uğraş verdi..bence resmi konuşması eski eşinin kadınlık egosunu incitmemek olabilir.herkesle barışık ve çok yardımsever birisidir.belki de kadına bak benden ayrıldın ama daha genç daha güzel birisini buldum seninle de görüşebiliyorum çok anlayışlı havasını yaratmak..kafam gerçekten karışıkkk,pffff :/

Evlenmek istiyor benimle ama 3 çocuk iki eş çok zor...biri 18 biri 15 diğeri de 8 yaşında çocukların..kendimi dış etkiler olmadığı sürece o nun yanında çok iyi hissediyorum ama bunlar da gerçekler...benim görüşlerime saygı duymaması,aramızda birşey yok deyip geçiştirmesi...

Canım bunu yasayan sensin elbette en iyi şekilde sen biliyosundur ama inan ki evlilik öyle bir şey ki söz konusu olan eşinse geçmiş kesinlikle bir yerlerde yakalıyor seni sonradan üzülmemen için söylüyorum

Bir fidan bir yerde yeşeriyor büyüyor ve kök salıyor,sonra onu koparıp başka bir yere dikmeye kalktığın zaman mutlaka kopartılan yerlerde yine kökleri kalabiliyor,onun gibi birşey çok iyi anlıyorum.bu şartlar altında evlenmeyi düşünmüyorum tabiki ama çok güzel bir dostluğumuz da oluşmuştu sevgilikten ziyade..ona dostane söylediğim ben hayatında olmasam dahi başka birisi de olsa bu şartları kabul etmez ve özel hayatın olamaz senin..kıskançlık değil yaptığım dengeyi kuramıyor olması...

Bak kendinde söylüyorsun dengeyi kuramiyormus iste boşver canım hayat çok kısa mutlu olmaya ve mutlu bir sona layik herkes iyi dileklerin seninle...

Dostlar,uyuyamıyorum ve yataktan kaltım.bu saatte sıkıntımı sizlerle paylaşmak görüşlerinizi okumak istedim.4 sene önce birisiyle birlikte olmaya başladım,kendimi o nun yanında sultan hissettiğim birisiyle..daha önce başından iki evlilik geçmiş ve üç tane çocuğu var.2. Eşiyle de ilk eşi yüzünden ayrılmışlar ve sonra bizimkisi bunalımlara girip hastanelik olmuş..2. Eşi çocuğu olmadığını söylemiş ve hooop hamile kalmış,bizimkisinde de iki çocuk kadının son şansı olduğu için kabul etmiş.sonra araya ilk eş ve diğer çocuklar girince ikinci eş çocuğunu alıp ayrılmış.benim ve o nun zor zamanlarında birbirimizin karşısına çıktık ve destek olduk birbirimize.benimle tanıştığı zamanlar ikinci eş,çocuk çok istemesine rağmen görüşmüyordu bizimkisiyle ben aralarını buldum diyebilirim.lafı daha fazla uzatmıycam çok detay var çünkü.işin özeti bu ikinci eş artık her fırsatta aramaya başladı,sevgililer gününde bile aradı sonra beni tel istedi ve canım sakın aklından bişey geçmesin biz arkadaşız dedi.bizimkisi evine falan çocuğu bahane ederek girmeye başladı.boşandıktan sonra yıllardır görüşmediği halde sevgilimin annesine anneler gününde hediye alıp gitti.veee 4 senedir biz hiç görüşmedik,tanıştırmadı sevgilim.ben artık rahatsız olduğumu söylemeye başladıkça gereksiz kuruntu yaptığımı söylemeye başladı...yahuuu bu kıskançlık değil asla kıskanmıyorum ama bana saygısızlık diyorum dinletemiyorum.iki gün önce eski eşinin yanındayken benimle tel.de resmi konuştuğu için kavga ettik.tabi yine yanıldığımı söyledi.bugün de çocuk istediği için birlikte yemeğe gittiler.tepki gösterdim ama yine tepkiyle karşılaştım,paronayaklık yapıyormuşum ve bugün yemekte geçen gün bizim gittiğimiz tatilin ne kadar güzel geçtiğini anlatmış eski eşine..daha çok sinirlendim tabi...kızlarr kısaca haksızmıyım acaba yoksa paronayakmıyım...? :/

sen kaç yaşındasın?ve daha önce evlilik falan geçti mi başından buna göre yorum yapcam

Bu kadar sorumluluk fazla degil mi ? Yazik canina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz kaç yaşındasınız? Hiç evlendiniz mi?

Açıkcası ben doğru bi'karar olduğunu düşünmüyorum. Burada eşlerinin ikinci eşi olan kadınlar bile ilkini sindiremiyo.
Sizin bi'de iki eşten de çocuk var. Her ikisiyle de sürekli iletişim halinde olmak zorunda.
Kaldırabilecek misiniz? Şahsen hiiiç sanmıyorum.

