Sevgilinin eski eşleri ve çocukları

2. eşle 1. eş yüzünden bittiyse,
sizinle de 2. eş yüzünden bitebilir mi? :53::53:
bana 2.eş sevgilinizi kendisi terkettiği için hayatında biri oldugunu öğrenince hırs yapmış gibi geldi,sanki sevgiliniz sizden dolayı onun gözünde kıymete binmiş gibi.. bir de cocuk çok mutlu oldu diyorsunuz anne babasının barışmasını istiyordur şimdi o..
siz birşeyler hissediyorsanız büyük ihtimalle haklısınız paranoya gibi gelmedi.eski eşi masum bulmadım.
bilemiyorum sevdiğiniz adamın hayatı çok kalabalık,uğraşması gereken çok fazla unsur var.tabi siz ciddileştikçe bu noktada sizin çocugunuz da devreye girecek.
bu adamın size uygun oldugundan emin misiniz?
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum.Sanırım ikinci eş pişman olmuş maalesef pek çok kadının yaptığı şekilde de çocuğunu kullanarak beyfendiyi kendine çekmeye çalışıyor.E çocukta küçük olunca haliyle beyfendi de kıyamayıp çocukla vakit geçirmek için gidiyor.Açık konuşmak gerekirse 3 çocuğu olan,başından 2 evlilik geçmiş ve de 50 yaşına yaklaşmış bir beyfendinin yeniden evlenme ihtimali oldukça düşük.Hani siz derseniz ki zaten hayat arkadaşlığı yapıyoruz,benim de çocuğum var ve yeniden evlenmekte gözüm yok (35 yaşındaymıssınız,çok gençsiniz umarım böyle bir düşünceniz yoktur) o zaman gittiği yere flört edin.Ama bir yuva kurmak için pek uygun bir adam gibi durmuyor maalesef.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyorum,2. Eşin pişman olduğunu...bu zamanda babasız çocuk büyütmek çok zor ama bizimkisinin düşüncesi çocuk için arkadaşız onunda hiç öyle bir düşüncesi yok,sen gereksiz kuruntu yapıp huzurumuzu bozuyorsun diyor.bir kadın olarak çok net hissediyorum ama anlatamıyorum çünkü işine gelmiyor.belki de bizimkisi bu durumun tadını çıkarıp intikam almaya çalışıyor.tevazu göstermek istemiyorum ama çevremde de çok beğenilen ve saygı duyulan birisiyim.yaş olarak da olduğumdan daha genç duruyorum..benimle birlikte kendine güveni de geldi ve bu durumun tadını çıkarıyor.sorun beni anlayıp düşüncelerime saygı göstermek istememesi zaten beni çok sevdiğini biliyorum ama bu durumu bana kabul ettirmeye çalışıyor.evlenmeyi evet düşünmüyorum bundan sonra da mantığımla hareket edip güzel anıları bu tarz sorunlarla çoğaltmıyacam..kesin bilgi :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyorum,2. Eşin pişman olduğunu...bu zamanda babasız çocuk büyütmek çok zor ama bizimkisinin düşüncesi çocuk için arkadaşız onunda hiç öyle bir düşüncesi yok,sen gereksiz kuruntu yapıp huzurumuzu bozuyorsun diyor.bir kadın olarak çok net hissediyorum ama anlatamıyorum çünkü işine gelmiyor.belki de bizimkisi bu durumun tadını çıkarıp intikam almaya çalışıyor.tevazu göstermek istemiyorum ama çevremde de çok beğenilen ve saygı duyulan birisiyim.yaş olarak da olduğumdan daha genç duruyorum..benimle birlikte kendine güveni de geldi ve bu durumun tadını çıkarıyor.sorun beni anlayıp düşüncelerime saygı göstermek istememesi zaten beni çok sevdiğini biliyorum ama bu durumu bana kabul ettirmeye çalışıyor.evlenmeyi evet düşünmüyorum bundan sonra da mantığımla hareket edip güzel anıları bu tarz sorunlarla çoğaltmıyacam..kesin bilgi :)

bence kesinlikle bu adamla evlenmeyin anlattığınız durumlara bakarsak ilerde çok pişman olcaksınız. Eski eşin yanında resmi konuşmalar anneye hediyeler falan eski eş yakanızdan düşmeyecek. Eğer size gercekten önem verseydi sevgiliniz sizi huzur bozmakla suçlamazdı. Bence hiç evlenip böyle karmakarışık bi durumun içine düşmeyin çok başınız ağrır kendi çocuğunuz olduğunuda düşünün doğru düzgün sevgi bile göremez adam her kadından çocuk yapmış :19:

