Sevgilinin yakın kız arkadaşları !

blackoje

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
14
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda anlaşılcağı gibi. Sizce sevgilinizin sizi de tanıştırdığı çok yakın kız arkadaşları olmalımı başbaşa görüştüğü ? :47:

senin de yakın erkek arkadaşların olmasına izin veriyomu? erkeklerin doğasında olan şeylere engel olamazsın başbaşa görüşürlerken bi dekolte dikkatini çekebilir aklı kalır onu hayal eder aklına kötü şeyler sokmak istemem ama ipler her zaman bayanların elinde olmalı erkekler gibi sorumsuz değiliz seviyoruz aldatmıyoruz bi bıraksak onları düşünün doymazlar izin versek 10 kızla çıkarlar biz öyle değiliz umarım ince noktayı anlatabildim

Başbaşaa görüştüğü kız arkadaşları var...
gecenin bi saatinde konuştuguda oluyo:ssz:
ne varki bunda. adı üstünde arkadaşı:51:

Son düzenleyen: Moderatör:
senin de yakın erkek arkadaşların olmasına izin veriyomu? erkeklerin doğasında olan şeylere engel olamazsın başbaşa görüşürlerken bi dekolte dikkatini çekebilir aklı kalır onu hayal eder aklına kötü şeyler sokmak istemem ama ipler her zaman bayanların elinde olmalı erkekler gibi sorumsuz değiliz seviyoruz aldatmıyoruz bi bıraksak onları düşünün doymazlar izin versek 10 kızla çıkarlar biz öyle değiliz umarım ince noktayı anlatabildim

sevgilinizi bence eve kitleyin.
mazallah yolda yürürken birinin peşine düşer. falan:ssz:

bu durum sizi hiç rahatsız etmıyormu ? Yani kıskanclık olmuyormu hiç. Sadece merakımdan soruyorum. Benmi abartıyorum dıye.

adı üstünde arkadaşı...
zaten başka türlü aralarında bişey olucak olsa olurdu. ve senlede tanıştırmazdı dimi:ssz:
bence kafanı bunla boşa yorma. otur hatta o kızla sende arkadaşlık kur. erkek arkadaşını ondan dinle hatta
bunlar hoşuna gidicektir seninde eminim :13:

sevgilinizi bence eve kitleyin.
mazallah yolda yürürken birinin peşine düşer. falan:ssz:

senin hiç bağlandığın biri oldumu? kıskançlık duygun olmaması normal yada erkeklerin kimyasını çözememeşsin. herkesi de kendin gibi sanarsan aldatılırsın.kızların düştüğü hata da bu zaten polyanacılık

senin hiç bağlandığın biri oldumu? kıskançlık duygun olmaması normal yada erkeklerin kimyasını çözememeşsin. herkesi de kendin gibi sanarsan aldatılırsın.kızların düştüğü hata da bu zaten polyanacılık

ay ilahi siz :35::35:

nişanlıyım zaten şuanda... kıskanclık duygumda gayet yerinde...
aldatılıp aldatılmamam şura dursun ama. karşıyıda bunaltmanın bi alemi yok.
kendime güvenim yada kendime özgüvenimde sorun var demektir cok kıskancsam eger:ssz:

O da bu duruma izin verceğini söyluyor eğer olsaydı. Ama benim kıskanclığım herşeyin üstünde malesef. Olmuyo dayanamıyorum. :14:

Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda anlaşılcağı gibi. Sizce sevgilinizin sizi de tanıştırdığı çok yakın kız arkadaşları olmalımı başbaşa görüştüğü ? :47:

yakın arkadaşı olabilir karşı cinsten buna karşı değilim, ama başbaşa görüşemez :20: beraberce görüşürüz ancak :32:

mesela benim de teeee liseden beridir yakın bir dostum var, erkek, hayatına birisi girdikten sonrasında hiç yalnız görüşmedim kendisiyle, sevdiceğini de getir mutlaka falan dedim görüşeceğimiz zamanlarda.

ay ilahi siz :35::35:

nişanlıyım zaten şuanda... kıskanclık duygumda gayet yerinde...
aldatılıp aldatılmamam şura dursun ama. karşıyıda bunaltmanın bi alemi yok.
kendime güvenim yada kendime özgüvenimde sorun var demektir cok kıskancsam eger:ssz:

evet bunaltırsan elinden kaçar ben sadece önlem almasını söyledim çünkü erkekler boş bırakmaya gelmez emin ol başbaşa bi kızla görüştürmem sevgilimi kızlar ve erkekler eşit olmalı sadece bayanlar kısıtlanınca aldatılıyolar (genelleme)

