• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinize sevginizi nasıl gösterirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
hadi kızlar sizler sevgililerinize ya da eşlerinize içinizdeki sevgiyi nasıl gösterirsiniz,
büyük pahalı hediyeler mi
elini tutup gözüne bakıp sevdiğinizi söylemek mi yoksa süpriz party vermek mi nedir?
yoksa hep naz tafra yapıp ondan mı sevg beklersiniz hadi canım yapmayın o kadar olamaz,
sevginizi nasıl gösterirsiniz? beklıyorumm

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt

bazen hiç biri bazen hepsi..
beni kocam akıllı adamdır leb demeden lebleyi anlar...

gözlerine bakmam yeterli oluyor çoğu zamn

eğer ona lakap takıyosam seviyorum demektir yerimseniben

lakapların cogu anlamsız oluyo:) işte tosba, tosbik vs :dance:

hiç canım cicim falan demiyorum. diyemiyorum walla. :utangac: bu da karsı tarafı ggenelde rahatsız ediyo. elden gelen bişe yok napim :1closedeyes:

her saat başı hatta her dk seni çoook seviyorum tatlı kocacım derim. o da öyle sürekli bunu tekrarlarız.

gece yattığımızda hep aynı pozisyonda yatarız mutlaka sarılırız birbirimize ve uyku arasında bile seni çok seviyorum deriz.

birimizin canı birşey istediğinde diğerimiz anında bunu gerçekleştirir.

gün içerisinde en az 6-7 kez telefonla konuşuruz.

bol bol öpüşürüz.

birbirimize iltifatlar yağdırırız.

her saat başı hatta her dk seni çoook seviyorum tatlı kocacım derim. o da öyle sürekli bunu tekrarlarız.

gece yattığımızda hep aynı pozisyonda yatarız mutlaka sarılırız birbirimize ve uyku arasında bile seni çok seviyorum deriz.

bol bol öpüşürüz.

allah bozmasın ya, ne kadar güzel :nazar:

gözlerim daldıysa anlar zaten o an...:asigim:
uzun süre bakarım onun gözlerine bir de sıkarım yanakları bayılır o zaman.. :jeyyar:
anlar o o zaman çok sevdiğimi...kaydirigubbakcemile2

bol bol öpüşürüz.

amannnn Allah bozmasın bacım maşallah maşallah maşallahhh :nazar::nazar::nazar:

amannnn Allah bozmasın bacım maşallah maşallah maşallahhh :nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim sanırım bekarsın darısı başına canım..:):asigim:

allah bozmasın ya, ne kadar güzel :nazar:
amin canım teşekkür ederima.s.

:nazar: gerçekten maşallah diyim kocacım çok iyidir. ama eskiden inanın hiç böyle değildi flört döneminde; zamanla değişti istediğim adam oldu.:teytey:

normalde adamlar flört dönemınde olumsuz degısır ama
masalah dıyelım

Sadece severim..
Hem de çok severim ben....:asigim:

onun için en güsel sevgi gösterisi ona masaj ve yemek yapmam:Do zaman onu çok sevdiğimi düşünüyo:)

Yanindayken ikimizde bazen hic konusmadan abartisiz 3-4 dakika göz göze bakisiriz.. Sonra hemen ardindan seni cok seviyorum sözleri dökülür dudaklardan ve sonra mucuk mucuk:)
Yolda el ele gezerken, yine konusmadigimiz bir anda ya o benim elimi cok sIkar yada ben onunkini:)
Anlarizki o anda hislendik...
Sarilirken kemiklerimiz cikana kadar sariliriz öyle cok hislendigimiz anlarda..

Bütün bunlar yanyanayken olan seyler..

Simdi kac bin kilometre uzagiz birbirimize ama herzaman yaninda oldugumu belirten mesajlar atarim, mail atarim, her aksam msnde görüsürüz, yada telefonlasiriz..
Sonra güldürmeyi cok severim onu, sürekli espiri yaparim ki kafasi dagilsin benleyken rahat olsun diye..

Iste böyle.. ve daha bir cok sey...

Ask cok güzel birseymis, hic tanimamistim onu, taa ki bitanem duvarlarimi yikip, kalbime girene kadar...

Özledim:(

Ben eşimin sewgilimin erkeğimin kim olduğunu bilmeden aşkımı canımı hayatımı sewgilimi özlemimi herşeyimi çok sewiyorum çok özlüyorum hayaller kuruyorum allahıma dua ediyorum iyi olsun onu korusun diye onu düşünmek bile içimi titretiyo onu bilmeden çok sewiyorum inşallah oda beni çok sewer bende böyle sewiyorum işte:asigim:

bakışlarımla, ılgımle anlayışımla felan belli ederim

ben sanırım biraz fazla abartıyorm öyle bir saarılıyorum ki adam boğulacak gibi oluyorkafamçokkarıştıve sürekli öpüyorum dokunuyorum tabii bunu gün içindee çok fazla yaptıgım için sıkılıyor ama ne yapayaım kızlar aşkım askerden geleli 2.5 ay oldu ve ben ona hala doyamadımsırnaşık şey sevgimi bu şekilde ifade ediyorum
şimdilerde benim bu yaptıgımı ona dargın oldugum zamanlar kendisi yapıyor bende hemen affediyorum (ama ne yapayım çekilecek gibi değil değilmişimdelikafadulden

ben sevgilime sevgimi öperek severek gösteririm, agzım pek laf yapamaz o yüzden şirinlik yaparım öper koklarım, sıkılsa da

Back
X