Sevgiliniz yıldönümünüzü unutursa tepkiniz ne olur ?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Daha önce başıma geldi . Bu yil da sevgilim yıl dönümümüzü unutacak mı merak ediyorum . Siz böyle bir durum yaşadınız mı, tepkiniz ne olurdu ?

Benim eski sevgilim doğum günümü unutmuştu ve söylediğim halde bile kutlamamıştı ahahahah:-) tepkim ozamanlarçok aşıktım ona aramız bozulmasın diye alttan almıştım ama şimdi pişmanım alttan aldığıma onu sonradan aşırı sorumsuz ve ilgisizleşmişti ben olsam üzülürdüm kutlamamasına parasının olmamasını yada başka türlü sorunlarını anlarım anlatırsa ama öbür türlü ben değer verdiğim insanlar için para biriktirip onlara süpriz yapan birisiyim ve onlardanda aynı şeyi beklerim

Yaşamadim, yaşasam üzülürüm ve baya kırılırım. Benim icin onemli oldugunu anlatirim diyecegim ama onemli oldugunu biliyordur yani bilemedim.

onumuzdeki ay 3 yil olacak bizim, gecen yil ikimiz de unutmusuz. ustunden birkac gun gecince sevgilim “lan bizim yildonumumuz gecti mi” dedi oyle ayiktik.

aslinda gunu biliyoruz da o ara tarihi fark etmemisiz. ben kirilmam sanirim cunku insan unutabiliyor kendim de yasadim yani. beni sevdiginden emin oldugum bir adama kirilmam ben bu tarz seyler icin.

Benim eski sevgilim doğum günümü unutmuştu ve söylediğim halde bile kutlamamıştı ahahahah:-) tepkim ozamanlarçok aşıktım ona aramız bozulmasın diye alttan almıştım ama şimdi pişmanım alttan aldığıma onu sonradan aşırı sorumsuz ve ilgisizleşmişti ben olsam üzülürdüm kutlamamasına parasının olmamasını yada başka türlü sorunlarını anlarım anlatırsa ama öbür türlü ben değer verdiğim insanlar için para biriktirip onlara süpriz yapan birisiyim ve onlardanda aynı şeyi beklerim
Yani hatırlanmak istemek çok değil bence de

Hiç böyle bir şey yaşamadım. Çünkü haftalar önce "1 ay sonra x yıl oluyor, 3 hafta sonra yıl dönümümüz, 2 hafta sonra yıl dönümümüzde ne yapalım" demeye başlıyorum.
Doğum günüm için de aynısını yaparım.
Ama amacım unutmaması değil, içim içime sığmadığı için çenemi tutamamam :KK48:
Hayatımız kolaylaşıyor böylece. O mutlu, ben mutlu :KK51:

onumuzdeki ay 3 yil olacak bizim, gecen yil ikimiz de unutmusuz. ustunden birkac gun gecince sevgilim “lan bizim yildonumumuz gecti mi” dedi oyle ayiktik.

aslinda gunu biliyoruz da o ara tarihi fark etmemisiz. ben kirilmam sanirim cunku insan unutabiliyor kendim de yasadim yani. beni sevdiginden emin oldugum bir adama kirilmam ben bu tarz seyler icin.
Şöyle ki tabi ki hatırlamayınca beni sevmiyor demiyorum ama ben özel günlere önem veriyorum ve o da onemseyip hatırlasın istiyorum

Hiç böyle bir şey yaşamadım. Çünkü haftalar önce "1 ay sonra x yıl oluyor, 3 hafta sonra yıl dönümümüz, 2 hafta sonra yıl dönümümüzde ne yapalım" demeye başlıyorum.
Doğum günüm için de aynısını yaparım.
Ama amacım unutmaması değil, içim içime sığmadığı için çenemi tutamamam :KK48:
Hayatımız kolaylaşıyor böylece. O mutlu, ben mutlu :KK51:
Çok tatlısınız 💖 ben kendi hatırlasın istiyorum da Bilmi yorum bakalim ne olacak 🤷‍♀️

Back
X