bencede cnm bende kocamin benden daha iyi olmasini isterim her konuda bilyiorum yoksa sorun olcagini:)canım ortadan iyi diyorsan kendi durumunuza bence abartacak bişey yok
öyle sosyetik, holding sahibi falan da değil diyorsun
denk bile sayılabilirsiniz bence, çünkü erkeğin durumu kızdan iyi olmalı.
çünkü erkek daha altta kaldı mı sorun olur ilişkide, erkekler daha bi kompleks yapabiliyorlar böyle şeyleri
ama sizde tam tersiymiş ki ideali bu bence
ck haklisin cnm:)Önemli olan nedir biliyor musun?Görgü ve asalet.Nice insanlr var parası yok,zenginlerin arasına girer,hal ve hareketleri ile asaletini konuşturur.
ne kadarr saçmaaaa bi düşünce insan sevdiğini parası pulu için seçmiyo mesela ben aşık olurken dur bi dk bana önce mal beyanında bulun ondan sonra aşık olucam demiyorum ee o çocuğun seni sevmesi durumunla ne alaka çözemedim yani aşk başka bişi arkadaşlar böyle eften küften şeyler düşünülüyosa zaten o gerçek aşk olmaz olamaz
zenginlik vs sorun değil de,sürekli kendimi ona yakıştıramıyorum demişsiniz ya,işte bence ileride sorun yaratacak olan konu bu.kendinize güvenmediğiniz için ileride boş yere kıskançlık tripleri falan doğabilir.sevgilinizin yanında da kendinizi bu şekilde eleştirirseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş gibi olursunuz
Ben bu konuya şöyle yaklaşırım; zengin olan sevgiliniz değil, ailesi. Yani ortada sevgilinizin emeğiyle kazanılmış bir zenginlik söz konusu olmadığına göre ve eğer o da sürekli aile parasıyla, imkanlarıyla yaşayacak biri değilse, aranızda bir uçurumun olması söz konusu olamaz. İlişkiniz ciddileşirse, vakti geldiğinde, kendi yağıyla kavrulan normal bir çift olursunuz, bu kadar basit. Takmayın kafanıza yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?