Ben sevgilimden ayrildim yane daha dogrusu aylesi baski yapti icin benden ayrildi ve birden beni artik sevmedini söylüyor ama ben ona bunu inanamiyorum.. Bi duva okuyorum netde buldum Hz yunus duvasi kim bu duvayi 12000 okursa "La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minez-zalimin" duvasi kabul oluyormus. Bütün duvalari okuyorum insallah cenabi Allah duvalarimi kabul eder.
Bence de ille de dönsün diye dua etmek yanlış. Madem inançlı birisin her şeyde bir hayır vardır mantığıyla yaklaş ve sabırlı ol biraz. Belki de senin için hiç iyi değildir beraber olmanız..
canım meleğim benim bundan 4 yıl önce sevdiğim beni tekrar bıraktı her akşam allaha yalvardım dönsüğn diye her akşam haykırdım kötü de olsa dönsün diye.ve 2 yıl sonra döndü keşke dua etmeseydim keşke hayırlı değilse dönmesin deseydim evet duam kabul oldu döndü meleğim ama bu sefer herşeyimi almak için döndü beni tekrar yüz üstü bırakıp gitti hemde bu sefer gidişi ben,im hayatımı bitridi.o yüzden sakın dönsün diye dua etme hayırlsııysa olsun de sonra benim gibi yanarsın meleğim
bayanlara katılıyorum..
kesinlikle hayırlısını isteyin..
sonradan ettiğiniz dualardan pişmanlık duyabilirsiniz..
ben çok duydum, iyiki ayrılmışım yoksa şimdi hayatımda olan erkek arkadaşımı asla tanıyamazdım diye şükreden arkadaşlarımı..
o yüzden hayırlısı neyse o olsun diye dua edin bence..
Arkadaslar ben saten duva ederken hayirlisi olsun deyilse bile cenabi Allahtan hayirli kilamasini diliyorum. Allah büyük tek bana yardimci olan bile canabi Allah o yüzde duva ediyorum.
Ve dua etikcede huzur buluyorum.
asla giden kişinin arkasından dua etmem,çeksin gtsin madem gtmek ıstıyor yolu acık olsun Rabbim hayırlısını versın herseyden önce giden insanı geri getirmek için dua etmek nıye ,yapmayın ltf,
Dönsün diye dua etme canım.. Ben ilk sevgilimde dua ettim nolur dönsün diye yalvardım yakardım 2 sene sonra ,dua ettiğim o ramazan akşamından tam 2 gün sonra döndü.. Düşünebiliomusun öyle içten etmiştim duamı. Ama noldu hayırlıysa dönsün dememiştim hayırsız cıktı 2. kez yıktı geçti.. Sonra birini tanıdım iyiki ayrıldık yeniden dedim güzeldi 9 ay cıktık ama yine bitti 3 ay önce yine mutsuzum hep böle ouff...