Sevgiliniz doğum gününüzü unutsa ne yapardınız ?

fildisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
206
1
46
Sakarya
Kızlar merhaba,
Çok kötü hissediyorum kendimi. Herkes aradı sordu, mesaj attı, facebooktan yazdı doğum günümü kutlamak için ama yaklaşık 1 yıldır sevgilim olan, sevdiğim adam hatırlamadı.
Sabah aradı, öylesine konuştu, sonra kapattı.
Ben de iş çıkışına gelir, bir süpriz yapar belki derken hayal kırıklığı yaşadım.
Bu kadar ilgisiz, kaba, düşüncesiz bir erkek arkadaşınız olsa ne yapardınız ?
Ben ne tepki vermeliyim sizce? İşi yoğun desem, dün konuştuğumuzda işler çok yoğun değil ramazan dolayısıyla demişti.
:5: :5: :5:

Kızlar merhaba,
Çok kötü hissediyorum kendimi. Herkes aradı sordu, mesaj attı, facebooktan yazdı doğum günümü kutlamak için ama yaklaşık 1 yıldır sevgilim olan, sevdiğim adam hatırlamadı.
Sabah aradı, öylesine konuştu, sonra kapattı.
Ben de iş çıkışına gelir, bir süpriz yapar belki derken hayal kırıklığı yaşadım.
Bu kadar ilgisiz, kaba, düşüncesiz bir erkek arkadaşınız olsa ne yapardınız ?
Ben ne tepki vermeliyim sizce? İşi yoğun desem, dün konuştuğumuzda işler çok yoğun değil ramazan dolayısıyla demişti.
:5: :5: :5:

Bekle bakalım,bugün mü doğum günün? Kutlu olsun bu arada:)

yaklaşık 1 yıllık ilişki olduğuna göre bu sizin onunla ilk doğum gününüz diye düşünüyorum.
önem vermesi gerekirdi.
kötü olmuş ki ben ters tepki verirdim üzüldüğümü fln belli ederdim.
bilemiyorum böyle şeylere önem vermeyen biri olabilir. yine de arayp doğum günün kutlu olsun demek çok da zor olmasa gerek :19:
doğum gününüz kutlu olsun buarada :9::39:

İnternete çok sık giren biri değil, en azından bugün girmemiş. (Facebook'a girişleri bana bildirim maili geliyor ordan biliyorum)
Ben onunkini ilk haftadan hatırlatma yapmıştım unutmamak için. Bu ilk doğum günümdü. Hatırlamamasına çok kırıldım :2:

benim sevgilim unutmadı ama attığı mesaj beni sinir etmişti
sonra telafi etti ama.
unutsa ben de çok üzülürdüm ve kızardım muhtemelen
ve de unutmazdım hiç, başına kakardım
doğumgününe önem veriyorum ben çünkü.

ayy benim öküz de unuttu kız. geçen bende buraya konu açmıştım. sonradan özür diledi bir sürü bende bir iki tafra yaptım sonra geçti gitti valla. yapcak çok da bişey yok baktım o benden çok üzüldü kapattık konuyu artık uzatırsak böyle bişey yüzünden kötü olmaya değmez diye düşündüm. ama çok üzülmüştüm ciddi ciddi

Doğum günün kutlu olsun..

Oruçlumuydu bugün, belki oruç başına vurmuştur(oruçlu olmak bahane değil ama iyimser olmak istiyorum)..

Belki iftardan sonra bir şeyler yapacaktır...

Ben olsam beklerdim. Ertesi gün hiç mesaj atmazdım. Sorarsa da, ne yazmamı bekliyorsun dünden sonra dersin:) Ama yarına kadar sabret

Benim için doğum günleri öyle aman aman önemli değildir ...
Ama sonuçta sevgilim dediğin adamın doğum günü senin için önemlidir. Onun için de böyle olmalı.
Kutlamadıysa, saat 12 yi geçince, "bugün benim doğum günümdü, kutlamadığın için teşekkür ederim" yaz.
Sonraki tepkisine göre, vereceğin cevabı sonra düşünürüz ama, kuru bir özürle gönlünü almasına sakın izin verme.

Kutlamadıysa, saat 12 yi geçince, "bugün benim doğum günümdü, kutlamadığın için teşekkür ederim" yaz.

benden çok yaşıycan benimde aklıma geldi aynı şey :1::1: ama ne olursa olsun birdaha cevap yazma ertesi güne kadar sürünsün iyice :ssz:

öncelikle doğum günü kutlu olsun

gün daha bitmedi belki kutlar hemen umutsuzluğa kapılma.

Haaa ola ki kutlamadı kolay kolay affetme

benden çok yaşıycan benimde aklıma geldi aynı şey :1::1: ama ne olursa olsun birdaha cevap yazma ertesi güne kadar sürünsün iyice :ssz:

Benim de, senin bu dediğin aklıma gelmişti ama çok mu gaddar olur diye düşünmüştüm ama yok. Bence de bir daha cevap yazmasın, sürünsün :)

Back
X