bazıları konu sahibinin ruh durumundan anlamadan çok acımasızca eleştiriler yapıyorlar çok ama çok kızıyorumyapılanları gurursuzluk v.s şeylerle değerlerlendiriyorlar
burada tanımağımız kişilerden fikirler alıp derdimizi anlatıp içimizi dökmek için geliyoruz fakat çok bilmişcesine yorum yapanlar o kadar sinier bozucu oluyorlar ki insanın içinden beteri gelsin başına ki anla diyesi geliyor!!
lütfen dert üzerine sıkıntı ekleyecek şekilde yorum yapmayın bu konu sahibini bulunduğu durumdan kurtulmasına değil daha çok canını sıkmasına sebep oluyor
![]()
aynen ya buraya içimizi dökmeye geliyoruz ben kaç tane gördüm konulara olumsuz konu yapıp aylar sonra aynı dertten konu açan.herkesin başına gelebilir yıkıcı değil yapıcı olsak ? Nerden biliyorsunuz ki istemediğini ? Nerden biliyorsunuz bizim yaşadıklarımızı ? Ben bir kısmını anlattım sevmeyen istemeyen insan evlenicez diye anlatmaz insanlara. Ben ne yapsam ilgisini kazanırım tekrardan diye sordum herkesin başına gelebilir buna benzer şeyler yaşamışlardır fikir almak için yazdım bu kadar kötü davranmanıza gerek yok