Bence 2.eşiyle barışacak zaten üçüncü şahıslar yüzünden severek ayrılmışlar arada birde çocuk var bence sen çok üzülürsün ayrık bu adamdan

Olasılıklar&şanslar

Bana söylediği,asla onunla tekrar birliktelik düşünmüyorum ve onun da öyle bir niyeti yok...ama arada çocuk olduğu için ve bizimki de çocuklarına çok düşkün bir baba ben aradan çekilirsem yeniden şansları olabilir,her ne kadar bunu kabul etmesede..ama bu sene içerisinde ben çok emek verdim ona..maddi ve manevi çöküş içerisindeydi..şimdi her anlamda kendini toparladı ve bu durumunda ikinci eş arkadaş olarak karşısına çıktı yeniden..:/ kadın geçenlerde oğluyla tatilden döndü ve bizimkine hediye getirmiş..arkasından da gözlüğünü verip tamir ettirirmisin bunu demiş..bizimkine göre bunlar çok normal..geçen akşam birlikte oturuyoruz 2. Eş arıyor..iftar yemeğine davetliyim çocuğu alırmısın diye hemen akabinde de neyse yemek yapmıştım zaten ablam gelir bize diyor..ilerleyen saatlerde bir telefon geliyor ve bizimkisi yerinden fırlıyor..çocuk düşmüş ve alnı kanıyormuş..ben de geleyim diyorum sonuçta birlikteyiz..yok canım diyor ben bi gidip bakayım..annesi yemekten geliyor,bizimkisi ve eski eşin yeğeni hepbirlikte hastaneye gidiyorlar 2 dikiş atılıyor.merak ediyorum arıyorum tabi,telefona ismimle hitap ederek vevap veriyor efendim diye..ilk defa adımla hitap ettiğini duyuyorum ve gayet resmi konuşuyor..iyi,geliyorum birazdan diyor..bu konuşma tarzının sebebini sorduğumda da yanımda dr lar vardı,bıdı bıdı...öyle bişey olsa telefonu alıp uzaklaşarak konuşmazmıymış falann...ouyyy çok sinir oluyorum ama sinir olduğum şey beni kuruntulu ve paronayak durumuna sokup beni anlamamazlıktan gelmesii :/. Yok yook evlenmem asla...

Bana söylediği,asla onunla tekrar birliktelik düşünmüyorum ve onun da öyle bir niyeti yok...ama arada çocuk olduğu için ve bizimki de çocuklarına çok düşkün bir baba ben aradan çekilirsem yeniden şansları olabilir,her ne kadar bunu kabul etmesede..ama bu sene içerisinde ben çok emek verdim ona..maddi ve manevi çöküş içerisindeydi..şimdi her anlamda kendini toparladı ve bu durumunda ikinci eş arkadaş olarak karşısına çıktı yeniden..:/ kadın geçenlerde oğluyla tatilden döndü ve bizimkine hediye getirmiş..arkasından da gözlüğünü verip tamir ettirirmisin bunu demiş..bizimkine göre bunlar çok normal..geçen akşam birlikte oturuyoruz 2. Eş arıyor..iftar yemeğine davetliyim çocuğu alırmısın diye hemen akabinde de neyse yemek yapmıştım zaten ablam gelir bize diyor..ilerleyen saatlerde bir telefon geliyor ve bizimkisi yerinden fırlıyor..çocuk düşmüş ve alnı kanıyormuş..ben de geleyim diyorum sonuçta birlikteyiz..yok canım diyor ben bi gidip bakayım..annesi yemekten geliyor,bizimkisi ve eski eşin yeğeni hepbirlikte hastaneye gidiyorlar 2 dikiş atılıyor.merak ediyorum arıyorum tabi,telefona ismimle hitap ederek vevap veriyor efendim diye..ilk defa adımla hitap ettiğini duyuyorum ve gayet resmi konuşuyor..iyi,geliyorum birazdan diyor..bu konuşma tarzının sebebini sorduğumda da yanımda dr lar vardı,bıdı bıdı...öyle bişey olsa telefonu alıp uzaklaşarak konuşmazmıymış falann...ouyyy çok sinir oluyorum ama sinir olduğum şey beni kuruntulu ve paronayak durumuna sokup beni anlamamazlıktan gelmesii :/. Yok yook evlenmem asla...