35 yaşındayım, ve bir oğlum var.arkadaşım 12 yaş büyük benden..ben çocuğum için evliliğimi bitirmemek adına çok mücadele verdim ama eşimin ailesi dahil benim yaşadıklarımı haketmediğimi düşündü,inanılmaz sorumsuz birisiydi çünkü...bunalımlı zamanlarımda tanıştık ve birbirimize destek olduk,sabahlara kadar oturur konuşurduk...zaman geçtikçe iyice alıştık birbirimize,tabi hayatımda birisi olduğundan oğluma bahsetmedim ben...

İlk eşinden olan oğlu annesiyle kavga etti ve babasının yanına taşındı artık annesini hiç görmek dahi istemiyor...biz birlikte olduğumuz zaman arayıp nerdesiniz diye sorup bizim yanımıza geliyor:) oğluyla birlikte ilk eşiyle irtibatı kesildi bir de kızı var ama kızı büyüdü artık...küçük oğlunda benim yanımda babam evlenirse onu keserim diyorr...ouyyy kıyamam ben bana yaaaa :)) hakkaten yazık bana şimdi paylaşınca daha iyi anlıyorum :)

siz bir değil 2 eşle uğraşıyorsunuz. birde onların 3 çocuğuyla. valla ne yalan söyleyeyim bu biraz fazla geldi bana.
2ci eşlede durumu boşanmış bir erkek için normal değil.
siz bu beraberliği iyi bir düşünün derim. sorunsuz anınız olmaz bence..

Son düzenleme:
Bu tip adam 1. eş ile yapamamış, 2. ile olmamış, 3. ilemi olacak? Adam kimi yada neyi istediğini biliyormuki:ssz: Bir olasılık şu ki evlenirseniz sizden ocuk isteyecekmi? Belki bende 3 tane var diyecek.. Çooooooookk düşünün tartın ve öyle karar verin.. Allah yardımcınız olsun:ssz:

Adam aslında evcimen bir koca ve çok iyi bir baba...ilk eşi aldatmış bu yakalamış ve ayrılmış hemen..üstelik akrabasının kızıymış ve trilyoner bir babanın şımarık kızı...ikinci eşi ben hamile kalamıyorum demiş ve hamile kalmış...hamile kaldığı için evlenmiş onunla..mutlu mesut yaşarlarken ilk eş bunları sürekli taciz etmeye başlamış ee ikinci eş de terketmiş bunu...bunun üzerine bizimki ağır depresyona girmiş,ayrılmayalım çocuğa yazık olmasın diye yalvarmış..kadın hiç umursamamış bunun bu hallerini...ben tanıştığım zaman iki seneye yakın bir süre olmuştu boşanalı ve yeni yeni kendini toparlamaya başlamıştı...sabahlara kadar oturur konuşurduk...ikinci eş resmiyet koymuş araya çocuğu kapıdan alır sonra kapıdan bırakırmış ancak..çocuk hep anne babasıyla bişeyler yapmak istiyormuş çünkü ilk eşten olan çocuklarının odalarına rahatlıkla gidebiliyormuş..birgün biz yemekreyken ikinci eş aradı ve nerdesin diye sordu...bizimki uyanık arka fondaki ses aynı..meğer aynı mekanda bizi görmüş ve zarf atıyor nerdesin diye...o da çocukla gelmiş oraya..çocuğun madem böyle birşeye ihtiyacı var ve annesi bunu sağlamıyor git masalarına ben beklerim seni burda dedim..masalarında oturdu hesaplarını ödedi onları arabalarına kadar geçirdi..sesimi çıkarmadım çünkü çocuk mutlu olmuştu...işte o günden sonra bunlar artık zamanla işi samimileştirmeye başladılar.aralarında birşey var demiyorum ama benim iyiniyetim suistimal edilmeye başlandı..tepki gösterince de ne kadar gereksiz kuruntu yapıp huzurumuzu bozuyorsun asla aramızda birşey yok diyor.ben var demiyorum ama saygısızlık var :/

2. eşle 1. eş yüzünden bittiyse,
sizinle de 2. eş yüzünden bitebilir mi? :53::53:
bana 2.eş sevgilinizi kendisi terkettiği için hayatında biri oldugunu öğrenince hırs yapmış gibi geldi,sanki sevgiliniz sizden dolayı onun gözünde kıymete binmiş gibi.. bir de cocuk çok mutlu oldu diyorsunuz anne babasının barışmasını istiyordur şimdi o..
siz birşeyler hissediyorsanız büyük ihtimalle haklısınız paranoya gibi gelmedi.eski eşi masum bulmadım.
bilemiyorum sevdiğiniz adamın hayatı çok kalabalık,uğraşması gereken çok fazla unsur var.tabi siz ciddileştikçe bu noktada sizin çocugunuz da devreye girecek.
bu adamın size uygun oldugundan emin misiniz?

Back
X