sevgiliniz zenginse...:)

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
neden bilmyiorum ama bu konuyu acmak istedim:))dusuncelerinizi merak ediyorum...2 aydan fazla ciktigim bi cocuk var:)sevgilim askim herseyim...ama ck hos cok yakiskli biri o kdr tatliki bide cok sey ...:Danladiniz siz o kelimeyi solemiyim simdi...durumlari cok ck iyi kisaca zengin iste holding molding sahibi degiller tabide zengin iste...benim aileminde ck sukur durumu iyi yani fakir degiliz tabi zenginde sayilmayiz orta normal yani tabi az ortanin uzerindede olabilir:)bide ben kendimi pek guzel bulmam kiloluyumda neremi sevdi ki diyorum kendi kendime:D her neyse pek kendimi ona yakistiramaz oldum son zmnlar ne bileyim nerden aklima esti bu:D hersey iyi gidiyor diye mi bi degisklik olsun diye mi aklima geldi bu bilmyorum ama kafaya takr oldum ck zengin olusunun yani bizim durumumzdan kat kat daha iyiler:))size sormak istedigim sizin dusunceleriniz :) yani sizin sevgiliniz sizden kat kat zengin olsaydi rahatsz olurmuydunuz:)ya sanki ayak uyduramicam gibime geliyor onun hayatina:)ama oda eskiden vardi benim gece hayatim artk eskisi gibi degilim diyor nadir cikiyor ama ne bileyim:Dazcik bbizi feriha ile emire benzetiyorum:) gerci bizim aramizda oyle yalanlr falan gecmedide :Dbelki ck sacmaliyorum ona bu konuyu aciyorum arada sirada:)oda bana sacmaliyorsun diyor hep:)...kisaca bole dusuncelerinizi beklyioum:)

canım ortadan iyi diyorsan kendi durumunuza bence abartacak bişey yok
öyle sosyetik, holding sahibi falan da değil diyorsun
denk bile sayılabilirsiniz bence, çünkü erkeğin durumu kızdan iyi olmalı.
çünkü erkek daha altta kaldı mı sorun olur ilişkide, erkekler daha bi kompleks yapabiliyorlar böyle şeyleri
ama sizde tam tersiymiş ki ideali bu bence

Önemli olan nedir biliyor musun?Görgü ve asalet.Nice insanlr var parası yok,zenginlerin arasına girer,hal ve hareketleri ile asaletini konuşturur. ;)

ne kadarr saçmaaaa bi düşünce insan sevdiğini parası pulu için seçmiyo mesela ben aşık olurken dur bi dk bana önce mal beyanında bulun ondan sonra aşık olucam demiyorum ee o çocuğun seni sevmesi durumunla ne alaka çözemedim yani aşk başka bişi arkadaşlar böyle eften küften şeyler düşünülüyosa zaten o gerçek aşk olmaz olamaz:19:

canım ortadan iyi diyorsan kendi durumunuza bence abartacak bişey yok
öyle sosyetik, holding sahibi falan da değil diyorsun
denk bile sayılabilirsiniz bence, çünkü erkeğin durumu kızdan iyi olmalı.
çünkü erkek daha altta kaldı mı sorun olur ilişkide, erkekler daha bi kompleks yapabiliyorlar böyle şeyleri
ama sizde tam tersiymiş ki ideali bu bence
bencede cnm bende kocamin benden daha iyi olmasini isterim her konuda bilyiorum yoksa sorun olcagini:)
Önemli olan nedir biliyor musun?Görgü ve asalet.Nice insanlr var parası yok,zenginlerin arasına girer,hal ve hareketleri ile asaletini konuşturur. ;)
ck haklisin cnm:)
ne kadarr saçmaaaa bi düşünce insan sevdiğini parası pulu için seçmiyo mesela ben aşık olurken dur bi dk bana önce mal beyanında bulun ondan sonra aşık olucam demiyorum ee o çocuğun seni sevmesi durumunla ne alaka çözemedim yani aşk başka bişi arkadaşlar böyle eften küften şeyler düşünülüyosa zaten o gerçek aşk olmaz olamaz:19:

ben onunla parasi var diye beraber degilmki cnm...sadece o ck hos biri gerek karakteri gerek dis gorunusu harika biri ve ben pek kendimi ona yakistiramiyorum nedense ck daha iyilerini hak ediyor...bide ufatkta olsa farkliliklarimiz var o daha sosyetik kaliyor :Dama ck seviyorum keratayi :))sadece ona laik olmak istiyorum :))bu konuyu actigimda ck kiziyor bana ama :D napim icimdekini soluyorum ona tutamiyorum icimde...beni bu kilolu halimle bile seviyor simdiye kdr bir tek o bana zayiflama dedi:))balik etli seviyormus o:Dhic bi zmn beni degistirmeye kalkmadi sole yap bole giyin vs demedi ...miniye dekolteye karsi tabi:D

Son düzenleme:
zenginlik vs sorun değil de,sürekli kendimi ona yakıştıramıyorum demişsiniz ya,işte bence ileride sorun yaratacak olan konu bu.kendinize güvenmediğiniz için ileride boş yere kıskançlık tripleri falan doğabilir.sevgilinizin yanında da kendinizi bu şekilde eleştirirseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş gibi olursunuz

zenginlik vs sorun değil de,sürekli kendimi ona yakıştıramıyorum demişsiniz ya,işte bence ileride sorun yaratacak olan konu bu.kendinize güvenmediğiniz için ileride boş yere kıskançlık tripleri falan doğabilir.sevgilinizin yanında da kendinizi bu şekilde eleştirirseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş gibi olursunuz

hmm bidaha o konuyu acarsam dilimi eser arisi soksun:D

Ben bu konuya şöyle yaklaşırım; zengin olan sevgiliniz değil, ailesi. Yani ortada sevgilinizin emeğiyle kazanılmış bir zenginlik söz konusu olmadığına göre ve eğer o da sürekli aile parasıyla, imkanlarıyla yaşayacak biri değilse, aranızda bir uçurumun olması söz konusu olamaz. İlişkiniz ciddileşirse, vakti geldiğinde, kendi yağıyla kavrulan normal bir çift olursunuz, bu kadar basit. Takmayın kafanıza yani.

Ben bu konuya şöyle yaklaşırım; zengin olan sevgiliniz değil, ailesi. Yani ortada sevgilinizin emeğiyle kazanılmış bir zenginlik söz konusu olmadığına göre ve eğer o da sürekli aile parasıyla, imkanlarıyla yaşayacak biri değilse, aranızda bir uçurumun olması söz konusu olamaz. İlişkiniz ciddileşirse, vakti geldiğinde, kendi yağıyla kavrulan normal bir çift olursunuz, bu kadar basit. Takmayın kafanıza yani.

al benden de o kadar :9:

Back
X