İki tane eski eş, çocuklar, koparılamayan ve zaten çocuk yüzünden de koparılamayacak bağlar falan...
Mutsuz olursun böyle, evlilik sevgili olmaya benzemiyor, hem de 2 tane, bu adam bu iki evliliği de yürütememiş, ikinci eşi ile de ilk eş yüzünden boşanmışlar.
Ayrıca ikinci eşi varken senle resmi konuşmak da neyin nesidir...bu adam mavi boncuğu eksik etmiyor bence...
ikinci eşin yedek kulübesinde oturuyor olduğunu gösteriyor bu durum.
35 yaşındasın, ve bence hata yaparsın evlenmekle, yürümeyeceği açıkça belli bir şey bunu sen de biliyorsun bunca yaşına tecrübene bakarak düşün
bekar adamlarla evlenirken bile bin kez düşünüyor insan üç çocuk ve iki eş çok yorar seni kardeşim...
Ya bu adam çok zengin falan ya da senin gözün kör olmuş diyeceim....ama o da yok sanırım.

Son düzenleme:
Beni etkileyen beni o kadar güzel sevdi ki,kendimi peri masalında prenses gibi hissettirdi.ama dışarıdan baktığım zaman yapısı öyle zaten,her gittiği ortamda kendini sevdiriyor,9 köyle barışık...karşısındakini şımartmayı seviyor,kimin ne derdi varsa gece,gündüz demeden koşuyor..ben bana kahvaltı hazırlıyor,yemek yapıyor bebek gibi bakıyor diye düşünürken geçenlerde eşi işteyken çocuğun yanına gidiyor onların evine ve mutfağa girip yemek yapıyor...tabi kadın da işten gelince yiyor...ne varmış ki bunda...haaa çocuğun odasını boyamasını tv tamiri için bunu çağırmalarını saymıyorum bile...evet mavi boncuk dağıtmayı seviyor galiba...herkesle iyi olsun herkes bunu sevsin..birşey deyincede ben senin kuruntun olsun..bir ara 6 ay ayrıldım çünkü görmüştüm belki de..6 ay boyunca hergün hiç pes etmedi,neler yaptı beni kazanmak için...kapılarımda yattı diyebilirim tabi o dönem bu eş hiç yüz vermiyordu,araları iyi değildi..şimdi ise kendine güveni geldi ve ben beni anlamya başlamak isteyene kadar ara verelim dediğim zaman sen de kuruntularından kurtulduğun zamana kadar diye cevap veriyor..yok yere huzurumuzu kaçırıyormuşum..bence de ilerleyen zamanlarda ben aradan çekilince karşımıza birlikte çıkıcakşar..hep söylüyorum mutlu olacaksan çocuk var arada ben çekilirim diyorum ama inkar ediyordu hep..seyredip görücem bakalım...

Beni çok sevdiğini eşine dostuna her fırsatta söylüyor,hatta 6 ay ayrı kaldım.beni kazanmak için çok uğraş verdi..bence resmi konuşması eski eşinin kadınlık egosunu incitmemek olabilir.herkesle barışık ve çok yardımsever birisidir.belki de kadına bak benden ayrıldın ama daha genç daha güzel birisini buldum seninle de görüşebiliyorum çok anlayışlı havasını yaratmak..kafam gerçekten karışıkkk,pffff :/

Bu şekilde sizin kadınlık egonuzu incitmiş olmuyormu? Sonuçta gerçekten arkadaşlarsa -ki hiç inanmadım- siz daha kıymetli olmalısınız

Vallahi size tavsiyem iki kadınla da evliliğini yürütememiş bi adamla gelecek planı yapmayın
Belli ki ne yardan ne serden vazgeçmeyen bir tip sevgiliniz

