- Konu Sahibi Yildizsezen
Daha ne istiyorsunuz ne güzel işte efendi çocukmuş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçenlerde açmış olduğunuz diğer konudan hatırladım sizi ders almış olmanız gerekmezmiydi yaşadıklarınızdan illa her ilişkide cinsel bi boyut olmak zorundamı aaa sevgilim bunu yapmıyor aaa bi tuhaflık mı var diye düşünmeyin sizi demekki o şekilde görmüyor neden bunu sorun ediyosunuz anlamadım
Daha ne istiyorsunuz ne güzel işte efendi çocukmuş :)
Bence cinsel acidan sorunu olan bir arkadas. Yani bu kadar ayrintili savunma yapmasi bana hic masum gelmedi. Ayrica bir erkek bunca sene sirf kenfi kendine tatminle yasayamaz.( yani 3-5 senelik sevgilisi olduysa.. Ama kimseyle de evlenmemis ( hilkat garibesi degilse) Siz de bu kadar saf olmayin reca ederim. Ya erken bosaliylrdur ya isteksizdir vs vs. en dindar gecinen erkeklerin bile gozu doner bazen, ki oyle sevmem lazim 3-5 sene iliski yasamam lazim vs demesi bana gulunc geldi. Sizi de senle evlenilir deyip yol yapip kafesleyip olmayan bir cinsel hayata mahkum etmesin de. Neler okuyoruz surda hergunIste bende bu yuzden tuhaf hissediyorum yatip kalkip sukretmem lazim memnunum tabi de neden diyorum
Bence seven adamin ve kadinin ilk gunden bile dokunmak istemesinde yanlis birsey yok ki. Ha once tanimak guvenmek istiyorum der beklersiniz ama o karsilikli arzulama hissedilir hani. Bence evlenmeden once birlikte olan her erkek kullanma amaciyla yapmiyor bunu. Sizin bakis acinizi da degistrmeniz lazim cunku eski kotu tecrubeniz yuzunden elinizdekink iyi bisey saniyorsunuz ama bence saatli bomba sadece. Bekleyip gormeye bakar.Benimki de ideal gorunuyor da insallah boyle bir sey cikmaz. Insallah cok mutlu olursunuz bundan sonra hayatinizda
Dokunmak istese de acaba sevmiyo mu oyle mi goruyo derdik istemese de sorunu mu var deriz ay arasi olmali bence ya
sizi bakire sanıyor olabılır mı?Ya iktidarsiz oldugunu falan dusunmuyorum beni cok farkli rahibe teresa olarak goruyor galiba cunku arkadasligimiz da var birlikte en eglendigim kisidir kendisi platoniktim olmaz sanarken o bana acildi. Cok cok deger veriyor biz arkadasken konusu acilmisti bana eski sevgilisini anlatmisti dengesizdi kizi da biliyorum aralarini yapmaya calismistim hatta bana yar olmayacak diye arabeske baglayip... Bende eski sevgilimin sadece benimle yatmak icin takildigini istedigini alamayinca biraktigini anlatmistim laf arasinda erkeklete guvenmedigimi falan. O psikolojiyle gercekten seven erkek sevdigine dokunmaz bence evlenmeden dedigimde o da ben sevdigime dokunurum oyle seyler de yasarim sevdigine inaniyorsam sonrasinda da birakmam evlenene kadar demisti. Ben boyle bir izlenim biraktigim icin mi oldu bilmiyorum boyle de dusunuyorum ama arkadastik bunlari konustugumuzda pat oyle desem bastan yanlis dusunurdu hakkimda herhalde bu kadar sevmezdi. O yuzden farkli geldim galiba
sizi bakire sanıyor olabılır mı?
Öpüşünce ailenin yüzüne bakabilir ama ilerisi olursa bakamaz. Tezatliga gel.
Tıbbi bi sorunu var bence.
nekadar komik bir yaklasim, cok ayip ustelik. sizin karsilastiginiz erkekler demekki hafif arizaliymis, nefsine sahip cikma acisindan. bu karakterde kaliteli bir beye 'cinsel problemi var' demeniz gercekten hos degil.Kesinlikle bir problemi var cinsel açıdan...
Evet benim karsılastıgım bir erkek yani eski eşim hafif değil baya arızalıydı ve tavrı burdakı konu olan beyle aynıydı, evlenınce acı gercekle karsılastım. Komik olan sizsiniz ayrıca!nekadar komik bir yaklasim, cok ayip ustelik. sizin karsilastiginiz erkekler demekki hafif arizaliymis, nefsine sahip cikma acisindan. bu karakterde kaliteli bir beye 'cinsel problemi var' demeniz gercekten hos degil.