Bu yoruma kesinlikle katılıyorum.Sanırım ikinci eş pişman olmuş maalesef pek çok kadının yaptığı şekilde de çocuğunu kullanarak beyfendiyi kendine çekmeye çalışıyor.E çocukta küçük olunca haliyle beyfendi de kıyamayıp çocukla vakit geçirmek için gidiyor.Açık konuşmak gerekirse 3 çocuğu olan,başından 2 evlilik geçmiş ve de 50 yaşına yaklaşmış bir beyfendinin yeniden evlenme ihtimali oldukça düşük.Hani siz derseniz ki zaten hayat arkadaşlığı yapıyoruz,benim de çocuğum var ve yeniden evlenmekte gözüm yok (35 yaşındaymıssınız,çok gençsiniz umarım böyle bir düşünceniz yoktur) o zaman gittiği yere flört edin.Ama bir yuva kurmak için pek uygun bir adam gibi durmuyor maalesef.2. eşle 1. eş yüzünden bittiyse,
sizinle de 2. eş yüzünden bitebilir mi?
bana 2.eş sevgilinizi kendisi terkettiği için hayatında biri oldugunu öğrenince hırs yapmış gibi geldi,sanki sevgiliniz sizden dolayı onun gözünde kıymete binmiş gibi.. bir de cocuk çok mutlu oldu diyorsunuz anne babasının barışmasını istiyordur şimdi o..
siz birşeyler hissediyorsanız büyük ihtimalle haklısınız paranoya gibi gelmedi.eski eşi masum bulmadım.
bilemiyorum sevdiğiniz adamın hayatı çok kalabalık,uğraşması gereken çok fazla unsur var.tabi siz ciddileştikçe bu noktada sizin çocugunuz da devreye girecek.
bu adamın size uygun oldugundan emin misiniz?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü