• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz cep telefonunu sizden sürekli saklasa bu sizde güven eksikliği yaratır mı?

naznaznazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
194
1
96
Ankara
Başlıktada belirttiğim gibi sevgiliniz telefonunu görmenizden çekiniyorsa ve her görüşmenizde telefon sessiz bir şekilde cebinde duruyorsa, siz yanındayken sözde özel anlarınız olduğunu öne sürerek hiç kimseye cevap vermiyorsa, bayan arkadaşlarından gelen arkadaşcada olsa samimi mesajlarını yakalarsanız ve itiraf ettiği birkaç tanede yalanı varsa güven oluşabilir mi? Siz olsanız şüphe duymaz mısınız? Fikirlerinizi merak ediyorum.

evli biri olarak yazayım eşim sürekli telefonu saklasa yada eve geldiğinde kapatsa güven eksikliğinden önce şüphe duyardım ve ilk bulduğum fırsatta telefonunu karıştırırdım ki zaten bir erkek başka halt yiyceksede kendini hemen ele verir bence haliyle tavrıyla .
telefon saklama durumları hiç olmadı eşimin inşallahda olmaz .olsa bir şekilde intikamımı alırım ondan :mymeka:

cıxxx bana göre değil...eğer bi ilişkiye adım attıtysak ikimizde şeffaf olmalıyızz..

göstermek istemeye bilir
özelimdir der.
ama içinde samimi msj lar yakaladıysan ve bundan dolayı
senden saklıyorsa
şupheli bir durum var derim.

Başlıktada belirttiğim gibi sevgiliniz telefonunu görmenizden çekiniyorsa ve her görüşmenizde telefon sessiz bir şekilde cebinde duruyorsa, siz yanındayken sözde özel anlarınız olduğunu öne sürerek hiç kimseye cevap vermiyorsa, bayan arkadaşlarından gelen arkadaşcada olsa samimi mesajlarını yakalarsanız ve itiraf ettiği birkaç tanede yalanı varsa güven oluşabilir mi? Siz olsanız şüphe duymaz mısınız? Fikirlerinizi merak ediyorum.

birşey sakladığı apaçık derim.sessize alması,cevap vermemesi,birde samimi mesajlar ,yalanlar... şüphelenmek ne demek. şüphe mi kalmış artık.... ortada herşey.:delphin:...

Fıstığım nasıl özeliim diyebilirki gerçek boyutta bir ilişki yaşıyorlarsa??​

evet yani. ne özeli.....o erkek arkadaşına bunu yapsa bakalım erkek arkadaşı nasıl davranırdı. olay çıkarırdı .....erkekler hele bu gibi durumda resmen çileden çıkarlar...

Ciddi bir ilişkiydi. Ailemle tanıştırdığım ilk erkek arkadaşımdı. Aylarca bu şüphelerle sürdürdüm ilişkiyi. Zaman zaman kendimi bile suçladım acaba çok mu abartıyorum fazla mı kıskancım diye ama kime sorsam bana hak verdi sizler ne düşünüyorsunuz merak ettiğim için açtım konuyu...

nazcım çok güvensen bile toz kondurmasan bile inansan bile sevdiğine .. bu yaptığı hareketler doğrultusunda tüm gözleri kendisine çeviriyor ve kafanda ???? işaretlerine yol açıyor HAKSIZMIYIM??

şüphe insanın aklına girdi mi güvenin oluşmasını da engeller varolan güveni de bitirir.önemli olan şüpheye yer vermemesi hareketleriyle,sözleriyle.sevgililerin birbirinden özel neyi olabilir ki?
kesinlikle bir ilişki varsa ortada iki tarafta tamamen şeffaf olmalı diye düşünüyorum.

nazcım çok güvensen bile toz kondurmasan bile inansan bile sevdiğine .. bu yaptığı hareketler doğrultusunda tüm gözleri kendisine çeviriyor ve kafanda ???? işaretlerine yol açıyor HAKSIZMIYIM??
Haklısınız tabi... Olmadı yapamadık zaten ayrıldık. Sebep benim şüphelerim ve onun yapmadığı şeyleri yapmış gibi davranmammış bu kadar şeyin üstüne rahat olamazdım ki. Kafamda kurup kurup ona sardım. Şeffaf ol bişey saklama dedim onun özeliymiş telefonla güven sağlanmazmış mışmışmışşş vs...

boşver nazarcım madem bitmiş gitmiş niye kafaya takıpda dert ediyorsun kendine güzelimmm

Tersini düsünelim, biz sürekli cep telefonunumuzu saklasak, sessize alsak, özelimdir desek, süpheli hareketler yapsak, beyfendiler ne yapar acaba???:delphin:

1) Cep telefonunu paramparca yaparlar:mymeka:

2) Firsatini buldugu an karistirmaya baslarlar:delphin:

yada en büyük olasilik....

3) Ver sunu telefonu, piskopati oynatma bana derler...kötükedihüso

Birak güzelim ya, böyle süpheli davranislarin altinda kim olsa birseyler arar...bitmis ise iyi olmus bence...:teselli:

Özel diye birşeyi olamaz.:mymeka:

Yada gizlemek istedi gizlemeye calıştıgı bir şeyi var.
Yol yakınken depüğü at derim:delphin:
İlerde gercegi öğrenip canının yanmasını istemezsinkaydirigubbakcemile

daha önceden şüpheli bi hareketi olsun olmasın, beni rahatsız eder kesinliklennn tartışma çıkar:oklava:

kırmızıyla işaretledigim şu sebeplerden ötürü ilişki bitmiştir benim için...

geri kalanları yani mavi puntoyla işaretlediklerimi ise takmam kafaya, paranoyaya luzum yok :delphin:

senin yerinde kim olsa şüphelenirdi.Ayrıldığını yazmışsın hayırlı olsun, bu hareketlerle fazla sürmezdi ilişkiniz zaten

Back
X