neden bilmyiorum ama bu konuyu acmak istedim:))dusuncelerinizi merak ediyorum...2 aydan fazla ciktigim bi cocuk var:)sevgilim askim herseyim...ama ck hos cok yakiskli biri o kdr tatliki bide cok sey ...
anladiniz siz o kelimeyi solemiyim simdi...durumlari cok ck iyi kisaca zengin iste holding molding sahibi degiller tabide zengin iste...benim aileminde ck sukur durumu iyi yani fakir degiliz tabi zenginde sayilmayiz orta normal yani tabi az ortanin uzerindede olabilir:)bide ben kendimi pek guzel bulmam kiloluyumda neremi sevdi ki diyorum kendi kendime
her neyse pek kendimi ona yakistiramaz oldum son zmnlar ne bileyim nerden aklima esti bu
hersey iyi gidiyor diye mi bi degisklik olsun diye mi aklima geldi bu bilmyorum ama kafaya takr oldum ck zengin olusunun yani bizim durumumzdan kat kat daha iyiler:))size sormak istedigim sizin dusunceleriniz :) yani sizin sevgiliniz sizden kat kat zengin olsaydi rahatsz olurmuydunuz:)ya sanki ayak uyduramicam gibime geliyor onun hayatina:)ama oda eskiden vardi benim gece hayatim artk eskisi gibi degilim diyor nadir cikiyor ama ne bileyim
azcik bbizi feriha ile emire benzetiyorum:) gerci bizim aramizda oyle yalanlr falan gecmedide
belki ck sacmaliyorum ona bu konuyu aciyorum arada sirada:)oda bana sacmaliyorsun diyor hep:)...kisaca bole dusuncelerinizi beklyioum:)