Dostlar,uyuyamıyorum ve yataktan kaltım.bu saatte sıkıntımı sizlerle paylaşmak görüşlerinizi okumak istedim.4 sene önce birisiyle birlikte olmaya başladım,kendimi o nun yanında sultan hissettiğim birisiyle..daha önce başından iki evlilik geçmiş ve üç tane çocuğu var.2. Eşiyle de ilk eşi yüzünden ayrılmışlar ve sonra bizimkisi bunalımlara girip hastanelik olmuş..2. Eşi çocuğu olmadığını söylemiş ve hooop hamile kalmış,bizimkisinde de iki çocuk kadının son şansı olduğu için kabul etmiş.sonra araya ilk eş ve diğer çocuklar girince ikinci eş çocuğunu alıp ayrılmış.benim ve o nun zor zamanlarında birbirimizin karşısına çıktık ve destek olduk birbirimize.benimle tanıştığı zamanlar ikinci eş,çocuk çok istemesine rağmen görüşmüyordu bizimkisiyle ben aralarını buldum diyebilirim.lafı daha fazla uzatmıycam çok detay var çünkü.işin özeti bu ikinci eş artık her fırsatta aramaya başladı,sevgililer gününde bile aradı sonra beni tel istedi ve canım sakın aklından bişey geçmesin biz arkadaşız dedi.bizimkisi evine falan çocuğu bahane ederek girmeye başladı.boşandıktan sonra yıllardır görüşmediği halde sevgilimin annesine anneler gününde hediye alıp gitti.veee 4 senedir biz hiç görüşmedik,tanıştırmadı sevgilim.ben artık rahatsız olduğumu söylemeye başladıkça gereksiz kuruntu yaptığımı söylemeye başladı...yahuuu bu kıskançlık değil asla kıskanmıyorum ama bana saygısızlık diyorum dinletemiyorum.iki gün önce eski eşinin yanındayken benimle tel.de resmi konuştuğu için kavga ettik.tabi yine yanıldığımı söyledi.bugün de çocuk istediği için birlikte yemeğe gittiler.tepki gösterdim ama yine tepkiyle karşılaştım,paronayaklık yapıyormuşum ve bugün yemekte geçen gün bizim gittiğimiz tatilin ne kadar güzel geçtiğini anlatmış eski eşine..daha çok sinirlendim tabi...kızlarr kısaca haksızmıyım acaba yoksa paronayakmıyım...? :/

eski eşinin yanında neden resmi konuşuyor seninle ? kadın kendi kendine gelin güvey olmaz bence:50:

Beni çok sevdiğini eşine dostuna her fırsatta söylüyor,hatta 6 ay ayrı kaldım.beni kazanmak için çok uğraş verdi..bence resmi konuşması eski eşinin kadınlık egosunu incitmemek olabilir.herkesle barışık ve çok yardımsever birisidir.belki de kadına bak benden ayrıldın ama daha genç daha güzel birisini buldum seninle de görüşebiliyorum çok anlayışlı havasını yaratmak..kafam gerçekten karışıkkk,pffff :/

Adamı akladın pakladın evlenmeyi de düşünmüyormuşsun bizden ne dememizi bekliyorsun anlamadım ben..madem evlenmeyeceksin adamı neden oyalıyorsun bırak bari de belki 2.eşiyle barışırda çocuk babasız büyümez..

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama Size boşanmış ve çocuklu bir adamla evlilik yapmış biri olarak soluyorum .buarada eşimin ikinci benim ilk evliligin..çok çok çık zor eger bide siz hiç evlilik yapmadıysanız iki kat zor..ayrıca ikinci eş biraz tehlikeli gibi geldi bana..sevgilinizn davranislarida doğru değil...benim naçizane tavsiyem arkana bakmadan uzaklaş ömrün kisalir ..tecrübe olarak söylüyorum..pişman olma..sevgi aşk bi yerde bireyleri halletmiyor malesef

Ama resmi konuştuğunu her seferinde hissedip söylediğim halde ki çok sağlımcıyımdır,saçmaladığımı öyle birşey olmadığını başkalarının yanında zaten canımlı cicimli konuşmayı sevmediğini söylüyor,ki hiç öyle değil milletin yanında maşallah maşallah şu güzelliğe bak diye sever ve ben çok utanırım..işin kötü tarafı çok anlayışlı birisiyimdir ama bu düşüncelerimden dolayı beni kuruntulu bir insanmışım gibi düşündürtmeye çalışıyor..iyi ki siz varsınız,aklın yolu birmiş demekki..

Evlenmeyeceksen evlenme ama şans net söylüyorum ikisinden biri niyetini belli ettiği an beraber olacaklar ve barışacaklar sen Gençsin daha ne işin var bununla?

Olasılıklar&şanslar

Bu adamin maddi olanaklari neler?
Yani kusuruma bakmayın ama parasiz olsaydi, bu kadarını kabul etmezdiniz.

