• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...Sevgiliniz veya askeriniz yanınızda olsaydı ona söylemek isterdiniz..???

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88

Slm merhaba Arkadaşlar,

Sevgiliniz veya askeriniz yanınızda olsaydı ona neler söylemek isterdiniz şu anda?????

balım seni seviyorum...ömrümün sahibi derdim...onurum ışığım(adı onur soyadı ışık) sana aşığım derdim...eşşek sıpası derdim...offf yaa...ama haftaya yanında olucam cok mutluyum...bunların hepsini söylicem ona...

yaklasık bı saat once gunlugumu elıme aldım yazdımda yazdım gelınce okur gorur artık :oklava:
yazıma soyle basladım
essek herıf bıraktın gıttın benı sen bı gel o askerden gununu goreceksın keske askere gerı gıtsem dıyeceksın dıye yazdımda yzdım :roflol:

en guzel gunlerımızde bu ayrılık olmalımıydı yaa :gitme:
off yanımda olsa boynuna sarılsam yeter bana konusmasam da olurr :a015:

yaklasık bı saat once gunlugumu elıme aldım yazdımda yazdım gelınce okur gorur artık :oklava:
Yazıma soyle basladım
essek herıf bıraktın gıttın benı sen bı gel o askerden gununu goreceksın keske askere gerı gıtsem dıyeceksın dıye yazdımda yzdım :roflol:

En guzel gunlerımızde bu ayrılık olmalımıydı yaa :gitme:
Off yanımda olsa boynuna sarılsam yeter bana konusmasam da olurr :a015:
kıyamam yaa üzme kendini o geldiğinde neye kızdığını bile hatırlamıcaksın...

:lepi: Ben de tam bu moddaydım şu an, ağzına sağlık canım Şeniz kaydirigubbakcemile5

hem kızıyorum hem sevıyorum bı garıp haldeyım yaa hihoyyyt
oglen bı aradı 3 dk
vay efendım cok işi varmıs bı suru evrak varmıs devletı bızımkı kurtaracak delikafadulden
:icecream::icecream:

Aynen healthcim biz de tam 3 dk konuştuk, buna da şükür, kaç gündür akşama kadar arayamıyodu. Kız o kızmak mı, sevgiden öyle diyoz ;))

kıyamam yaa üzme kendini o geldiğinde neye kızdığını bile hatırlamıcaksın...

yaa konu kızma deılde ne bılım bunaldım artık özledım :sinifsinif:
zaten her teefonda dıyorum bıraktın gıttın benı sap gıbı kaldım burda dıyee
eyy alahım neyse aksam olsun gece arayacam alacam ıfdadesını kaydirigubbakcemile3

Eee konuyu sen açmışsın ama kendin ne söyleyeceğini yazmamışsın aklinialirimsmile

Şunları sölerdim canım

beni çok sinirlendiriosun ağlıyorum edirum ama yinede bn sana kıyamıorum ya mahvettdin bni
ne hallere soktun deli aşkım seni çok sewiorum aşkım derdim

Back
X