• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz tarafından bekletilmek hoşunuza gidermi yoksa sizi deli edermi

esmerguzeli06

esmerguzeli
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
509
1
96
Ankara
arkadaşlar sevgliniz tarafından bekletilmek hoşunuza gidermi yoksa tam tersi sinirlerinizi bozarmı yoksa sizde ne bekletirim nede beklemeyi tercih edenlerdenmisiniz yoksa bekletmeyi tercih edenlerdenmisiniz

ben beklemekten nefret ediyorum tam saatinde gelcek eğer 5 dakka 10 dakika bekletsin canım çıkıyor benim sevgilide ayağına gitsem kız gibi 2 sene oldu çıkmaya başlayalı 2 senedirki haftada bir buluşuruz ve geleceği yere 10 dakka yürümesi gereken yere 10 dakika geç kalır beni 10 dakika 15 dakika bekletir benmiyim kız omu anlamadım benim bekletmem gerek ben bekletilmeyi sevmediğim için bana yapılmasını istemediğimi birbaşkasına yapmıyorum üstelik bekler diye 5 dakika erken gidiyorum nefret ediyorum her tartışma bu yüzden oluyor beni beklettiği gün günüm zehir oluyor benim günüm zehir olduğu içinde onun gününüde cehenneme çeviriyorum burnundan getiriyorum ama yine aynı akıllanır insan akıllanmıyor bilerek yapıyor sanıyorum ama bilerekte yapmıyoru deli olcam ya hadi şimdi sıra sizde sizde paylaşın biraz derdime derman olursunuz :mymeka: kaydirigubbakcemile Şeniz

bekletilmek kimsenin hoşuna gitmez bence benimde gitmez
sevgilinin huyu olmuş sanırım bu sende ona göre davran 10 15 dk geç git buluşacagınız yere sen beklicene o beklesin yada tam zamanında gelmiş olusunuz ikinizde
sevgilin geç geliyorya buluşma yerine...

bekletilmek kimsenin hoşuna gitmez bence benimde gitmez
sevgilinin huyu olmuş sanırım bu sende ona göre davran 10 15 dk geç git buluşacagınız yere sen beklicene o beklesin yada tam zamanında gelmiş olusunuz ikinizde
sevgilin geç geliyorya buluşma yerine...

madem hep gec kaliyor ona yarim saat erken soyle bulusma saatini o seni beklesin sekerim.
niye kendi kendine deli oluyorsun. :smiley-cool:

ya anlamadım huymu olmuş karekterimi bu ben bekletemiyorum dediğim saattede damlarım çünkü ben beklemeyi sevmediğim için bekletmeyede gelemiyorum ya geldiyse beni beklerse gibi düşünceler sarıyor diyorum bugün 15 dakika geç gidiyim diyorum akşam kararı alıp yatıyorum sabah uyanıyorum kesin bugün gelcek diyorum tam dakikası dakikasına orda oluyorum ya 5 dakika erken giderim yada tam dakikasında 1 dakika geçmez 2 senede 1 defa beklettim oda 45 dakka ondada farklı biryerde kalmıştık düzenimi tutturamadım yalnış otubüse bin yalnış yerde in bekledi hayliyle bende onu her hafta bekliyorum 10 dakika ya gelir gelmiz başlıyorum tartışmaya nedenini bile sormadan sinirden doluyorum patlıyorum neden beklitiyorsun ben sana demedimmi bekletme diye ilişkiyi yürütemiyorsan sabah 10 dakka erken uyanmak kasıyorsa bitsin diyorum dellencem öbür hafta yine yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bekletme beni diyorum vallaha yeter haykırmak istiyorum bugün sinirden dizlerime vurdum yeter yoruldum bekletme diye ağladım ya birde

normalde kaç dakka gec kalıyorsa sen de hep o kadar gec kal
hep saatınde bulusmus olmaz mısınız? saka mı bu

damarıma bastın canım ya......
sankı ben beyfendıyı cok bekletırmısım gıbı bana hep 10dk erken soler bulusma saatını bende hemen hazırlanırım ve mutlaka evde beklerım..artık annem bıle dalga gecıyo,omrun geccek bole bekle bekle dıye..gıcık sey..........................................

bekletmeyi severimde bekletilmekten nefret ederim öle 5 10 dkdan sorun olmaz ama daha fazlasına gelemiyorum suratımı asarım konuşmam kızarım filan hemde tüm gün sürer zehir ederim gününü kaydirigubbakcemile3 ben ona yaptımda o da başta suratını asar konuşmaz azcık yürürüz aşkıımmm derim naz yapar eee ne bu deyince hemen yumuşar kaydirigubbakcemile3

eger 15 dkk dan fazla bekletirse hic ksra bakmasin geldiginde ben coktaan gitmis olurum...

