Sevgilinin isteksizliği

geçenlerde açmış olduğunuz diğer konudan hatırladım sizi ders almış olmanız gerekmezmiydi yaşadıklarınızdan illa her ilişkide cinsel bi boyut olmak zorundamı aaa sevgilim bunu yapmıyor aaa bi tuhaflık mı var diye düşünmeyin sizi demekki o şekilde görmüyor neden bunu sorun ediyosunuz anlamadım

Evet bende bu yuzden tuhaf hissediyorum zaten şikayet degil de garip hissediyorum sapiktan tamamen boyle birine gecince bunun bi arasi yok mu diyorum iste

Daha ne istiyorsunuz ne güzel işte efendi çocukmuş :)

Evet valla orasindan hic suphem yok bi bakiyorum sosyal medya hesaplarina heryerde bi fotografina en az 1000 kusur begeni geliyor suan tum fotograflari falan benle hem sadik hem efendi cidden buldum da bunuyorum galiba. Ben geceleri uyurken siirler mektuplar yazip sabah getiren erkek yani kasinmayayim bence de

Iste bende bu yuzden tuhaf hissediyorum yatip kalkip sukretmem lazim memnunum tabi de neden diyorum
Bence cinsel acidan sorunu olan bir arkadas. Yani bu kadar ayrintili savunma yapmasi bana hic masum gelmedi. Ayrica bir erkek bunca sene sirf kenfi kendine tatminle yasayamaz.( yani 3-5 senelik sevgilisi olduysa.. Ama kimseyle de evlenmemis ( hilkat garibesi degilse) Siz de bu kadar saf olmayin reca ederim. Ya erken bosaliylrdur ya isteksizdir vs vs. en dindar gecinen erkeklerin bile gozu doner bazen, ki oyle sevmem lazim 3-5 sene iliski yasamam lazim vs demesi bana gulunc geldi. Sizi de senle evlenilir deyip yol yapip kafesleyip olmayan bir cinsel hayata mahkum etmesin de. Neler okuyoruz surda hergun

Benimki de ideal gorunuyor da insallah boyle bir sey cikmaz. Insallah cok mutlu olursunuz bundan sonra hayatinizda

Dokunmak istese de acaba sevmiyo mu oyle mi goruyo derdik istemese de sorunu mu var deriz ay arasi olmali bence ya
Bence seven adamin ve kadinin ilk gunden bile dokunmak istemesinde yanlis birsey yok ki. Ha once tanimak guvenmek istiyorum der beklersiniz ama o karsilikli arzulama hissedilir hani. Bence evlenmeden once birlikte olan her erkek kullanma amaciyla yapmiyor bunu. Sizin bakis acinizi da degistrmeniz lazim cunku eski kotu tecrubeniz yuzunden elinizdekink iyi bisey saniyorsunuz ama bence saatli bomba sadece. Bekleyip gormeye bakar.

Ya iktidarsiz oldugunu falan dusunmuyorum beni cok farkli rahibe teresa olarak goruyor galiba cunku arkadasligimiz da var birlikte en eglendigim kisidir kendisi platoniktim olmaz sanarken o bana acildi. Cok cok deger veriyor biz arkadasken konusu acilmisti bana eski sevgilisini anlatmisti dengesizdi kizi da biliyorum aralarini yapmaya calismistim hatta bana yar olmayacak diye arabeske baglayip... Bende eski sevgilimin sadece benimle yatmak icin takildigini istedigini alamayinca biraktigini anlatmistim laf arasinda erkeklete guvenmedigimi falan. O psikolojiyle gercekten seven erkek sevdigine dokunmaz bence evlenmeden dedigimde o da ben sevdigime dokunurum oyle seyler de yasarim sevdigine inaniyorsam sonrasinda da birakmam evlenene kadar demisti. Ben boyle bir izlenim biraktigim icin mi oldu bilmiyorum boyle de dusunuyorum ama arkadastik bunlari konustugumuzda pat oyle desem bastan yanlis dusunurdu hakkimda herhalde bu kadar sevmezdi. O yuzden farkli geldim galiba
sizi bakire sanıyor olabılır mı?