Böyle düşünmekte haklısınız belki maddiyatla hiç alakası yok,ben türkiye de tanınmış oldukça varlıklı bir aileden geliyorum..üstelik kendi evimde oturuyorum ve masraflarımı kendim karşılıyorum.üstelik ben onunla tanıştığım zaman durumu hiç iyi değildi yeni kalkınmaya çalışıyordu.ben onun bana karşı olan sevgisini çok sevdim 4. Çocuğu gibi şımartarak seviyordu beni..:43:

Böyle düşünmekte haklısınız belki maddiyatla hiç alakası yok,ben türkiye de tanınmış oldukça varlıklı bir aileden geliyorum..üstelik kendi evimde oturuyorum ve masraflarımı kendim karşılıyorum.üstelik ben onunla tanıştığım zaman durumu hiç iyi değildi yeni kalkınmaya çalışıyordu.ben onun bana karşı olan sevgisini çok sevdim 4. Çocuğu gibi şımartarak seviyordu beni..:43:

Peki sakın o sizin maddi olanaklariniza goz dikmis olmasin:31:

Peki sakın o sizin maddi olanaklariniza goz dikmis olmasin:31:

Yok yookk...maddiyatçı birisi olsaydı ilk eşinden boşanmazdı üstelik ilk eşi yakın akrabasının kızı ve trilyoner...kendi ailesinin durumu da oldukça iyi ama bizimkisi çok çalışkan ve kendi yağlarıyla kavrulmaya çalışan mütevazi bir kişi..2. Eşinin de villası var:) ama villayı kiraya verip oğluyla oturacağı daha küçük bir ev aldı..şimdi de işten çıkmış ve bizimkiyle paylaşıyor bu durumunu...şundan her ne kadar inkar etselerde eminim,kadın pişman..çünkü bizimki ideal bir eş ve baba..çok da çalışkan..ve 4 senedir ben birlikteyim bu durumada çok şaşırıyordur..kadından on yaş küçüğüm,onbeş cm uzunum :) maddi olarak hiç beklentim yok üstelik bu zamana kadar da inanılmaz mütevazi ve anlayışlıydım..benim iyi niyetimi suistimal etti kadın ve bizimki de bu durumu anlamazlıktan geliyor:47:

Konuyu çok dağıtmışım aslında...eski eşi ve çocuğuyla birlikte yemeğe çıktı diye arıza yapan ve bu konuda oldukça haksız ve kuruntulu olmakla suçlanan biri oldum..konuyu açmamın sebebi esasen haksız olmadığımın teyidini duymak ve kendimi gereksiz arıza çıkaran birisi olarak düşünmemek istememdi..herbirinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim..kendimi şuanda iddiasında gerçekten de haklı olarak görüyorum,sorun bende değil,adam mavi boncuğu elinden bırakmıyor...

Konuyu çok dağıtmışım aslında...eski eşi ve çocuğuyla birlikte yemeğe çıktı diye arıza yapan ve bu konuda oldukça haksız ve kuruntulu olmakla suçlanan biri oldum..konuyu açmamın sebebi esasen haksız olmadığımın teyidini duymak ve kendimi gereksiz arıza çıkaran birisi olarak düşünmemek istememdi..herbirinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim..kendimi şuanda iddiasında gerçekten de haklı olarak görüyorum,sorun bende değil,adam mavi boncuğu elinden bırakmıyor...

Madem bırakmıyor sizde verin eline butun mavi boncuklari yol alsın...sakin ha sakin evlenmeyin en büyük hayatı yaparsınız böyle biriyle evlenerek..yinede hakkınızda hayırlısı.bahtiniz güzel olur ınş

Madem bırakmıyor sizde verin eline butun mavi boncuklari yol alsın...sakin ha sakin evlenmeyin en büyük hayatı yaparsınız böyle biriyle evlenerek..yinede hakkınızda hayırlısı.bahtiniz güzel olur ınş

Güzel temenniniz için çok teşekkür ederim..açıkcası evlenmeyi düşünmüyordum ama günler de çok güzel geçiyor ve eğleniyordum sayesinde...başbaşayken genelde anlar güzel geçirilir gerçi önemli olan dış etkilere karşı nasıl durabildiği..üzülerek söylüyorum eski eşine karşı beni taşıyamadı..her zaman söyledim ona bu davranışlarına devam ederse kendine ait bir özel hayatın olamayacak diye..kendi bilir...kararımda iyice netleştim,o na muvaffakiyetler:49:

Back
X