Benim de derdim aynen yaa. Buluşma zamanına tam gelmez ararsıın 5 dk oradayım der sen yarım saat diye anlayacaksın. Kesinlikle yok hiç bende tam zamanında hatta erken gitmeye alışkınım. Bazen ben de düşünmüyor değilim ben mi bayanım o mu? Sinir ediyor beni ya..

aynen aynen bende düşünür dururum ya bu olayda bu ilişkide bir anormallik var olaylar tersine hareket ediyor kendinede derim ya kızmısın arkadaşım bayanmısın hazırlanamıyonmu nevar hazırlanma hadi bayan olsan giyinmesine yarım saat makkajına 1 saat derken beklersin anlarımda erkeksen kalk elini yüzünü yıka donunu giy gel bukadar basit anlamadım allah allah karar verdim gelecek hafta bütün 15 dakkaların nesabını alcam tam 1 saat bekletcem haketti bunu dümbelekçi

iş yerine gittiğim için böyle bi sorun yok malesef sengözlerimebaksanab

ramazanda iş yerindeyim yine...
odasındayız.. Cıkıcaz. İş yerinde patronu morukum ve ben varız. Benimkinde anahtar yok.
Gelirsem cıkıcaz diyip gitti bu...
10 dakika bekle gelmez bizimki. Patronuyla konuşuyo:kızgın::kızgın:
Dayımlara gidicem. Orda teyzemler iftara davetli yengem benden bi kaç şey istedi.
Onları yetiştirmem lazım iftara 1,5 saat var yok:kızgın:
15-20 derken aldım cantamı sesizce cıktım gittim iş yerinden....
Yoldayım bi baktım aradı.... Açmadım meşgul ettim.Durmadan arıo ben meşgule atıomj
Zalah gibi agladım aglıcam :jeyyar:
Daha sonrqa dayanamadım aradım bunu. Nerdesin sen dedi.
Seslenmedim.
Bende seni arıyorum tuvalete kadar baktım diyo :mymeka:
Bi insan bu kadar bekletilemez dedim. Kapattım teli..
daha sonrada konuşup anladı hatasını özür diledi:1closedeyes:

Beklemeyide bekletmeyide sevmem... En fazla 15 dakika beklerim.
20. dakikada bulamaz mekanda....
Oda bende birbirimizi kolay kolay bekletmeyiz....şakkıdı

Sende ona haber ettikden 10 dakika sonra falan evinden cık...
Orda bekleyip catlıyan kişi o olsun bırak bi süre...
Nasılmış tadına baksın biraz:icecream:

konu baslıgı garıp olmus yanlız
bekletılmek evet hosuma gıder oooh gıdeyım dıkıleyım beklenıcek olan yerde 1 saat 2 saat
farketmez mutlu olurum dıyen olabılır mı allaskına....

derdım var'a açabılırmişsin konuyu.

sen de beklet 15 dak aynı zamanda buluşmus olursunuz

madem huyunu öğrendin, randevulara onun zamanında geleceği yok sen saatini 10 dk geri al :lepi:

beklemem gerekiyorsa beklerim

baktın olmuyo aday değiştir
:delphin:

Beklemek kimin hoşuna gider alemsin yani.
Ben ne beklemeyi severim ne de bekletilmeyi nefret ederim ya böyle şeylerden.
Benim uyuşuğun ilk zamanlar huyunu bilmezdim bize gelirken geliyorum 10dkya sizdeyim derdi aradan 1 saat geçer 1.5 saatgeçer bazen gelmezdi halbuki evlerimizin arası çok yakındır.. Sonra anlarım ki beyfendi futbol yarışına dalmış kardeşiyle muhabbete dalmış yoldaki bakkala uğrayıp muhabbet etmiş vs vs vs off artık çözdüm huyunu. Mesela bi yere gidiceksek o yarı yola çık geliyorum der bende öğrendiğim için huyumu 15 dk geç çıkarım denk geliriz. Ama bazende bu etkili olmaz beyfendiyi evinden toplarım hadisene be uyuşuk diye. Sorma yani bu erkekler hep böyleeee.

başlık ilginç olmuş, kimin hoşuna giderki:sm_confused:

" kızlar geçen gün benimki beni bi beklettiki sormayın içimin yağları eridi mutluluktanzemuszemus" sanmıorum böle bi cwp çıksın.. kaydirigubbakcemile3

şaka biyana hiç hoşlanmam, ama zamanında 12deki buluşma için 3te bile arandım "hani ben geldim sen yoksun" die-tatlicadiarzu-

yani 3saat onu bekleme ihtimalim warmış adamın kafasında :sinifsinif:

Bende öyle ne bekletmeyi nede beklemeyi severim.Bu sevgilim değil arkadaşım,kardeşim ablam kim olursa olsun.Hiç sevmem.Benim eşimde öyle maalesef bekarkende öyleydi 2 yıldır evliyiz halen öyle.Değişen hiç bişey yok.Bana değil herkese karşı öyle dediği saatte asla orda olmaz.Ama ben alıştım artık onun söylediği saati ve geç kalma payınıda hesaplıyorum oluyor bitiyor.Artık hiç dedim yok.

ne bekletmeyi severim
ne de bekletilmeyi
bu hayatımın her anında böyle
sadece eşimle ilgili değil

Back
X