Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin de yakın erkek arkadaşların olmasına izin veriyomu? erkeklerin doğasında olan şeylere engel olamazsın başbaşa görüşürlerken bi dekolte dikkatini çekebilir aklı kalır onu hayal eder aklına kötü şeyler sokmak istemem ama ipler her zaman bayanların elinde olmalı erkekler gibi sorumsuz değiliz seviyoruz aldatmıyoruz bi bıraksak onları düşünün doymazlar izin versek 10 kızla çıkarlar biz öyle değiliz umarım ince noktayı anlatabildim
Başbaşaa görüştüğü kız arkadaşları var...
gecenin bi saatinde konuştuguda oluyo
ne varki bunda. adı üstünde arkadaşı
bu durum sizi hiç rahatsız etmıyormu ? Yani kıskanclık olmuyormu hiç. Sadece merakımdan soruyorum. Benmi abartıyorum dıye.
sevgilinizi bence eve kitleyin.
mazallah yolda yürürken birinin peşine düşer. falan![]()
senin hiç bağlandığın biri oldumu? kıskançlık duygun olmaması normal yada erkeklerin kimyasını çözememeşsin. herkesi de kendin gibi sanarsan aldatılırsın.kızların düştüğü hata da bu zaten polyanacılık
senin de yakın erkek arkadaşların olmasına izin veriyomu? erkeklerin doğasında olan şeylere engel olamazsın başbaşa görüşürlerken bi dekolte dikkatini çekebilir aklı kalır onu hayal eder aklına kötü şeyler sokmak istemem ama ipler her zaman bayanların elinde olmalı erkekler gibi sorumsuz değiliz seviyoruz aldatmıyoruz bi bıraksak onları düşünün doymazlar izin versek 10 kızla çıkarlar biz öyle değiliz umarım ince noktayı anlatabildim
Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda anlaşılcağı gibi. Sizce sevgilinizin sizi de tanıştırdığı çok yakın kız arkadaşları olmalımı başbaşa görüştüğü ?![]()
ay ilahi siz
nişanlıyım zaten şuanda... kıskanclık duygumda gayet yerinde...
aldatılıp aldatılmamam şura dursun ama. karşıyıda bunaltmanın bi alemi yok.
kendime güvenim yada kendime özgüvenimde sorun var demektir cok kıskancsam eger
O da bu duruma izin verceğini söyluyor eğer olsaydı. Ama benim kıskanclığım herşeyin üstünde malesef. Olmuyo dayanamıyorum.![]()
evet bunaltırsan elinden kaçar ben sadece önlem almasını söyledim çünkü erkekler boş bırakmaya gelmez emin ol başbaşa bi kızla görüştürmem sevgilimi kızlar ve erkekler eşit olmalı sadece bayanlar kısıtlanınca aldatılıyolar (genelleme)
yakın arkadaşı olabilir karşı cinsten buna karşı değilim, ama başbaşa görüşemezberaberce görüşürüz ancak
mesela benim de teeee liseden beridir yakın bir dostum var, erkek, hayatına birisi girdikten sonrasında hiç yalnız görüşmedim kendisiyle, sevdiceğini de getir mutlaka falan dedim görüşeceğimiz zamanlarda.
tabi ki olabilir
ben de bir kaç erkeğin çok yakın kız arkadaşıyım sevgilileri problem etmiyor
eden olursa da arkadaşlarım genelde o tip insanlardan ayrılıyorlar
bence erkek sık boğaz eden sevgililere tahammül edemiyorlar
polyanacılık degilmiş demekki düşüncelerimiz
önlem almaklada adamı sıkbogaz etmenin alemi yok
adam zaten akfasına koymuşsa senin gözünün içine bakarak yine yer o haltı...