Sıkıntı değil. Olabilirler.. Her şeyin dozu var ama... Kankayız ayağına kucak kucağa gezmiyorlarsa tabii. Vardı bizim okulda 2 kanka.. Yer bulamazsa kız çocuğun kucağına oturuyordu..
Dozunda, oturup birer kahve içebileceği arkadaşları olmalı bence insanın..
Ki nişanlım beni deli gibi ağlattığında, gecenin 3ünde kapıma gelip beni teselli eden, bayılmaktan kurtaran da bir erkek arkadaşımdır.. Nasıl onu erkek diye siler atarım ben..

O da bu duruma izin verceğini söyluyor eğer olsaydı. Ama benim kıskanclığım herşeyin üstünde malesef. Olmuyo dayanamıyorum. :14:

genel yorum yapmak istemiyorum tanımadığım için çünkü her ilişki farklıdır. ya çok saf iyi niyetli yada kültür seviyesi ilerde anlamadım :) türk erkeği ve erkek arkadaşa izin vermesi :)

tabi ki olabilir
ben de bir kaç erkeğin çok yakın kız arkadaşıyım sevgilileri problem etmiyor
eden olursa da arkadaşlarım genelde o tip insanlardan ayrılıyorlar

bence erkek sık boğaz eden sevgililere tahammül edemiyorlar

evet bunaltırsan elinden kaçar ben sadece önlem almasını söyledim çünkü erkekler boş bırakmaya gelmez emin ol başbaşa bi kızla görüştürmem sevgilimi kızlar ve erkekler eşit olmalı sadece bayanlar kısıtlanınca aldatılıyolar (genelleme)

polyanacılık degilmiş demekki düşüncelerimiz:ssz:

önlem almaklada adamı sıkbogaz etmenin alemi yok
adam zaten akfasına koymuşsa senin gözünün içine bakarak yine yer o haltı...:51:

yakın arkadaşı olabilir karşı cinsten buna karşı değilim, ama başbaşa görüşemez :20: beraberce görüşürüz ancak :32:

mesela benim de teeee liseden beridir yakın bir dostum var, erkek, hayatına birisi girdikten sonrasında hiç yalnız görüşmedim kendisiyle, sevdiceğini de getir mutlaka falan dedim görüşeceğimiz zamanlarda.

Çok güzel anlatmışsınız. Bencede olması gereken bu diye düşünüyorum. Keşke herkes sizin gibi düşünse.. Bunu söylediğimde bencil olarak nitelendiriliyorum

tabi ki olabilir
ben de bir kaç erkeğin çok yakın kız arkadaşıyım sevgilileri problem etmiyor
eden olursa da arkadaşlarım genelde o tip insanlardan ayrılıyorlar

bence erkek sık boğaz eden sevgililere tahammül edemiyorlar

Eğerki sevıyorsanız sahiplenirsiniz. Kıskanırsınız. Bu durumu karşıdaki kızında anlaması lazım. Tek başına buluşmak görüşmek bence yalnış heleki ciddi bi ilişki söz konusuysa.

polyanacılık degilmiş demekki düşüncelerimiz:ssz:

önlem almaklada adamı sıkbogaz etmenin alemi yok
adam zaten akfasına koymuşsa senin gözünün içine bakarak yine yer o haltı...:51:

polyanacılık derken arkadaş nede olsa bişey olmaz demeyi kastettim. kafasına koyduğunu anlarsan bırakırsın işte bu önlemdir. bayanların güçlü olması gerektiğini düşünüyorum. zayıf kadınlar aldatılır çaresiz kalır çünkü erkeği sahiplenmek kadını sahiplenmekten zordur biz zaten evciliz aşık oluruz kıskansakta ne yapabiliyoruz? onlar kadar hakkımız oluyomu ilişkilerde?

Dozunu sınırını bildikten sonra insanın arkadaşı olabilir bir sıkıntı yok arkadaşı diye her yere gidilmez her şey yapılmaz ama belli seviyenin içinde telefonda da konuşulur bir yerde de buluşulur ben gidemiyorsam yanında eğer yeter ki yerini bilsin:51:

Back
X