Kadin sanki kotu birsey dusunuyor ya evlenip gizli gay vs olmasini ogrense daha mi iyi? Hem hep burada denmiyor mu cinsellik evlilikte onemli diye. Esinin isteksiz veya gizli gay oldugunu sonradan ogrenenleri de 'ay hiv yakinlasmadiniz mi' diye sorguya cekiyorsunuz. Tutarlilik sart.

Öpüşünce ailenin yüzüne bakabilir ama ilerisi olursa bakamaz. Tezatliga gel.
Tıbbi bi sorunu var bence.

Yok sanirim ya biraz yanasinca sorun falan yok. Sanirim kaybetmek istemiyor daha arkadasken bu tarz konulara soguk yaklastigimi hayatimdaki erkek boyle seylerden bahsederse sogurum falan demistim diger iliskim taciz boyutuna ulasti diye

Sevgiliniz icin bisey diyemem de 2 ayda bosandigim zevat boyleydi. Temas yok temasa yeltenmek yok. O da benden sebep ilac almisti eczaneden. Cinselligin konusu hic acilmamisti. Efendi oldugunu dusunuyodum. Bi evlendik anam :KK70: Film izliyoruz bizimkinde tık yok. Ben yanasmasam harekete gececegi yok. sonra elimden geleni yaptim bi kadin olarak. kac kere reddedildim. bosanirken adli tibba gittik fiziksel bi sorunu cikmadi ama bence psikolojk bi sorunu muhakak vardi. bana pek masum gelmedi sevgiliniz o yuzden. bahane olabilir. bazi erkekler kadinlara bisey hissetmedigi halde evleniyolar cevreye kendilerini kanitlamak icin. ne kadar iyi olursa olsun evliligin geregi yerine getirilmedimi de olmuyo bence. insan arzulanmak istiyor. kesin konusamayiz ama bana kuvvetli bi ihtimal gibi geldi. ayak yapiyo bence.

Ben smdi nisanliyim. Adami zor tutuyorum eli ayagi durmuyo. ama benim istemedigim hic biseyi de yapmiyo. o da karnm agirdimi ayagma terlk getiriyo. yani sizin icin ilac aramasi eger bi sorunu varsa sizi boyle bi evlilige mahkum ettkten sonra iyilk sayilmaz eksik olsun diyeblrm. kadin gibi hissedememek cok agir.

Edit: diger yorumunuzu simdi gordum. oyle seylerden bahsedilirse sogurum demissiniz. ben de evlenmeden elime bile degmiceksn demistm o da hic yeltenmemisti. ama erkek duramaz. simdi nisanlima da elime bile degdirmem demistim hic rahat durmadi beni alistirdi.

Ben sasirmadim cocugun davranislari gayet hos, kaliteli ve karakterli. Unutmayin ki herkes ayni derecede duskun degildir fiziksel temasa, ayrica unutmayin ki bircok insan nefsine gayet saglam sahip olabiliyor. Beyfendide onlardan biri diye tahmin ediyorum. Nekadar guzel.

Sizin bir tik fazlasini istediginiz malum, azcik sabirli olmanizi tavsiye ederim. Birseyler aranizda netlesince oda bir adim daha ilerletir temasi diye tahmin ediyorum (ki soylemiste zaten). Eski esimde boyleydi. Hos bir yaklasim, sevinmeniz lazim.

Kesinlikle bir problemi var cinsel açıdan...
nekadar komik bir yaklasim, cok ayip ustelik. sizin karsilastiginiz erkekler demekki hafif arizaliymis, nefsine sahip cikma acisindan. bu karakterde kaliteli bir beye 'cinsel problemi var' demeniz gercekten hos degil.

nekadar komik bir yaklasim, cok ayip ustelik. sizin karsilastiginiz erkekler demekki hafif arizaliymis, nefsine sahip cikma acisindan. bu karakterde kaliteli bir beye 'cinsel problemi var' demeniz gercekten hos degil.
Evet benim karsılastıgım bir erkek yani eski eşim hafif değil baya arızalıydı ve tavrı burdakı konu olan beyle aynıydı, evlenınce acı gercekle karsılastım. Komik olan sizsiniz ayrıca!

Back
X